Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3320, 20

Митниця протягом місяця збиратиме гроші для солдатів у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів спеціальної акції для військових закарпатців, які перебувають на Сході України.

Закарпатські комп’ютери найбільш заражені вірусами

Українська Антивірусна Лабораторія «Zillya!» провела дослідження вірусної активності на території України за період з березня по червень 2014 року та створила карту зараження регіонів України комп’ютерними вірусами.

На Закарпатті допомагатимуть жінкам у бізнесі

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, на якій презентували новий проект Програми ЄІСП ЄС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна «Інструменти розвитку можливостей для самореалізації жінок у бізнесі».

Закарпатська прокуратура повернула державі землі на 4 мільйони гривень

Вже реально повернуто земель понад 73 га на суму близько 4 млн грн, ще 52 га підлягає поверненню за позовами прокурорів.

Податкова дала ужгородцям час до 27 червня

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді нагадують, що 27 червня 2014 року закінчується термін сплати таких податкових зобов’язань:

Шоломи, біноклі й ліхтарі закупило Міндоходів закарпатським прикордонникам (ФОТО)

У зв’язку з подіями, які відбуваються на Луганщині та Донеччині, український народ намагається всіма можливими способами допомагати військовослужбовцям, які протистоять озброєним бойовикам та терористам.

1700 гривень вартуватиме порушення правил паркування (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Президент України підписав закон №1283-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо паркування транспортних засобів», яким встановлено адміністративну відповідальність за порушення правил паркування транспортних засобів.

Закарпатські вірники купили солдатам бронежилети (ФОТО)

Греко-католики купили для закарпатських солдатів 12 бронежилетів.

До Дня державної служби кращі держслужбовці Закарпаття отримали нагороди


У понеділок, 23 червня, з нагоди Дня державного службовця у Закарпатській облдержадміністрації урочисто вітали найкращих чиновників. Грамотами та грошовими преміями були удостоєні працівники структурних підрозділів РДА та ОДА.

Вдалося досягти включення індустріального парку «Соломоново» до Реєстру

Це дозволить створити в області додатково 6 тисяч робочих місць.

Оформлення трудових відносин з найманими працівниками – запорука їх соціального захисту

Протягом січня-травня 2014 року за результатами контрольно-перевірочної роботи щодо платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного податкового та іншого законодавства, виявлено 20 фізичних осіб-підприємців,   які використовували працю найманих осіб без документального оформлення трудових відносин. В результаті всі працівники належним чином оформлені, а відтак до бюджету додатково надійшло понад 12 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Платники податків Берегівщини обирають електронне звітування

Все більша кількість платників податків Берегівщини обирають для себе електронний спосіб звітування до органів Міндоходів. Так, вже з початку 2014 року 17 209 платників подали звіти «електронкою», адже переваги подання податкової звітності в електронному вигляді – очевидні.

У Закарпатті військові розказали, які умови ставлять терористи щодо полонених закарпатців на Сході (

Як розказав Мукачево.net в.о. командира 128-ї гірсько-піхотної бригади Євген Бондар, питання про звільнення полонених закарпатців стоїть вже понад тиждень.

Сакура постраждала у ДТП у Закарпатській області

Поблизу Іршави із дороги з’їхала BMW. 21-річний водій не впорався із керуванням і з’їхав на тротуар.

В Ужгороді підрахували, скільки дітей п’ють спиртне

У понеділок, 23 червня, о 10.00 у малому залі Ужгородської міської ради відбудеться прес-конференція, присвячена результатам проекту «Здоровий спосіб життя без алкоголю».

Європа допомагатиме закарпатським бізнес-леді

Яким чином це буде відбуватися — розкажуть в Ужгородському прес-клубі.

Міндоходів нагадало ужгородцям, як правильно надавати пояснення

Як платникові, що звітує засобами електронного зв'язку, подати пояснення до декларації? Роз’яснює ДПІ у місті Ужгороді.

Обласна рада за ротацію закарпатських військових на Сході України


Сьогодні в обласній раді відбулася нарада за участі голови обласної ради Івана Балоги, першого заступника голови обласної ради Василя Брензовича, керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Михайла Поповича, військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату Івана Васильцюна та заступника командира 128-ї   гірсько-піхотної бригади Євгена Бондаря.

В Ужгороді зібралися провідні неврологи та нейрохірурги   України


  19-21 червня в Ужгороді проходить науково - освітній проект для фахівців – Школа клінічних нейронаук «Карпатські читання». У рамках події відбулася прес-конференція головних організаторів та поважних учасників цьогорічних «Карпатських читань».

До 20 червня закарпатцям треба сплатити ЄСВ

20 червня – кінцевий термін подання звітності та сплати з ЄСВ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат