Рятувальники вчили рахівчан як уберегти житло від вогню

admin 17.03.2016 17:00 СОЦІО

Про небезпеку виникнення пожеж не слід забувати ні на хвилину. Адже варто тільки один раз знехтувати правилами безпеки, як увесь будинок може охопити полум’я.

Пам’ятаючи про це, рятувальники постійно влаштовують пожежно-профілактичні відпрацювання. 17 березня такий захід відбувся у с. Лазещина Рахівського району. 2016-го тут іще не трапилося жодної пожежі. Однак минулого року в Лазещині виникло 5 загорань і позаминулого – стільки ж випадків.
Насамперед представники Рахівського районного відділу ДСНС, державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня та райдержадміністрації провели нараду в приміщенні Лазещинської сільської ради. Рятувальники довели до присутніх аналіз виникнення пожеж у селі та поінформували про основні правила пожежної безпеки в державних установах. Після цього учасники відпрацювання відвідали місцеве деревообробне підприємство й торговельні заклади, де вручили працівникам листівки на протипожежну тематику. Такі ж пам’ятки рятувальники розклеїли на дошці оголошень біля сільради та в місцевому дитячому садочку.
Під час відпрацювання представники ДСНС здійснили обхід села, поспілкувавшись із громадянами на тему протипожежної безпеки. Усього рятувальники охопили профілактичними бесідами 194 дворогосподарства. Головну увагу в розмовах приділили небезпекам весняно-літнього пожежонебезпечного періоду – загоранням сухої трави й сміття, виявленню вибухонебезпечних предметів та загалом пожежній безпеці в побуті. Серед людей співробітники оперативно-рятувальної служби Закарпаття також розповсюдили інформаційні листівки, з якими мешканці Лазещини зможуть ознайомитися на дозвіллі.
У ДСНС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат