В Ужгороді відкриють спортзал, де можна буде займатися безкоштовно (ФОТО)

admin 14.10.2015 11:14 СОЦІО

 

Це соціальний проект від Євгена Молнара.

Йдеться про відкриття спортзалу, заняття в якому будуть безкоштовними. Саме тому проект і є соціальним. Наразі майже всі підготовчі роботи вже виконано. І вже зовсім скоро двері спортзалу будуть відкриті для дітей та молоді. Про те, як зароджувався цей проект і які труднощі виникли за час його реалізації розповів сам Євген Молнар на власній сторінці в мережі Фейсбук:

“Близько двох років тривала боротьба з бюрократичною машиною. На жаль, наші посадовці ніяк не хотіли віддати приміщення колишньої котельні в оренду такій неприбутковій організації, якою є ГО «Ужгородська Федерація Єдиноборств». Підозрюю, що хтось мав великі плани на це приміщення.
Наші спортсмени – члени Федерації (а це близько ста молодих людей) не мали постійного приміщення для занять. Перебивалися годинами, що виділялися їм в різних залах. І при цьому займали призові місця у змаганнях не тільки в Україні, а й на міжнародній арені.
Але, слава Богу, знайшлися розсудливі люди, яким небайдуже майбутнє наших дітей. І нарешті ужгородські депутати дали добро на виділення в оренду приміщення колишньої котельні.

Стан, у якому була на той момент сама котельня, опису практично не піддається. Це сумне видовище потрібно було бачити. Зруйновані стіни, розбиті вікна. Підлоги – і тієї практично не було. Все, що було зроблено з металу, вирізали на металобрухт. Навколо бруд, сміття, шприци валялися. Там же влаштували собі нічліжку бездомні. І це не на околиці, не в покинутому селі! Це в обласному центрі!

Фото - процес реконструкції.

admin


За матеріалами Ужгородської федерації єдиноборств

ТЕГИ : меценат

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат