Закарпатців продовжують позбавляти угорського громадянства

admin 07.12.2015 11:33 СОЦІО

За наказом Президента Угорщини Яноша Адера позбавили угорського громадянства ще п'ятьох осіб, троє з них – уродженці Закарпаття, - повідомляє в "Угорському Офіційному віснику" (Magyar Közlöny).


Згідно з офіційним рішенням глави держави громадянство Угорщини відкликано в Андреї Ержебет Папп (уродженка м. Марамарош-Сігет, Румунія), Тіяна Андріїн (м. Нодьбечкерек, Сербія), Маргіт Боднар (с. Лавки, Мукачівського району, Україна), Євгенія Ертель (с. Чинадійово, Мукачівського району, України) та Михайла Боднара (м. Мукачево, Україна).

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


11.12.2015 12:22 Тварі

У Балоги останні потуги, вун уже політичний труп, екс мер Мукачева мав давно утікунути у Австрію, бо його чекать тюрма, за дерибан, грабіж, обман, махінаціі із бюджетними грішми у великих розмірах, розпродаж незаконний земель Мукачова і се всьо він викоонував вказівки Балоги .Айбо і Австрія вонячому мадярови не поможе, кіть начнут откривати кримінальні справи.
А пак буде як   з його цімбором тоже злодієм із Мукачева Боднарьом Михайлом, якого мадяри лишили громадянства на тому тижньови. У Мукачеві оббирали простих людей, обкрадали інвесторів, не повертали гроші іноземним інвесторам, натравляли на інвесторів бандитів, прикривав сисю шайку екс прокурор області Бенца Юрій, який із Боднарьом накупували хижі у Мадярщині і думали што там будуть піпу курити спокуйно, пенсію отримувати та шикувати на людські сльози. айбо прокльони пограбованих людей, знищений бізнес у конкурентів, покалічені ними людські судьби даром їм не пройдуть. Най кожна сволота яка обманювала, обкрадала і принижувала людську честь , знає што їі чекать страшні дні! І се буде по справедливості!


07.12.2015 23:07 бумеранг

новини супер файна. Мукачівського покидька-афериста, кума екс прокурора області Бенци Ю.Ю., подєльніка Алекса Ровта-Боднаря Михайла та його сестру Моргіт Боднарь мадяри відбрали громадянство, РЕСПЕКТ мадярам! Які в чорта Боднар Мішо мадяр, лавківський шахрай і проходімец. Но типирь што буде із тима жхижами, што купили для страховки із Бенцом Ю., штоб мали куда втвкати кіть їх тут в Україні прижучать. Усьо вертає ся бумерангом,За людські сльози і прокльони кара небесна. Ще здихати будуть тяжко сі покидьки Бенца із Боднарьом, ще свій Фердінанд готель у Мукачеві, шо на кольцови, мусить держава націоналізувати, за те що народ обкрадали і обманювали!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат