Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3340, 20

Україна переукладе газові контракти з Польщею та Угорщиною

Согласно плану реформ, подготовленному Еврокомиссией, будут перезаключены соглашения по газу с Польшей и Венгрией и рассмотрен реверс газа из Словакии

Архімандрит Віктор (Бедь) звільнений від високих посад

Ректором Ужгородской украинской богословской академии имени святых Кирилла и Мефодия назначен архиепископ Мукачевский и Ужгородский Феодор.

На Іршавщині внаслідок пожежі травмувався 73-річний чоловік

18 червня о 13:06 іршавським вогнеборцям повідомили, що в селі Лисичево горить літня кухня-хлів місцевої 61-річної жінки. До місця події були направлені чергові відділення Державного пожежно-рятувального поста села Довге та 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Іршави. Для локалізації стихії рятувальникам знадобилося менше години, а остаточно її ліквідували о 16:25.

Про що питають у Міндоходів закарпатці?

Як повідомили у відділі обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Закарпатській області, у січні-травні 2014 року до територіальних органів Міндоходів області надійшло 129 письмових звернень громадян, що на 7 звернень менше, ніж за відповідний період минулого року.

Уряд не хоче, щоб московський верховний поп Кирило їхав до України

Директор Департаменту у справах релігій та національностей Міністерства культури України: "Його чекаю в Україні після того, як Москва припинить агресію та поверне Крим"

До мукачівських прикордонників не можна писати з mail.ru

Мукачівський прикордонний загін надає свої електронні скриньки для тих, хто везуть дітей та туристів.

Валерій Лунченко: Кожен голова району повинен особисто побувати на полігоні і побачити ті проблеми,

Про це у середу, 18 червня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації повідомив під час наради з головами РДА.

На Закарпатті «ДАІшники» з держвиконавцями ловили боржників

В Ужгороді працівники Державної виконавчої служби спільно з представниками місцевого ДАІ та громадськими активістами від Громадської ради при УМВС України у Закарпатській області та ГО «ЗАВТРА» (Західноукраїнська Асоціація власників транзитних авто) провели спільний рейд із виявлення недобросовісних боржників.

Працівники Міндоходів Закарпаття викрили нову схему ухилення від сплати податків

Так, оперативники Чопської митниці та слідчі управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області викрили чергову нову схему ухилення від сплати податків.

Закарпатські прикордонники нагадали, як успішно поїхати відпочивати закордон (ФОТО)

До відома організаторів туристичних поїздок. Подаємо повідомлення від прес-служби Чопського прикордонного загону.

КАДРОВІ ЗМІНИ: Русин очолив кримінальну міліцію Закарпаття

Сьогодні особовому складу міліції Закарпаття представили нового заступника начальника УМВС, начальника кримінальної міліції, полковника міліції Русина Василя Олексійовича.

4 госпіталізовані і одна людина померла через ДТП у Закарпатті

Вчора, 17 червня, в Іршавському районі сталася ДТП. Усі пасажири авто – у лікарні. Одна жінка загинула в реанімації.

Податкова вимагає в ужгородців внески за нерухомість

Шановні громадяни – власники об’єктів житлової нерухомості, ДПІ у м.Ужгороді нагадує Вам, що згідно Податкового кодексу сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 2013 рік потрібно сплатити до 29 серпня 2014 року.

Випускників із Донецької та Луганської областей підтримає О. Вілкул

«Вчитися під кулями не можна. Тому я вийшов з пропозицією до випускників з Донецької та Луганської областей вступати до ВНЗ, технікуми та ПТУ Кривого Рогу. Ми забезпечимо хлопців гуртожитками і підтримаємо по життю. Треба допомогти зробити їм перший крок. Ми можемо допомогти кільком тисячам хлопців », - сказав Олександр Вілкул.

В Ужгороді відімкнуть газ

Завтра, 18 червня, у будинку №15 та №15/1 на вул. Гвардійській в Ужгород відімкнуть газопостачання для проведення планового технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання.

В Україні хочуть повернути техогляд авто

Державна автомобільна інспекція має намір ініціювати повернення технічного огляду автомобілів. Про це на брифінгу в Кабінеті міністрів у понеділок заявив голова департаменту ДАІ МВС Анатолій Сіренко, повідомляє "Укрінформ".

У Хусті розбилися 3 автівки

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася по вул. І.Франка у Хусті розбили 3 автомобілі та травмований пасажир.

Податкова дала час ужгородцям, які володіють землею

ДПІ у м. Ужгороді запрошує громадян, власників земельних ділянок, звернутися у податкову (м. Ужгород, вул. Духновича, 2, ЦОП віконце № 6) до 1 липня 2014 року.

В українських православних — переломний момент

У вівторок, 17 червня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане ситуація з Українською Православною церквою у контексті сучасних подій.

Як зустріли прикордонників, які повернулися у Закарпаття зі Сходу (ФОТО)

Як відомо, прикордонники західного регіону не залишились осторонь тієї напруженої обстановки, яка склалась на українсько-російському кордоні і вирушили на допомогу своїм побратимам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат