Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3480, 20

Який сьогодні інвестиційний клімат у Закарпатті

Вчора, 13 травня, в Ужгороді відбувся круглий стіл “Україна -   нові реалії, нові можливості для інвестицій”. У заході взяли участь представники ділових та наукових кіл регіону та керівники підприємств Закарпатської області.

Країни Вишеградської четвірки домовляються про газ з Катару

Країни Вишеградської четвірки (Польща, Словаччина, Угорщина, Чехія) незабаром зможуть отримувати газ із Катару, який стане альтернативою газу із Росії.

Закарпатцям нагадують про електронне звітування

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатські області нагадують, що   платники можуть подавати податкову звітність із загальнодержавних та місцевих податків і зборів в електронному вигляді. Для цього на веб-порталі Міндоходів з 1 січня 2014 року працює сервіс «Електронний кабінет платника податків».

Інвестклімат, податки та спрощення митних і регулятивних процедур обговорили в Закарпатській облраді

На сьогодні в економіку області залучено майже 500 млн. доларів прямих іноземних інвестицій з 56 країн світу. З-поміж усіх залучених іноземних коштів майже 3% – із Словацької республіки. На сьогодні в області зареєстровано 110 підприємств з капіталом словацького походження.

Подяка за врятоване життя

Шановне керівництво та колектив Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області
 
Звертаюся до вас зі словами вдячності за врятоване мені життя особовим складом Державної пожежно-рятувальної частини №14 смт Міжгір’я Управління ДСНС України у Закарпатській області.

На Тячівщині у с. Нересниця горів житловий будинок

13 травня о 03:56 тячівським вогнеборцям повідомили, що в селі Нересниця на вулиці Грушевського горить житловий будинок місцевої 55-річної мешканки. На місці виклику працювали вогнеборці місцевої пожежної команди та професіонали-пожежники з м. Тячева та смт Дубове.

Чеська   фірма   хоче співпрацювати із Закарпаттям в наданні геологічних послуг

У складній політичній та економічній ситуації, яку переживає   Україна, всі   більше європейських держав та їх   господарюючих суб’єктів прагнуть допомогти   нашій країні, налагоджують співпрацю для вирішення соціальних проблем.

До уваги осіб з інвалідністю та їх батьків!

Закарпатське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів інформує:

Деталі нового законопроекту "Про туризм" обговорили за круглим столом (ФОТО)

На круглому столі під головуванням Івана Бушка обговорювали проект нової редакції закону України «Про туризм».

110 підприємств зі словацьким капіталом працюють у Закарпатті

В обласній раді   розпочався круглий стіл на тему «Поглиблення співробітництва між Закарпатською областю та Словацькою Республікою».

Прокуратура перевіряє,чи берегівські роботодавці платять зарплатню

За результатами виявлених порушень, будуть вжиті заходи реагування.

На Великому Березному захаращення дренажної канави призвело до підтоплення 4-х садиб

Вранці 12 травня, внаслідок значних опадів та захаращення дренажної канави, сталося підтоплення чотирьох присадибних ділянок на вул. Зелена, що в смт Великий Березний.

В Ужгороді вчитимуть планувати сім’ю під рок-музику (АФІША)

16 травня, о 18.00 в обласні бібліотеці пройдуть рок-вечорниці "Майбутнє варто планувати".

У Закарпатті сьогодні - град, шквали, сильні зливи

На Закарпатті оголосили штормове попередження: очікуються грози по всій області.

На Дні Європи в Ужгороді визначать, що далі буде з головним вузом Закарпаття

У понеділок, 12 травня, о 13.00 в Ужгородському національному університеті у рамках святкувань Дня Європи відбудеться круглий стіл на тему: «Без альтернативи ? Європейська Україна, європейський регіон, європейський університет».

Гроші МФВ мають бути розподілені прозоро, - О. Вілкул

Нинішня влада два місяці розповідає про кредит МВФ як про панацею вітчизняної економіки. Прикриваючись необхідністю отримати кредит , вона на 70 % підвищила ціну на газ для населення. На 60-70% підвищилася ціна на ліки , на 40 % впав курс гривні ...

Як пройшли урочистості на 9 травня в Ужгороді (ФОТО)

У п’ятницю, 9 травня, відбулися урочисті заходи, присвячені 69-ій річниці Перемоги.

Перечинщина забезпечує стабільні надходження до бюджетів усіх рівнів

Фахівці Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ підсумовують результати роботи протягом січня-квітня поточного року. За цей час суб’єкти господарювання Перечинщини сплатили майже 13,28 млн. грн. податків та зборів. Це на 2,5 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Перечинським платникам завдяки декларуванню держава поверне понад 168 тисяч гривень

Кампанія декларування громадянами минулорічних доходів завершена. Декларування доходів – це виконання громадянином свого конституційного обов'язку, індивідуальний внесок у добробут держави та реалізація права громадян на податкову знижку.

В Ужгороді відбулася спільна нарада з протидії нелегальній міграції


Сьогодні, 8 травня, в Головному управління ДМС України в Закарпатській області відбулася спільна нарада з прикордонниками та правоохоронцями з питань ефективної реалізації заходів щодо стабілізації соціально - політичної ситуації в державі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат