На ПП «Дякове» затримали румуна з «тютюновим»   соком

admin 24.03.2016 11:09 СОЦІО


          Вчора   прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Дякове» завадили спробі громадянина Румунії перевезти через кордон 146 пачок контрабандного тютюну.


    36-річний румун прибув у пункт пропуску легковим автомобілем марки «Форд»   та   для перетину кордону обрав зелену смугу руху.   Під час проведення оперативно-профілактичних заходів з протидії переміщенню тютюнових виробів, а також заходів контролю першої лінії у прикордонного наряду виникли підозри щодо   переміщення в даному транспортному засобі предметів та матеріалів прихованих від прикордонного контролю. Саме тому   вказаний автомобіль було виведено із загального потоку. Під час проведення поглибленого огляду, у багажному відсіку автомобіля,   спільною оглядовою   було виявлено картонний ящик, в якому знаходились 12 упаковок соку однієї з відомих марок. Але, як з`ясувалось , соку у цих упаковках не було, замість нього іноземець спакував у ємкості 146 пачок цигарок марки “JIN LING”.
      За фактом виявлення цигарок   було складено протокол . Цигарки вилучено встановленим порядком. Сума оцінки   виявленої контрабанди   “JIN LING” склала 1 668 гривень.

                                                            Прес-служба Мукачівського прикордонного загону















admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат