Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3380, 20

ПАТ «Закарпаттяобленерго»: електроенергію, спожиту у травні, обраховують за старими тарифами – тими,

Чимало дзвінків останніми днями надходять на адресу ПАТ «Закарпаттяобленерго» з приводу підвищення тарифів на електроенергію, яке встановила Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) за рекомендацією Кабінету Міністрів України. Закарпатці зокрема питають, за якими тарифами їм обраховують спожиту у травні електричну енергію? Якщо рахунки приходять у червні, то чи не обрахована електроенергія вже автоматично за новими, підвищеними тарифами?  

У Закарпатті був землетрус

Неподалік Берегова сейсмологи зафіксували підземні поштовхи. Про це повідомляє Управління ДСНС у Закарпатській області.

Податкова розказала, як закарпатці можуть допомогти українській армії

Як закарпатцям допомогти українській армії? Придбати ОВДП "Військові".

Сьогодні в Ужгороді відкриють пам'ятний знак публіцисту Бабидоричу

Сьогодні, 6 червня, о 13.00, на вулиці Ракоці, 16 відкриють пам'ятний знак на пошану визначного публіциста краю Михайла Бабидорича.

Внаслідок аварії нафтою забруднено грунт і воду

Як вже повідомлялось 28.05.2014р. внаслідок кримінальної врізки на 294 км траси нафтопроводу “Броди – Держкордон” на відстані близько 1,5 км. від с. Бенедиктівці Ракошинської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області сталася аварія.

Фахівці Чопської митниці Міндоходів вилучили у серба психотропні засоби

В зону   митного контролю митного поста «Дякове» Чопської митниці Міндоходів в напрямку «виїзд» заїхав вантажний автомобіль марки   «DAF», під керуванням громадянина Сербії. В ході проведення митного огляду   вантажу та вантажного відсіку транспортного засобу, було виявлено серед особистих речей не вказані у митній декларації медпрепарати психотропної дії іноземного виробництва: 44 пігулки «BENSEDIN», 87 пігулок «XANAX», та 38 пігулок «DIAZEPAM».

Губернатор Закарпаття пропонує відмінити масові розважальні заходи в області

Валерій Лунченко звернувся до райдержадміністрацій та міськвиконкомів області.

90 літрів крові здали закарпатські митники

Працівники Чопської митниці Міндоходів протягом минулого тижня масово здавали кров для поранених військовослужбовців, які задіяні в антитерористичній операції, що проходить на Сході України.

«БЛІЦ» розповів про свої перемоги на Чемпіонаті світу

  Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц» здобув нові перемоги на 12-му Чемпіонаті світу з хореографії (IDF Word Dance Championship 2014), що проходив 21-25 травня 2014 року у м. Пула (Хорватія).

У Закарпатті на дорогу впала стіна

На Міжгірщині на дорогу обвалилася 50-метрова опорна стіна.

За півроку у Закарпатті буде простіше відкрити бізнес

З листопада спрощується процедура відкриття бізнесу.

В ужгородському "Зінедіні" почалися дитячі оздоровчі кампанії (ФОТО)

Два в одному: в спорткомплексі «Зінедін» розпочались дитячі оздоровчі кампанії, на яких відсвяткували День захисту дітей.

ДАІ інформує: щодо перевезення організованих груп дітей.

У період літніх канікул, коли надзвичайно актуальними є різного роду екскурсії та перевезення дітей до місць відпочинку зростає і кількість дорожньо-транспортних пригод учасниками яких стають діти. Звісно, це не їх вина, тим більше, дорослі повинні на себе взяти всю відповідальність за безпеку дітей на дорозі.

У Тячеві вогнеборці ліквідували пожежу у надвірній споруді

1 червня о 16:58 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про пожежу на вулиці Станційній, що в Тячеві. Горіла надвірна споруда 36-річної місцевої мешканки.
Загорання виявила власниця, яка вийшла з будинку і побачила, що обійстя заповнили клуби диму.

В УжНУ проведуть круглий стіл, присвячений відомому журналісту Михайлу Бабидоричу   (ПРОГРАМА)

Круглий стіл присвячений обговоренню місця і ролі в громадському, культурно-просвітницькому, журналістському житті краю постаті закарпатського публіциста Михайла Баби-дорича – кореспондента, заступника головного редактора «Закарпатської правди», автора публіцистичних книг, спів-автора навчальних посібників для журналістів, ім’ям якого названа обласна журналістська премія, делегата І з’їзду Народних комітетів Закарпатської України, учасника партизан-ського руху на Закарпатті.

На Закарпатті мають намір створити зразковий суд

30 травня 2014 року, у сесійному залі Ужгородської міської ради відбулась регіональна зустріч на тему: «Моніторинг забезпечення рівного доступу до правосуддя» за участі громадських активістів та органів місцевої влади. Захід проведено в рамках здійснення проекту: «Проведення моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя», який реалізовується Регіональним громадським фондом «Право і демократія» у партнерстві з Карпатським агентством прав людини «Вестед», за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

Понад 3,5 тисяч адміністративних послуг отримали мешканці Рахівського району

З початку 2014 року Державну податкову інспекцію у Рахівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області відвідали більше 9 тисяч громадян та представників бізнесу з метою отримання адміністративних послуг.

Понад 1 500 адмінппослуг для платників Міжгірщини

Саме таку кількість адміністративних послуг надано платникам податків Міжгірського району з початку 2014 року.

Дерибан: Профільні комісії Ужгородської міськради не пояснюють свої «земельні» рішення навіть колега

На черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради, яке відбулося 29 травня 2014 року, проект рішення про придбання будівлі дитячого садка № 30 у комунальну власність громади міста було зняте з розгляду ще на початку.

КАДРОВІ ЗМІНИ: Данканич очолив прокуратуру Мукачева

Наказом в.о. Генерального прокурора України Олега Махніцького прокурором м. Мукачева призначено Віктора Данканича.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат