Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3360, 20

В Ужгороді дискутували про громадські трансформації


Сьогодні у малому залі Ужгородської міської ради представники   громадських спільнот дискутували про трансформації, які відбулися за останні півроку в Україні і в Ужгороді зокрема. Захід відбувся в рамках проекту, який ініціювали Фонд «Європа ХХІ» і ГО «Майдан Моніторинг», мета якого – осмислити і проаналізувати стан громадської активності в Україні.

Актуально про гарантії при мобілізації

            В світлі останніх подій у державі, вкрай актуальними є питання гарантій, пільг та компенсацій при мобілізації громадян. Відтак Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області наводить   останні зміни законодавства з цього приводу.

ГМ "Опора" звинуватила Державну службу охорону в непрофесійності

Закарпатська обласна організація Громадянської мережі ОПОРА закликає УДСО при УМВС України в Закарпатській області утриматись від непрофесійних заяв, які дезінформують громадськість щодо процесу зовнішнього незалежного оцінювання знань абітурієнтів.

103 мільйони гривень принесли Закарпаттю підприємства

Майже 103 млн. грн. податку на прибуток надійшло до бюджету від підприємств Закарпаття.

Закарпатці можуть виграти стипендію на журналістське навчання у Польщі (УМОВИ)

Вперше в Україні ГО «Мережа освітніх консультантів» разом з Вищою школою гуманітарних наук ім.Б.Пруса у Варшаві проводить творчий конкурс для обдарованої української молоді (прирівнюється до вступного іспиту).

Виші Збройних сил України запрошують закарпатців учитися

Закарпатців запрошують на навчання у вищих військових навчальних закладах Збройних Сил України.

13 мільйонів гривень отримало Закарпаття на лісі

Закарпатський ліс збагатив бюджет майже 13-ма мільйонами гривень.

Виборча кампанія-2014   у   ЗМІ: головні несподіванки

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу, який здійснили Асоціація "Спільний простір" / Комітет "Рівність можливостей" за підтримки Національного фонду   підтримки демократії (NED) та Ради Європи.

Працівники ДАІ Іршавського району разом з журналістами проводять рейди   під час операції «Автобус-20

Інспектори ВДАІ Іршавського району Василь Орешко та Іван Тесличко на один із рейдів запросили журналістів місцевої газети «Нове життя» та журналістів місцевих   Інтернет сайтів.

Голова РДА   Любка привітав медиків району з професійним святом

12 червня працівники галузі охорони здоров’я Виноградівщини святкували  професійне свято. Головні урочистості пройшли в актовому залі Виноградівської районної лікарні.

Спорткомплекс для дітей відкрили в Мукачеві

Сьогодні, у місті Мукачево відбулося урочисте відкриття автодрому «Адреналін». Запрошеними на свято були і керівники Державтоінспекції Закарпаття.

Податкова розказала закарпатцям, як подати декларацію

Подання декларації у разі відмови від застосування спрощеної системи оподаткування.

Особу встановлено, доказів достатньо – суд поставить крапку

Винахідливий бізнесмен в одній з недобудов Ужгородського району організував незаконне виготовлення алкогольної продукції, яку розповсюджував населенню. Під час обшуку працівники Міндоходів краю знайшли в нього та вилучили понад 600 літрів спирту, більше 900 пляшок фальсифікованої горілки, обладнання для виготовлення підакцизної продукції та понад 11 тисяч підроблених марок акцизного податку.

На Закарпатті рятувальники звільнили автошлях від повалених дерев

10 червня о 20:50 до міжгірських рятувальників поступило повідомлення про падіння дерев на проїжджу частину автошляху Нижні Ворота-Колочава-Буштино, що на вул. Шевченка в с. Колочава Міжгірського району.  Як наслідок, рух на даній ділянці автошляху ділянці був повністю перекритий. У заторі опинилося 30 транспортних засобів.

14 червня - Міжнародний день Донора Крові.   Краян запрошують здати кров

Запрошуємо всіх краян нашого міста, громадські організації, політичні партії, підприємства на вже традиційну акцію, присвячену міжнародному дню Донора крові, яку організовує проект CПО "Карпатська Січ" - "Донори Ужгорода".

Дорогі медики!

Щодня у ваших руках десятки життів. Від вашого рішення і дій залежить, чи подаруєте   ви пацієнтові новий шанс. Щиро бажаю, щоб не тремтіла ваша рука, витримки вам і терпіння, здоров’я, особистого щастя та благополуччя.

З повагою,
народний депутат України Іван Бушко

СБУшники здали кров військовим (ФОТО)

10 червня співробітники СБУ в Закарпатській області здали донорську кров для поранених військовослужбовців на сході України.

6 мільйонів гривень отримало Мукачево на земельних питаннях

Мукачівці поповнили місцевий бюджет на понад 6 млн. грн. плати за землю.

Ярошу стали відомі плани вторгнення Росії: дійдуть до Збруча

На думку лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша, ймовірність військового вторгнення Росії в Україну залишається.

Творчі закарпатці випустили фільм про події в Україні (ВІДЕО)

Авторська група закарпатців, серед яких поети, сценаристи, режисери, оператори, журналісти, громадські діячі, небайдужі люди врешті випустили у світ реліз громадянсько-поетичного проекту «У повітрі», над яким працювали понад місяць.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат