Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3460, 20

В Ужгороді обговорять реформу вищої освіти, туризм та економіку Закарпаття (КОНКУРС)

Ужгородська молодіжна організація «Єдине студентство» за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації реалізує проект «Будуємо нову Україну», в рамках якого проводиться форум молодіжних організацій.

У Закарпатті освятили нові джерело та капличку (ФОТО)

Для наших предків відкриття нового джерела було дещо схожим на диво. Його розчищали, обгороджували, іноді посвячували і ставили каплички або церкви. Освячена вода є символом Божої благодаті, вона очищає віруючих.

Що ж насправді представляє із себе угорська автономія на Україні?

Інавгураційна промова прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, виголошена минулого тижня, все ще не дає спокою українцям.

В Україні підскочили ціни на вінчання і хрестини

Віряни скаржаться, що під час церемоній доводиться додатково доплачувати.

Міндоходів повідомляє закарпатців про зміни в орендній платі за землю

Орендна плата за землю не може бути меншою за 3 % від нормативної оцінки землі.

Прокуратура Ужгорода розказала, чим може допомогти під час вибочого процесу

Прокуратура не бере участі у виборчому процесі, а скарги на будь-які порушення Закону під час виборів розглядаються окружними виборчими комісіями або судом.

У Закарпатті при охороні здоров’я працюватиме Громадська рада

Оголошення про створення Громадської ради з питань охорони здоров'я при управлінні охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації. ОГолошення поширене відомством.

Як діти бачать податки (підсумки конкурсу)

«Ми за сплату податків, ми за щасливе майбутнє; у дбайливої господині всі щасливі у родині; тіньова економіка руйнує; мої батьки хочуть, щоб я жила в процвітаючій, багатій і рідній Україні, тому Вони справно сплачують податки», – це   цитати з дитячих художніх і літературних творів, в яких простежується бачення дітей про бюджет: як його наповнювати, та що отримують громадяни країни, справно сплачуючи податки, збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок.

Закарпатська область: ліквідація наслідків негоди триває (дані на 16:00. ФОТО)

15 травня внаслідок шквалистих поривів вітру на території Великоберезнянського, Перечинського, Воловецького, Свалявського, Мукачівського, Хустського та Ужгородського районів Закарпаття було знеструмлено 35 населених пунктів.

Децентралізація влади сприятиме міжнародній допомозі у регіонах, вважає О. Вілкул

У Брюсселі пройшов Європейський бізнес форум. На відкритті Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу наголосив на необхідності пошуку нових рецептів виходу Європи з кризи. У рамках форуму Олександр Вілкул провів індивідуальні зустрічі з єврокомісаром з регіонального розвитку Йоханнесом Ханом, Президентом Асамблеї Європейських Регіонів Ханді Базатлі і з керівниками ряду європейських регіонів.

Як отримати податкові знижки платникам, які навчаються   у кількох вузах?

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляють, що платник податків, який навчається в декількох навчальних закладах України, має право скористатися податковою знижкою на навчання.

В Ужгородському прес-клубі презентували одне з перших в Україні   міжнародних медичних видань

  В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація першого номеру міжнародного медичного журналу – одного з перших в Україні, що видається у співпраці вишів кількох країн.

Україна підписала контракт з Угорщиною про реверс газу

Україна 14 травня уклала контракт з однією з найбільших європейських газових компаній, яка буде здійснювати постачання газу в Україну реверсом з Угорщини.

В Ужгороді експерти обговорили подальшу європейську долю УжНУ (ФОТО)

В Ужгородському національному університеті у рамках святкувань Дня Європи відбувся круглий стіл на тему: «Без альтернативи? Європейська Україна, європейський регіон, європейський університет».

Від сьогодні Європа відкрила кордони українським товарам

Євросоюз відкрив для України свій ринок в односторонньому порядку. Обнулені приблизно 98% мит

Ужгородські експерти й активісти вирішили, як об’єднати Україну (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбувся круглий стіл на тему «Об’єднуємо країну! Як збалансувати інтереси центру та регіонів України?».

Понад 396 мільйонів гривень одержало Закарпаття від податків

Протягом січня-квітня цього року до місцевих бюджетів Закарпатської області сплачено 396 млн. 646 тис. грн. податків та зборів. Це на 2,4 млн. грн. більше, ніж торік протягом аналогічного періоду (надходження становили 394,2 млн. грн.).

Як правильно діяти при розливі ртуті

Досить часто в оперативно-рятувальну службу Закарпаття за допомогою звертаються краяни, котрі в помешканні розбили ртутного градусника. Звісно, це невелика кількість отруйної речовини, однак невміле поводження з нею може негативно вплинути на здоров'я оточуючих. Нагадаємо, що ртуть за своєю сутністю високотоксична кумулятивна отрута, що дуже повільно випаровується.

Японський професор поспілкувався зі студентами в Ужгороді

З нагоди святкувань Дня Європи в Ужгородському національному університеті відомі іноземні науковці виступили перед зацікавленою аудиторією в Інституті іноземної філології.

616 закарпатців офіційно почали працювати у 2014 році

Через неправильне нарахування і неповну сплату податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску, контролюючими органами за 4 місяці 2014 року донараховано грошових зобов’язань з у розмірі 1 млн. 155 тис. грн. ПДФО, а також 522 тис. грн. єдиного внеску та штрафних санкцій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат