Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3260, 20

У власність закарпатців передали 5,2 тис. га сільськогосподарських земель

За І півріччя 2014 року Головним управлінням Держземагентства у Закарпатській області прийнято 1160 наказів щодо розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності площею 5,2 тис.гектарів. Із загальної кількості прийнятих рішень, 802 – про надання дозволу на розробку документації із землеустрою на площу майже 4,8 тис.га, 358 щодо надання у власність чи користування земельних ділянок площею 0,41 тис.га.

У Захарченка відбирають єдине в Україні родовище золота — Мужієвське (Закарпаття)

Державна служба геології та надр зупинила дію ліцензії «Карпатської рудної компанії», що є близькою до екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, на видобуток золота на єдиному в країні Мужіївському золоторудному родовищі.

Внаслідок хвороб та травм невиробничого характеру втрачено майже 150 тисяч робочих днів

У вівторок, 15 червня, за участі першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла відбулося засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

За перше півріччя на Берегівщині закрито 309 кримінальних проваджень

У Берегові провели підсумки роботи районного відділу міліції за перше півріччя 2014 року.

Міндоходів отримало від закарпатців майже 600 тисяч запитань

За перше півріччя 2014 року Контакт-центром Міністерства доходів і зборів надано понад 595 тис. відповідей на запитання суб`єктів господарювання та громадян.

Більшість з них, а саме 584 тис., було надано у телефонному режимі. Також електронною поштою та факсом було надано 11 тис. відповідей, а з використанням автовідповідача та у письмовій формі – 238 відповідей.

Валерій Лунченко: «Позиція влади та духовенства єдина – зберігати мир та спокій, міжконфесійне пороз


У понеділок, 14 липня, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко провів зустріч зі священнослужителями різних конфесій у краї.  Під час зустрічі обговорювалися аспекти співпраці органів влади та духовенства, вирішення актуальних питань життєдіяльності громад. 

Компанія МТС заперечує, що її користувачів прослуховує Кремль

11 липня у мережі з’явилася інформація щодо прослуховування російськими спецслужбами абонентів компаній МТС і Київстар. На адресу газети "РІО" надійшов лист-спростування від компанії МТС.

Закарпатська рятувальники продовжують опікуватися дітьми з Донецька

Працівники Управління ДСНС України у Закарпатській області продовжують піклуватися десятьма дітками, які приїхали на Срібну Землю з Донецька.

Михайло Рівіс: В області треба посилити боротьбу з «нелегальними перевізниками»


У понеділок, 14 липня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Рівіса відбулася нарада щодо підсумків роботи автомобільної галузі за перше півріччя 2014-го, підвищення рівня безпеки перевезень автомобільним транспортом загального користування та здійснення заходів, спрямованих на виведення з ринку перевезень «нелегальних перевізників».

Валерій Лунченко: «Нам вдалось знизити ціну на газ для релігійних громад»


Під час сьогоднішнього засідання ради церков та релігійних організацій духовенство краю, перш за все, подякувало очільнику Закарпаття Валерію Лунченку за сприяння у вирішенні актуального для релігійних громад питання   – ціни на газ.

Автономія надасть УжНУ можливість розпоряджатись заробленими коштами

Автономія університетів, що закріплена новим Законом про вищу освіту, надасть ВНЗ можливість розпоряджатись заробленими коштами.

Жителі Перечинщини зможуть поскаржитися заступнику голови Закарпатської ОДА

У вівторок, 15 липня, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло проведе виїзний прийом мешканців Перечинського району.

Наївний російський митник "здав" з патрухами секрети армії РФ через Instagram

Военная тайна - ничто в век интернет-технологий, а всего лишь один человек способен "засветить" секретную войсковую операцию целой страны.

Майже 200 осіб вивезли із зони АТО за сприяння фонду "Українська перспектива"

- За останні три дні ми вивезли ще 198 осіб із зони конфлікту. 12 дітей розміщені в криворізькому таборі «Корчагінець», 79 мам з дітьми з дитбудинків сімейного типу - в Генічеську, в таборі ім. Комарова на Арбатській стрілці, ще 107 дітей і дорослих - у таборі «Слава» в Скадовську. Ми будемо продовжувати цю роботу, - сказав глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул.

Бездіяльність влади тільки поглиблює кризу

- Своєю бездіяльністю уряд не тільки не вирішує політична криза, а й посилює економічну - триває катастрофічне зростання тарифів на газ і електрику, зростання цін на продукти, падіння курсу гривні, зупинка підприємств ... Влада зобов'язана виявити політичну волю і ще цією сесією Верховної Ради до середини липня зробити крок для вирішення конфлікту - прийняти зміни до Конституції щодо децентралізації влади, які зараз просуває віце-прем'єр Володимир Гройсман, - заявив на Міжнародному експертному форумі Олександр Вілкул.

Реклама Капліна: МТС і Київстар майже повністью прослуховуються Кремлем

Все телефоны украинских солдат прослушиваются соответствующими российскими службами. Об этом в эфире "5 канала" заявил народный депутат от фракции "УДАР" Сергей Каплин, передает корреспондент УНН.

Міндоходів: На Закарпатті діє спецрежим

На Закарпатті 28 531 га сільськогосподарських угідь оподатковуються за спеціальним режимом. За період січень-червень 2014 року до місцевих бюджетів надійшло 184,3 тис. грн. фіксованого сільськогосподарського податку.

Рахівське ТОВ привласнило 647 тис. бюджетних гривень

Факт привласнення бюджетних коштів виявили працівники оперативного управління ГУ Міндоходів під час проведення спільних заходів з прокуратурою Закарпатської області.

Сильні дощі і грози прогнозують закарпатцям

За повідомленням Закарпатського гідрометеоцентру, вдень 11-го та вночі 12-го липня по області очікуються сильні дощі, грози, місцями: сильні зливи, град та шквали 19-24 м/с.

Закарпатський батальйон тероборони на Схід не їде - військкомат

В пресс-группе Закарпатского областного военного комиссариата опровергают информацию о том, что часть батальона территориальной обороны вскоре отправляется на Восток.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат