Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3200, 20

Медзаклади Закарпаття активно впроваджують енергозберігаючі технології


Враховуючи те, що перед державою постало завдання зменшити споживання природного газу на 30 %, нині в усіх сферах діяльності краю активно розробляють заходи, спрямовані на перехід до альтернативних видів палива, зокрема в медичних закладах.

Валерій Лунченко   доручив провести   інформаційну кампанію про часткову мобілізацію


За підсумками робочої зустрічі та наради голови ОДА, що відбулася 29 липня, райдержадміністраціям, міськвиконкомам спільно з обласним військовим комісаріатом, а також управлінню інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю ОДА доручено посилити проведення просвітницько-роз’яснювальної роботи з метою забезпечення виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію».

До лікарень Дніпропетровщини надходять медикаменти для поранених військових

Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» доставив медикаменти в лікарні Мечникова і військовий госпіталь Дніпропетровська, де лежать поранені солдати української армії.

Четверо дітей народилося у сім'ях біженців зі Сходу

У трьох дівчаток і одного хлопчика батьківщиною тепер є Кривий Ріг. Малюки з'явилися на світ у пологовому будинку № 1. Новонароджених та їхніх мам взяв під свою опіку Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива».

Рятувальники Закарпаття нагадують: на воді цього літа загинуло 17 закарпатців  


Як повідомили в управлінні ДСНС України у Закарпатській області,   станом на 30 липня п.р. рятувальники вже зафіксували 17 випадків загибелі людей на воді, 3 з яких - діти. Торік за аналогічний період вода забрала життя 25 закарпатців, 3 з яких - неповнолітні. Загалом, за минулий рік 36 людей стали «жертвами» закарпатських водойм.

В Україні створено національний штаб для допомоги мирним жителям

Глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул звернувся до Президента України Петра Порошенко з ініціативою створення Національного гуманітарного штабу з надання допомоги мирним жителям із зони конфлікту в Донецькій і Луганській областях.

Питання подвійного громадянства закарпатців розглядатимуть на міжнародному рівні

«Міжнародне співробітництво під час кримінального провадження, у тому числі щодо розшуку незаконно здобутого майна, вивезеного за кордон» – саме під такою темою напередодні в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області відбувся семінар

Про місце роботи мобілізованих закарпатців

Протягом року за ними зберігається місце роботи, а також вони мають компенсацію з бюджету.

Міндоходів нагадало, що ЄСВ на виплати мобілізованим не сплачується

На виплати, які компенсуються з бюджету мобілізованим працівникам, ЄСВ не нараховується.

Закарпатський суддя, через якого загинула людина, пішов із посади (ДОКУМЕНТ, ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомляють активсти з ужгородського Євромайдану з посиланням на лист від виконуючого обов'язки голови Перечинського районного суду. Більше у документі.

Закарпатська влада і силовики вирішували, що робити з мобілізацієї місцевого населення

Під час наради йшлося про недостатнє інформування населення краю обласним військовим комісаріатом щодо проведення часткової мобілізації.

Як закарпатці ставляться до агресії Росії щодо України?

Із цим запитанням ми звернулися до жителів Мукачева. Більшість не приховували своїх прізвищ, але були й такі, котрі воліли залишатись безіменними.

Закарпатських слідчих та експертів вчили збирати запахові докази

Закарпатських слідчих та експертів вчили збирати запахові докази Днями в НДЕКЦ при УМВС області для працівників слідства та експертів відбувся семінар на тему: "Виявлення, вилучення, зберігання та консервування запахових слідів".

Свалявщина серед найбільших надрокористувачів Закарпаття

З початку року від 13 суб'єктів господарювання, які здійснюють видобуток корисних копалин, до зведеного бюджету надійшло понад 2 млн. 733 тис. грн. плати за користування надрами.

У Західній Україні війна на порозі — сказав мер Львова Садовий під час візиту в Ужгороді

В.о. міського голови Ужгорода Віктор Щадей зустрівся з мером Львова та віце-президентом Асоціації міст України Андрієм Садовим, який перебуває з візитом в Ужгороді.

Автомобілі намагаються "переїхати" жінок, які перекрили трасу Київ-Чоп у Закарпатті (ФОТО)

Вночі під час мітингу проти мобілізації в Ракошині трапилися дві ДПТ. В обох випадках постраждали селяни.

Закарпатські села мітингують проти мобілізації (ФОТО)

Закарпатський мітинг проти мобілізації перекинувся на інші села. Все розпочалося вчора пообіді, коли мешканки Ракошина перекрили трасу міжнародного значення.

Міндоходів нагадало, як особисто оглядатиме закарпатців

А ви проходили особистий огляд, прямуючи через митний кордон України?

Сьогодні закарпатських правоохоронців відправили на Схід боротися з терористами і сепаратистами ФОТО

Півсотні правоохоронців Закарпаття вирушили на Схід України, аби звільняти рідну українську землю від терористів і сепаратистів.

Закарпатські рятувальники надають допомогу переселенцям

Щодня на Закарпаття прибувають громадяни, які вимушені залишати свої домівки на Сході країни та на тимчасово окупованому Кримському півострові. Так, на сьогоднішній день у Закарпатській області знайшли прихисток та мирне небо над головою 886 вимушених мігрантів; з них 664 людини, які виїхали зі східних областей, та 222 особи, які переміщенні з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат