У Закарпатській ОДА – нові кадрові призначення

admin 28.01.2016 10:01 СОЦІО

Департамент агропромислового розвитку Закарпатської ОДА   та відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи має нових керівників

Департамент агропромислового розвитку Закарпатської ОДА   має нового керівника. На цю посаду призначено Юрія Леся.
Довідково: Юрій Юрійович Лесьо народився 10 березня 1960 року в с. Доманинці Ужгородського району. Вищу освіту отримав в Українській сільськогосподарській академії, де здобув фах агронома. До цього призначення Юрій Лесьо   працював заступником директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.
***
Начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції та оборонної роботи Закарпатської ОДА 27 січня призначено Руслана Мандрика.
Довідково: Руслан Олегович Мандрик народився 3 вересня   1980 року в м. Добропілля Донецької області. Має дві вищі освіти: у 2001 закінчив Донецький інститут внутрішніх справ при Донецькому національному університеті за спеціальністю   правоохоронна діяльність, спеціаліст-юрист. В 2007 р. у Донецькому національному університеті здобув фах спеціаліста з правознавства.   До нинішнього призначення   Руслан   Мандрик працював старшим прокурором Добропільської міжрайонної прокуратури Донецької області.

Прес-служба   Закарпатської   ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат