Закарпатський нардеп Балога замовив на “1+1” «викривальний сюжет» про «контрабандиста» Москаля

admin 09.12.2015 08:08 СОЦІО

Про це днями стало відомо нашим журналістам. Мова йде про так званий викривальний матеріал на тему контрабанди на Закарпатті.


Так, за подачею Віктора Балоги, журналісти за гонорар у 10 тисяч доларів мають притягнути за вуха голову Закарпатської ОДА Генадія Москаля як основного винуватця і «кришувальника» контрабанди. Також у поле зору журналіста цього телеканалу мають упасти окремі депутати облради від «Солідарності», котрі, за сценарієм програми, мають бути контрабандистами.

Насправді ж місцеві журналісти, котрі цікавляться політикою та питаннями контрабанди, чудово знають, що чи не єдиним контрабандистом у краї є якраз родина Балоги. Зокрема, молодший брат Віктора Павло Балога та його «права рука» — родич його двоюрідного брата-нардепа Василя Петьовки на прізвище Роланд.

Ці панове, через неповнолітніх та молодих земляків перевозять сигарети, в основному, через українсько-румунський кордон. Мова йде про перенесення ночами десятків тисяч пачок сигарет у великих коробках. І просто через ліси на Рахівщині та Тячівщині, і через річку Тису на Виноградівщині…

Очевидно, Віктор Балога, зазнавши поразки у обласній раді (ЄЦ не отримав свого голову ради та очевидно не отримає жодного заступника та керівників підрозділів у ОДА), змінив стратегію. Зараз нардеп та вже, мабуть, екс-господар Закарпаття, буде домагатися свого через «чорнуху» за допомогою продажних ЗМІ та журналістів всеукраїнського рівня.

Інформує “Трибуну” “Вільне Закарпаття”.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат