Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3540, 20

Прокуратура наполягає, що не тисне на угорськомовних закарпатців, натомість захищає всіх від чиновни

Прокуратура захищає закарпатців від корупційних дій посадовців державних органів.

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбувся мітинг-реквієм героям Чорнобиля

Двадцять вісім років тому вся наша планета здригнулася від чорнобильського вибуху. На долю українського народу випало жорстоке випробування. Нечуване, небачене, невідоме і самій матінці-історії.

Андрій Сербайло зустрівся із представником Агентства США з міжнародного розвитку

У п’ятницю, 25 квітня, в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Андрій Сербайло зустрівся із заступником директора відділу економічного зростання Агентства США з міжнародного розвитку Майклом Торреано.

Закарпатгаз списує на закарпатців тисячі кубів газу (ФОТО)

На Іршавщині працівники газового господарства   під приводом заміни лічильника, списують на людей тисячі кубиків газу. Про це на адресу РІО написав мешканець Іршавського району Михайло Черничко. Також він надіслав знімки.

Закарпатці «пульсують» до Міндоходів

З початку року на сервіс «Пульс Міндоходів» надійшло 43 звернення від громадян та суб’єктів господарювання Закарпатської області. Більшість звернень стосувалися питань митного оформлення, звітності та реєстрації накладних, корупційних дій та роботи органів Міндоходів. У всебічності й оперативності реагування на повідомлення переконався кожен заявник, адже йому персонально повідомили про вжиті заходи та вирішення порушеного питання.

В Іршаві горіла багатоповерхівка

23 квітня о 09:32 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку, що на вулиці Набережній в райцентрі.

У Закарпатській ОДА відбувся Форум місцевого самоврядування


У четвер, 24 квітня, у сесійній залі Закарпатської ОДА відбувся форум місцевого самоврядування, на якому презентовано та обговорено Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Завершується деклараційна кампанія

Державна податкова інспекція у Рахівському районі інформує, що з початку цього року свої доходи, отримані протягом 2013 року, задекларували 32 жителі району. Загальна сума задекларованого доходу склала понад 1 млн. 691 тис. грн. Із задекларованої суми підлягає сплаті до бюджету 41 тис. гривень.

Граничну вартість товарів, які не оподатковуються ПДВ при ввезенні та вивезенні з України, збільшено

– З 1 квітня 2014 року збільшено граничну вартість товарів, які можна ввозити чи вивозити з України без сплати ПДВ. До цього часу вартість товарів, які не оподатковувались, становила 100 євро. Після прийняття Верховною радою України Закону України №1166-18 «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» незалежно від митного режиму розміщення товарів гранична вартість товарів – 150 євро, – інформують в Чопській митниці Міндоходів.

Закарпатські прикордонники розповіли, як перевозити дітей через кордон

Правильно оформлені документи – запорука швидкого перетину кордону Вами та Вашою дитиною. Публікуємо роз’яснення від прес-служби Чопського прикордонного загону.

Вибори ректора УжНУ: як це було (ФОТО)

Його обрали 284 голосами на Конференції трудового колективу УжНУ. Рішення прийняли майже одноголосно.

Петріченко очолив Міндоходів у Закарпатті

"Олексій Петріченко – в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області", — повідомляє прес-служба відомства.

На Закарпатті офіційно представлено ще трьох голів РДА

У середу, 23 квітня, голова Закарпатської обласної держадміністрації Валерій Лунченко та перший заступник голови ОДА Андрій Сербайло відвідали Виноградівський, Берегівський та Перечинський райони. У цих трьох районах посадовці представили нових керівників райдержадміністрацій.

32 мільйони соцвнеску перерахували мешканці Берегівщини за 3 місяці

За три місяці 2014 року платники Берегівського району перерахували до бюджету   32,3 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомив начальник Берегівської ОДПІ   Василь Пацкан.

В Україні значно побільшало прихильників євроінтеграції та НАТО – соціологи

Більшість українців не підтримують надання російській мові статусу другої державної та виступають проти федералізації країни, свідчать соціологи.

11 мільйонів гривень зібрала податкова з берегівчан за 3 місяці

Як повідомив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан, наповнення бюджетів усіх рівнів та високоякісне сервісне обслуговування платників – це ключові завдання, які виконують працівники територіального органу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

В Ужгороді пройде конгрес про прибирання

Вперше в Ужгороді пройде клінінговий конгрес, на якому зберуться представники різних клінінгових компаній та постачальники техніки та хімічних засобів для прибирання.

Що робити ужгородцям, які перейшли зі спрощеної на загальну систему оподаткування

Підприємці, які перейшли протягом поточного звітного року зі спрощеної системи на загальну нараховують та сплачують авансові платежі на підставі квартальної декларації, яка подається ними після закінчення кварталу, в якому відбувся перехід.

У п’ятницю в Ужгороді вшанують жертв Чорнобиля

У п’ятницю, 25 квітня,об 11.00, біля пам’ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС (м.Ужгород, пл.Дружби народів) відбудуться меморіальні заходи,   приурочені вшануванню пам’яті жертв Чорнобильської трагедії.

«Пенсіонери-спрощенці» не сплачують ЄСВ

Фізичні особи-підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, та члени сімей зазначених осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат