Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3280, 20

Закарпатці сплатили майже   4,5 мільйони гривень екоподатку

Загалом суб’єкти господарювання нашого краю за 6 місяців поточного року перерахували до бюджетів всіх рівнів 4 млн. 445 тис. грн. екологічного податку. Якщо порівнювати з відповідним періодом 2013 року, то ця сума більша на 1 млн. 180 тис. грн., або на 36,2%.

Електрострум у Виноградові убив одразу 10 голів великої рогатої худоби

18:00 09 липня в оперативно-рятувальну службу Виноградівського району поступило повідомлення, що в районі смт Вилок, через коротке замкнення лінії електропередач напругою 35 кВт стався обрив електропроводів. Як наслідок від ураження електричним струмом загинуло десять голів великої рогатої худоби місцевого населення.

Скорочення. Закарпатські прокурори завмерли в очікуванні

Інформація щодо посад державних службовців апарату прокуратури Закарпатської області

Більярд підлягає оподаткуванню

Більярд, згідно до Податкового кодексу України, належить до діяльності у сфері розваг як розважальна гра, участь в якій не передбачає одержання її учасниками грошових або майнових призів.

Східняки в Ужгороді житла не купують!

Квартирною проблемою в обласному центрі Закарпаття наразі заклопотоні тільки три сім’ї з зони АТО.

Слов’янськ – Нересниця: шлях до безпечного життя

Або як 29 переселенців зі Сходу знайшли прихисток у Нересниці, що на Тячівщині

У центрі Міжгір'я встановлять пам'ятник Августину Волошину

На Міжгірщини встановлено багато пам'ятників видатних жителів краю, а скоро там з'явиться ще один.

Близько 6 млн. грн. надійшло до місцевої скарбниці від спрощенців Хустщини

Саме стільки єдиного податку надійшло до місцевого бюджету протягом 6 місяців поточного року від суб’єктів господарювання Хустського району, які обрали спрощену систему оподаткування. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 470,2 тис. грн. Про це повідомив начальник Хустської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайло Русняк.

Ситуація в зоні АТО (карта)

Інфографіка Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України.

Закарпатці з початку року отримали 64 тисячі адміністративних послуг

З них понад 54 тисячі надано у Центрах обслуговування платників, які працюють на території нашого регіону. Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області відзначають, що з кожним роком все більше платників користуються послугами сервісних центрів та отримують важливу інформацію для успішного ведення бізнесу.

На Міжгірщині пожежею знищено надвірну споруду

02 липня о 15:30 вогнеборці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я та місцевої пожежної команди с. Нижній Студений поспішали на виклик в с. Подобовець, що на Міжгірщині. Там горіла надвірна споруда 55-річного місцевого мешканця. Пожежу помітили сусіди, коли язики полум’я вже  виривалися назовні. Одні почали телефонувати на «101», а інші повиводили з хліва худобу, бо господарів не було вдома.

УжНУ: Затверджено розклади вступних випробувань

Приймальна комісія УжНУ оприлюднила розклади вступних випробувань, які відбуватимуться у липні 2014 року.

Допомогти родинам загиблих у АТО закарпатців можна на кордоні

Активісти громадської організації «Західноукраїнська Асоціація власників транзитних авто» (ЗАВТРА) протягом місяця на всіх пунктах пропуску у межах Закарпаття збиратимуть пожертви для родин солдатів-закарпатців, що загинули під час АТО. Для цього на кожному КПП перед шлагбаумом з українського встановлено спеціальні скриньки для збору коштів.

При визначенні податкових зобов’язань застосовуйте офіційний курс гривні на 00 год. 00 хв.

При визначенні податкових зобов’язань з податків та зборів (у тому числі, митних платежів) протягом усього дня застосовується офіційний курс гривні до іноземних валют та курсу банківських металів, який встановлений Національним банком України, що діє на 00 год. 00 хв. відповідного календарного дня. Тобто, якщо протягом дня Нацбанком змінено курс валют, при визначенні податкових зобов’язань новий курс починає застосовуватись з 00 год. 00 хв. наступного календарного дня.

Закарпатці! Дотримуйтесь правил прикордонного режиму!

До уваги жителів та гостей прикордоння! Щоб не заробити штраф - дотримуйтесь правил прикордонного режиму!

Що буде у новій Конституції і чому її обговорюють тільки в мережі (оцінка закарпатців)

Конституційні перетворення цього року доводиться переживати в період війни, що суттєво ускладнює ситуацію. Звучить жорстоко, але 2014-го українці пишуть свій Закон кров’ю сотень героїв і не мають права схибити чи недопрацювати зміни.

Єдиноплатники другої групи мають право продавати товар незалежно від системи оподаткування

До платників єдиного податку другої групи відносяться фізичні особи-підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та населенню, виробництво та продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умов, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:

Закарпатці, давайте разом врятуємо життя молодої жінки!


Майже три роки з тяжкою недугою бореться молода й прекрасна жінка з Ужгорода Наталя Архіпова. Вона – інвалід І групи, за визначенням лікарів – напівлежачий стан, але цю молоду жінку не можна побачити сумною та з опущеними руками.

У Минаї та Нижньому Бистрому горіли житлові будинки

Понад три години тривала ліквідація пожежі в житловому будинку, що сталася в  ніч на перше липня на вул. 8-го Березня у с. Минай Ужгородського району. Допоки пожежу помітили, вогонь вже охопив значну частину мансардного поверху. На момент прибуття першого пожежного розрахунку загальна площа пожежі складала близько 300 м2. Процес гасіння ускладнювався наявністю значної кількості горючих будівельних матеріалів.

Від сьогодні подорожчала комуналка, цигарки та "урізали" допомогу при народженні

1 липня вступило в силу чимало нововведень, котрі так чи інакше, але вдарять по гаманцях українців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат