Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3300, 20

На День Дунаю закарпатські діти   створили карту України й зібрали 521 кг пластикового сміття ФОТО

День Дунаю відзначається щорічно 29 червня в 14 країнах басейну річки під егідою Міжнародної комісії із захисту Дунаю.

В УжНУ оприлюднили терміни вступних випробувань

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!
Затверджено розклади вступних випробувань, які відбуватимуться у липні 2014 року.

Вся Украіна втрачає своіх найкращих синів

Сумна інфографіка спеціально для осіб, які кажуть, немов гинуть лише западенці

Майбутні соцпрацівники УжНУ навчалися в Угорщині

Кафедра соціології і соціальної роботи за сприяння різних міжнародних проектів та спонсорів уже 9 рік поспіль улаштовує в Ужгороді літні табори для закарпатських дітей з обмеженими можливостями та малечі ромської народності. Цього року відбулися перші заїзди в Ужгородській ЗОШ №14, де навчаються переважно ромські діти, та Часлівецькій школі-інтернаті для дітей з ментальними вадами розвитку.

В УжНУ представники влади, науковці та громадськість дискутували про необхідні зміни до Конституції


У четвер, 26 червня, в Ужгороді у конференц-залі УжНУ за участю представників влади, експертів-конституційників, науковців УжНУ та громадськості відбувся круглий стіл, присвячений 18-й річниці Конституції України, темою якого стали обговорення змін до Конституції України, їх переваги та недоліки.

В Україні створили фонд для допомоги східнякам

Глава Фонду «Українська перспектива», депутат Дніпропетровської облради Олександр Вілкул виступив з ініціативою зробити обласну і державну програми гуманітарної допомоги людям із зони конфлікту.

Міграційна служба звертає увагу на східняків, які прибувають на Закарпаття

Сьогодні, 26 червня, в Ужгороді відбувся семінар- навчання для керівників та працівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області . Основною темою обговорення стали питання порядку реєстрації місця проживання, місця перебування в Україні та оформлення зразків необхідних для цього документів.

Для мобілізованих закарпатців --- податкові привілеї

В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області інформують про податкові привілеї для мобілізованих осіб.

У Закарпатті перевірять всіх правоохоронців і військових

Закарпатських правоохоронців та військових перевірять на предмет "відкосу" від служби. Відповідне доручення одноголосно підтримали на позачерговому засіданні Закарпатської обласної ради у четвер, 26 червня.

Сергій Федака видав із Закарпаття видав підручник з історії

У четвер, 26 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація першого підручника з історії України, написаного закарпатським науковцем.

Закарпатські депутати виділили 6,4 мільйони гривень на антитерористичну операцію

Сьогодні, 26 червня, під час позачергової сесії облради депутати затвердили Програму матеріально-технічного забезпечення 4-го батальйону територіальної оборони, військових підрозділів та інших учасників   антитерористичної операції, розташованих на   території Закарпатської області.

Понад 10 тисяч закарпатців за півроку одержали електронні ключі

За півроку 10 165 закарпатців – власники електронних ключів.

Закарпатки зі сльозами просили військового комісара провести ротацію військових (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася зустріч військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату полковника Васильцюна І.П. з представниками ЗМІ краю та членами Громадської ради міста.

Пасивні доходи закарпатців до 20 706 гривень не оподатковуватимуться

З 1 липня змінюється порядок оподаткування пасивних доходів громадян. Це передбачено Законом України від 27 березня 2014 року №1166-VІІ «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні».

У чотирьох населених пунктах з початку тижня знайшли боєприпаси

Минула доба виявилася «врожайною» на вибухонебезпечні знахідки часів минулих війн. Усього піротехніками ДСНС Закарпаття було вилучено та згодом знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів, серед яких артилерійські снаряди, мінометна міна та граната.

Декларанти Перечинщини сплатять до бюджету майже 96 тис. грн. ПДФО

«Деклараційна кампанія – 2014» поповнить місцеві скарбниці Перечинщини додатковими 95,9 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Саме така сума визначена до сплати тим громадянам, котрі відзвітувалися в Перечинському відділенні Ужгородської ОДПІ про отримані, але неоподатковані минулого року доходи.

Як у Закарпатті використають альтернативну енергію

У вівторок, 24 червня, у селі Пилипець Міжгірського району відбувся круглий стіл на тему «Використання відновлювальної енергії у Карпатському регіоні» та презентація фільму «Біомаса – енергія Карпат».

У Закарпатській ОДА вирішували, як захищати інтелектуальну власність (ФОТО)

У вівторок, 24 червня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла відбулося засідання оновленої координаційної ради по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності при облдержадміністрації.

Понад 18 мільйонів гривень зібрали для військових через мобільний зв’язок

23 червня 2014 року абоненти "Київстар" перерахували на номер 565 благодійних коштів у сумі 24905 грн.

Громадська рада з охорони здоров’я у Закарпатті розпочала свою роботу

Вчора, 24 червня,   в Ужгороді відбулись установчі збори Громадської Ради з питань охорони здоров'я при обласному управлінні   охорони здоров'я.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат