Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3240, 20

Закарпатці пройшли навчання, аби стати прийомними батьками (ФОТО)

Закарпатський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 10, 14, 15, 16 та 17 організував і провів навчання для кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі, опікуни та піклувальники.

Донецьк запропонував 1200 нових вакансій, Луганськ — 400

У зв'язку з проведенням АТО економіка східних регіонів значно постраждала. Це неминуче відобразилося на ринку праці як областей, де йдуть активні дії, так і суміжних регіонів.

Міндоходів нагадало, скільки мають платити податку закарпатські турагенти

Закарпатським туроператорам та турагентам про те, як визначити об’єкт оподаткування — повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Рада збільшила граничний вік військовозобов’язаних запасу до   60 років

Верховная Рада повысила предельный возраст военнообязанных в запасе. За изменение в статью 28 Закона Украины "О воинской повинности и военной службе" №4844 проголосовали 232 народных депутата.

Закарпатських нардепів оголошена сьогодні військова мобілізація не торкнеться

Згідно з чинним законодавством, вони не підпадають під часткову військову мобілізацію

Дерибан: Прокуратура зацікавилася ужгородськими землями під тенісними кортами

Прокуратурою Закарпатської області організовано проведення перевірки законності розпорядження Ужгородською міською радою земельними ділянками, на яких розташовані тенісні корти.

ІНФОРМАЦІЯ   щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися за телефоном УРЯДОВОЇ "ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ" (БЕЗКОШТОВНО ЦІЛОДОБОВО): О 800 507 309
      або до Міжвідомчого координаційного штабу з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції     за телефонами «101», (044) 247-30-02, (044) 247-32-92

Гіпертоніки-закарпатці зможуть отримувати відшкодування на ліки

Реалізація Пілотного проекту з державного регулювання цін на лікарські засоби для хворих на гіпертонію триває. Даний пілотний проект запроваджено з метою зниження захворюваності українців на таку досить розповсюджену нині «хворобу століття», як гіпертонія та для попередження її ускладнень, зокрема – інсульту та інфаркту міокарду. Адже відомо, що вони чи не найбільше зумовлюють непрацездатність та смертність.

Закарпатка уже кілька років піклується про військових (ІСТОРІЯ+ФОТО)

Катерина Омельчак – ужгородка, яка практично весь свій вільний час, впродовж останніх років присвятила піклуванню та допомозі військовослужбовцям Збройних Сил України.

Чиновники позбавили закарпатських малюків-пільговиків відпочинку

Захист прав дітей на повноцінний відпочинок, оздоровлення, гармонійний розвиток та організоване дозвілля постійно перебуває в полі зору органів прокуратури області, повідомила начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Закарпатської області Олеся Бокоч.

У Закарпатті змагалися рибалки з обмеженими можливостями

16-17 липня на базі рибників в смт. Перечин пройшов Всеукраїнський фестиваль рибалок серед спортсменів-інвалідів усіх нозологій. Одинадцятий за рахунком, цей захід зібрав біля п’ятдесяти учасників не тільки з області, але й з інших західноукраїнських регіонів.

Переправити через кордон понад 20 тисяч пачок сигарет   не вдалося

Протягом доби прикордонники Мукачівського загону запобігли кільком спробам незаконного переміщення через державний кордон значних партій тютюнових виробів.

На “Єврокарі” презентували новий двигун

На заводі «Єврокар» відбулась презентація нового двигуна 1.6 МРІ /110 л.с модельного ряду Octavia. На презентацію був запрошений і голова ОДА Валерій Лунченко.

Про   забезпечення стабільної цінової ситуації на споживчому ринку Закарпаття


Цінову ситуацію в області, а також проблемні питання на ринку соціально значущих продовольчих товарів обговорено у четвер, 17 липня, на нараді під керівництвом першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла. Йшлося також про забезпечення стабільної цінової ситуації на продовольчому ринку краю.

На Закарпатті реалізуються програми транскордонного співробітництва   завдяки   допомозі   з фондів ЄС

У період з 2007 по 2013 роки область брала участь у двох програмах транскордонного співробітництва з країнами – членами ЄС. Зокрема, це Програми прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства та партнерства «,Україна-Словаччина-Угорщина-Румунія» 2007-2013 рр. та «Україна-Польща-Білорусь» 2007-2013 рр.

На митниці   в угорця вилучили 60 пігулок медпрепарату «Seduxen»

Напередодні працівники Чопської митниці Міндоходів на митному посту «Чоп-залізничний» виявили в громадянина Угорщини 60 пігулок медичного препарату «Seduxen». Угорець слідував з Угорщини в Україну в приватних справах пасажирським потягом «Загонь-Чоп». Знайдений митниками медпрепарат знаходився разом з іншими медикаментами в дорожній сумці.

Закарпатські красуні не змагатимуться за титул "Міс Угорщина"

20 липня на угорських телеканалах транслюватиметься шоу "Міс Світ Угорщина-2014" (Miss World Hungary), що відбудеться у Будапешті.

На Виноградівщині шукають місце для сміттєвого полігону

P715032115 липня голова районної державної адміністрації Віталій Любка провів чергову робочу зустріч з керівниками депутатських фракцій районної ради, в ході якої обговорено вирішення важливого для району екологічного питання - утилізація відходів на території району, адже з 1 липня 2014 року, відповідно до рішення сесії Виноградівської міської ради забороняється ввіз на міське звалище сміття з населених пунктів району. Участь в обговоренні взяли голова районної ради Олег Любімов, начальник управління Держземагентства у Виноградівському районі Юрій Брич, генеральний директор «АВЕ-Виноградів» Адальберт Жидик.

Шість закарпатських підприємств сплатило майже 84 млн. грн. до Зведеного бюджету

В Ужгороді напередодні професійного свята головним бухгалтерам кращих, сумлінних та найбільших платників податків області вручили грамоти та подяки за професійну працю та високу податкову культуру. Суми податків, котрі перерахували суб’єкти господарювання, працівники яких були сьогодні нагороджені, говорять самі за себе

Валерій Лунченко за ефективну систему сміттєпереробки й поводження з твердими побутовими відходами


У вівторок, 15 липня, в обласній адміністрації відбулася зустріч керівництва області з представниками компанії AVE.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат