Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3520, 20

Освітянка Лілія Гриневич перевіряли вузи у Закарпатті (ФОТО)

У середу,   30 квітня, голова комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілія Гриневич відвідала Закарпатську область. У ході візиту Лілія Михайлівна зустрілася із колективами вищих навчальних закладів краю.

Закарпатські рятувальники й лісники опікуються безпекою «зелених легенів» планети

Для перевірки організації профілактичних заходів щодо попередження пожеж в екосистемах області, за рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, працівниками Управління ДСНС України у Закарпатській області та обласного управління  лісового та мисливського господарства проводяться спільні рейдові перевірки на предмет  підготовки лісофондоутримувачів до літнього пожежонебезпечного періоду.

Журналісти дізналися, які провокації в Києві на 9 травня готує Росія

Росія хоче використати ситуацію, влаштовану 9 травня, як привід для "захисту" російськомовного населенння.

З 1 травня ціна на газ для населення підвищується до 73 %

- В умовах економічної кризи підвищення тарифів на газ для населення буде ударом для українців , - вважає член президії політради Партії регіонів Олександр Вілкул. Вирішуючи одну проблему - отримання Україною кредитів , уряд може створити іншу - соціальна напруга у зв'язку із зменшенням платежів населенням за комунальні послуги.

ДАІ Закарпаття запрошує громадськість та пресу долучитися до спільних відпрацювань

Сьогодні в Управлінні ДАІ УМВС України в Закарпатській області відбулася чергова зустріч з представниками громадськості.

Понад півмільйона гривень заборгованості одержав держбюджет завдяки ужгородській прокуратурі

За позовами прокурора міста Ужгорода до держбюджету стягнуто понад півмільйона гривень заборгованості
Захист інтересів держави та поповнення бюджету – один з пріоритетів в діяльності прокуратури.

475 мільйонів гривень одержало бюджет від Чопської митниці

"Ми разом працюємо на державу", — такими словами відкрив засідання Громадської ради при ГУ Міндоходів у Закарпатській області її керівник, Володимир Суліма.

Податковою міліцією припинено нелегальне виготовлення горілки у Виноградові

Про це повідомив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайло Шукост. Оперативна інформація про незаконне виготовлення алкогольної продукції на території міста Виноградів надійшла наприкінці квітня.

На Берегівщині знешкоджено вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

28 квітня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області знищено три вибухонебезпечні предмети, що були виявлені на околиці села Кідьош Берегівського району.

В Ужгороді побував один з найвідоміших українських дизайнерів

26 квітня в Ужгороді побував один з найвідоміших українських дизайнерів Андре Тан, який приїхав особисто відкрити свій перший моно-бутік на Закарпатті.

Закарпатський сепаратист Гецко тішиться, що нарешті до нього прийшла слава

"Ось вона слава! Вранці прокинувся і бац, тебе вже всі, всюди знають! Хто ж такий піар проплатив? Свічку йому в храмі поставлю, на знак подяки...", - так відреагував самопроголошений "прем'єр-міністр Республіки Підкарпатська Русь" Петро Гецко, якого вчора оголосили у міжнародний розшук, на повідомлення Генпрокуратури України.
Закарпатський сепаратист Гецко якого оголосили в розшук вважає що нарешті до нього прийшла слава

Мати й дочка повісилися у Закарпатті

Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району виявлено трупи двох повішених жінок. На місце події негайно відправили слідчо-оперативну групу.

Податкова нагадала ужгородцям, як правильно платити податок з продажу автомобіля

Порядок оподаткування операцій з продажу або обміну рухомого майна визначено статтею 173 Податкового кодексу України.

До 30 квітня закарпатські мільйонери мають заплатити податок на прибуток

30 квітня – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток за квітень.

Закарпатських пожежників навчили гасити пожежі (ФОТО)

Виноградівський район: рятувальники вчилися гасити лісові пожежі.

Важлива інформація для закарпатських автовласників


Фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляють, що ставки збору за першу реєстрацію транспортного засобу – змінено.

Доповнено: Закарпатський беркут мобілізовують на Схід?

Закарпатських беркутівців саме сьогодні можуть мобілізувати на Схід. Їхні дружини й діти страйкують біля беркутівської бази у районі "Радванка". Про це у мережі Facebook написала користувачка Тетятна Бехер.

Завдяки достатній кількості закарпатської капусти   ринки готові стабілізувати ціни на цей овоч

Трохи менше, ніж за 2 тижні капуста, у середньому по країні, додала 44,6% до попередньої ціни. Про це йдеться у моніторингу цін на соціально значущі товари, що проводить Мінекономрозвитку. Разом з тим, зауважує видання RegioNews із цитування експертів, закарпатські аграрії сьогодні постачають на ринки достатньо капусти, аби стабілізувати ціни чи, навіть, забезпечити деякий їх спад.

  Білорус перевозив сигарети у паливному баку, а румун — у пачці з-під памперсів

Майже 1300 пачок сигарет вилучили учора у пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з Румунією, прикордонники Чернівецького загону та працівники митниці.

Словаччина закрила кордон із Закарпаттям

Про це повідомляють в управлінні інформаційної діяльності   та комунікацій   з громадськістю Закарпатської ОДА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат