Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3500, 20

В Стримбі відкрито оновлену амбулаторію



Розвиток   транскордонного співробітництва   передбачає   здійснення постійних   контактів керівництва   партнерських регіонів.   Особливо активно таке   спілкування   відбувається   між очільниками Закарпатської   області та   краю Височина Чеської Республіки.

Російській мові буде місце у Конституції

Прем'єр Арсеній Яценюк пропонує зафіксувати у новій Конституції право місцевих громад надавати спеціальний статус поширеним у них мовам.

На Ужгородщині виявили авіаційну бомбу (ФОТО)

7 травня в Ужгородському районі групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області була знешкоджена авіаційна бомба часів Другої світової війни.

На Закарпатті сепаратистами займатиметься спецкомісія

У Закарпатській області створили міжвідомчу робочу групу з питань боротьби, протидії та запобіганню проявам сепаратизму, посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України.

У Закарпатті ціни на ліки зросли на 200% (ФОТО)

У Закарпатській ОДА розглянули цінову ситуацію на ліки та дієві заходи щодо їх стабілізації.

Валерій Лунченко провів нараду з головами райдержадміністрацій

У середу, 7 травня, в обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада керівника краю Валерія Лунченка з очільниками РДА. На нараді також був присутній заступник голови Михайло Рівіс.

Більшість українців готові жити з економічними труднощами для стабільності в майбутньому

Більше половини українців готові жити з економічними труднощами, якщо це призведе до покращення їхнього життя в майбутньому. Кількість тих, хто готовий миритися з економічними негараздами за місяць зросла на 12%.

Понад 45 тисяч гривень заплатять закарпатські лісивники після позапланових перевірок

У ході здійснення державного нагляду (контролю) виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме незаконна рубка дерев на лісосіках, пошкодження дерев до ступеня припинення   росту, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків.

У 2014 році закарпатці одержали 8990 електронних ключів

Саме таку кількість посилених сертифікатів відкритих електронних ключів отримали платники податків у період січень-квітень 2014 року у акредитованих Центрах сертифікації ключів при Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Міндоходів закликає ужгородців зберігати документи 1095 днів

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді звертають увагу, що строк зберігання документів, пов’язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, становить 1095 днів.

На Закарпатті   весна — гаряча пора для піротехніків ДСНС


З приходом справжнього весняного тепла на Закарпатті значно збільшується кількість викликів групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у області. Зазвичай, повідомлення про вибухонебезпечні знахідки надходять від громадян, які, копирсаючись у землі чи відпочиваючи на природі, часто-густо натрапляють на боєприпаси, що залишились на згадку від минулих війн.

Податкова закликає ужгородців-єдинщиків сплатити відсотки з інших доходів (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

"ЗДІЙСНЮЙТЕ ТУ ДІЯЛЬНІСТЬ, ЯКА ЗАЗНАЧЕНА У ВАШИХ ДОКУМЕНТАХ", - пише інформаційно-комунікаційний сектр ДПІ у м.Ужгороді.

Нацбанк впровадив обмеження на проведення грошових операцій (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Національний банк України оптимізував тимчасові стабілізаційні заходи.

Суд стягне з ужгородського кінотеатру Доміон 240 тисяч гривень

За позовом прокуратури з ТОВ «Доміон» на користь держави стягнуть 240 тис.грн. боргу за оренду.

Агросектор Закарпаття обговорили із заступником міністра АПК

Сьогодні, 5 травня, з робочим візитом до Закарпатської області прибув заступник міністра АПК України Андрій Дикун. З високопосадовцем зустрілися голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко, його перший заступник – Андрій Сербайло, а також місцеві аграрії.

Для постражадалих в Одесі і на Сході здали кров закарпатські міліціонери

Сьогодні, 5 травня, на обласну станцію переливання крові в Ужгороді прийшло кілька десятків закарпатських правоохоронців, зокрема працівників Державтоінспекції аби здати кров для постраждалих у сумновідомих подіях в Одесі та на Сході України.

Які зміни будуть у Конституції щодо Реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізац

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготовлено пропозиції щодо змін до Основного Закону (Конституції) України. Пропозиції підготовлені на реалізацію реформи місцевого самоврядування, Концепцію якої було схвалено Урядом 1 квітня 2014 р. Необхідність таких змін обумовлена тим, що саме Конституція визначає основи системи влади, і без відповідних змін провести реформу неможливо.

Кожен третій українець ностальгує за СРСР

33% украинцев сожалеет о распаде СССР в 1991 году, в то же время почти половина населения (49% опрошенных) не выражает сожаления о свершившемся факте.

Що Україна пообіцяла МВФ за його гроші

Центральным ядром программы реформ станет монетарная и валютно-курсовая политика, финансовый сектор, фискальные платежи и корректирование фискальной ситуации, энергетический сектор, а также укрепление государственного управления, усиление прозрачности и улучшение бизнес-климата.

На Закарпатті відзначили Всесвітній день охорони праці

Одним із найбільших багатств, якими наділена наша держава є ліс. А на Закарпатті, як відомо, ліси займають більш як половину його території. Тому, без перебільшення, можна сказати, що справжньою гордістю нашого краю є лісові ресурси. Саме в Закарпатській області сконцентровані найбільші в Україні запаси цінних хвойних та твердолистяних порід.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат