Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3420, 20

Закарпатці спільно з угорцями перевіряють якість води

На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах (11 листопада 1997 року м. Будапешт (Угорщина), Плану роботи українсько – угорської Робочої групи експертів по охороні якості вод на період квітень 2014 р.– березень 2015 р. та у відповідності до ст. 8 «Порядку проведення на українсько - угорських прикордонних водах відборів проб, визначень, оцінки якості та заходи, що вживаються при надзвичайних забрудненнях» 22-23 травня 2014 року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, м.Ужгород, та Затисайської інспекції з охорони довкілля та природи, м. Дебрецен проведено спільні відбори проб поверхневих вод у прикордонних створах контролю, а саме: р.Тиса – Вилок/Тисабеч; р.Тиса – Чоп/Загонь.

Ірина   Вербіцька стала головою   Рахівської РДА


У понеділок, 26 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко привітав новопризначеного керівника Рахівської районної державної адміністрації – Ірину Вербіцьку.

Рятувальники застерігають, як не стати жертвою водного відпочинку

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області звертають увагу громадян на дотримання правил поведінки на водних об’єктах. Тільки в поточному році на закарпатських водоймах вже загинуло 6 людей. За правило, трагічні випадки стаються з вини самих відпочиваючих.

Закарпатські Центри обслуговування платників надають послуги з видачі ліцензій

Суб’єкти господарювання, що мають намір отримати ліцензії, чи продовжити термін дії існуючих можуть звернутись в Центри обслуговування платників при районних податкових інспекціях Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Післявиборне звернення начальника закарпатської міліції (ВІДЕО)

В.о. начальника закарпатської міліції Сергій Шаранич звернувся до виборців. Подробиці - у відео.

Міндоходів навчало маленьких ужгородців податковій культурі

У рамках співпраці із навчальними закладами та з метою виховання податкової культури у молоді фахівці ДПІ у м.Ужгороді провели зустріч «День відкритих дверей» із учнями 10-го класу НВК «Ужгородський економічний ліцей, ЗОШ І-ІІ ступенів».

Маленький закарпатець, рятуючи друга, загинув сам

Ввечері 24 травня в оперативно-рятувальну службу Іршавського району поступило повідомлення про утоплення в р. Боржава 12-річного хлопчика.

ГМ "ОПОРА" підведе підсумки виборів в Ужгороді

У понеділок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі реформ» відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

Українці голосують на 114 дільницях за кордоном

Голосування на виборах президента України на закордонній виборчій ділянці в Москві проходить на фоні посилених заходів безпеки, - пише Укрінформ.

Закарпатські рятувальники і залізничники провели спільні тренування

22 травня виноградівські рятувальники спільно з представниками Королевського ДЕПО Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці провели командно-штабні навчання по гасінню пожеж на складах зберігання паливно-мастильних матеріалів.

ОПОРА проаналізувала передвиборчу кампанію на Закарпатті

Напередодні Дня голосування за Президента України ОПОРА презентувала попередні підсумки спостереження за перебігом кампанії.

«Спрощенці» можуть не сплачувати податок протягом одного місяця

Однак, це стосується тих платників єдиного податку, котрі не використовують працю найманих осіб. Не сплачувати податок на час відпустки «єдинщики»   можуть раз на рік протягом одного місяця. Заяву у довільній формі про період щорічної відпустки необхідно подати в територіальні органи Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

У Львові обговорили роль історії та бізнесу в ствренні національної ідентичності (ФОТО, ВІДЕО)

«Київстар» та Львівська бізнес школа організували дискусію про роль історії та бізнесу в створенні національної ідентичності.

В Ужгороді розповіли про рекордний забіг задля порятунку дівчинки, хворої на ДЦП (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів другого етапу благодійної акції «Я біжу, щоб вона ходила!».

Кабмін схвалив проект закону про податковий компроміс

21 травня 2014 року на засіданні Уряду схвалено проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу». Відповідно до установленого порядку, вказаний законопроект направляється Урядом до Парламенту для його реєстрації та спрямування для подальшого опрацювання профільному комітету Верховної Ради України.

Закарпатські рятувальники провели семінар-нараду щодо дотримання антикорупційного законодавства

Сьогодні, 22 травня, на базі Хустського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області відбулась семінар-нарада щодо роз’яснення практичного застосування нормативно-правових актів, окремих положень антикорупційного законодавства України   та розпорядчих документів у галузі запобігання проявам корупції.

На Рахівщині «єдинщики» сплатили до бюджету понад 2,6 млн. грн.

З початку року суб’єкти господарювання Рахівщини сплатили до бюджету 2 млн. 615 тис. грн. єдиного податку. Це на 324 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Українська та угорська сторони обговорять медицину і соцроботу у Закарпатті

У четвер, 22 травня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів «Ринку досвіду»

На Іршавщині напередодні літніх канікул рятувальники нагадали школярам правила безпеки

Вчора, 20 травня в Ільницькій загальноосвітній школі – інтернат відбувся День цивільного захисту. Розказати дітям правила безпеки вдома,  на вулиці, в горах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів, тощо прийшли у навчальний заклад представники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та працівники гірського пошуково-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Державна екологічна інспекція пред’явила претензій на 77297,94   грн.

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області в квітні-травні поточного року були проведені планові перевірки суб’єктів господарювання, які ведуть лісогосподарську діяльність, зокрема філії «Великоберезнянське ЛАГ» ДП «Закарпатське ОУЛАГ» та «Воловецьке ЛАГ »   ДП «Закарпатське ОУЛАГ» .

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат