Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3620, 20

Тернопільцю не дозволили ввезти   230 літрів «MARTINI»

Саме в такому об’ємі намагався ввести в Україну житель Тернопільської області італійського вина «ASTI SPUMANTI MARTINI D.O.C.G.», прямуючи у приватних справах із Італії через митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів по каналу «червоний коридор».

За мобілізованими до армії   працівниками зберігається робоче місце   і виплачується середня зарплата


В Територіальну державну інспекцію з питань праці у Закарпатській області останнім часом поступає чимало звернень від роботодавців щодо надання роз’яснень стосовно збереження/розірвання трудових відносин з працівниками, мобілізованими на навчальні військові збори, порядок оформлення таких відносин та оплати цього часу.

Інспектори ДАІ Виноградова виявляють   факти підробки техпаспортів та номерних агрегатів


Шановні автолюбителі, купуючи транспортний засіб обов’язково звертайтеся до підрозділів Державтоінспекції, тоді історії, приведені нижче, будуть не про Вас.

Правоохоронці Хустщини за неповну добу розкрили резонансний злочин

У селі Горінчево, Хустського району невідомий водій, допустив наїзд на сімейну молоду пару. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці, а дружина померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Автомобіль під керуванням невстановленої особи з місця пригоди зник.

Міндоходів нагадало закарпатцям про податковий кредит

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: формування податкового кредиту.

В Ужгороді у вогні врятували жінку

7 квітня, о 6:55, до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Бачинського, що в Ужгороді.

Міндоходів нагадало, як реєструвати накладну на медичне обладнання і ліки

Податкові накладні, складені на операції з постачання лікарських засобів та виробів медичного призначення, які оподатковуються за ставкою 7%, відображаються в розділі І Реєстру виданих та отриманих податкових накладних з урахуванням таких особливостей:

На Ужгородщині під час пожежі травмувалася власниця будинку

6 квітня  о 04:00 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття  надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Перемоги у селі Сторожниця Ужгородського району. Загорання  в будинку помітили сусіди, вони й повідомили про це рятувальників.

Дивіденди, проценти, роялті та інвестиційні доходи оподатковуватимуть

Згідно з Законом, прийнятим 31 березня 2014 року за номером №1166-VII Верховною Радою України, до порядку оподаткування пасивних доходів внесено зміни, які набирають чинності з 1 липня 2014 року. Так, до загального річного доходу платника включатиметься дохід, отриманий у вигляді дивідендів, виграшів, призів та процентів, окрім тих процентів, сума яких не перевищує в рік сімнадцять прожиткових мінімумів для працездатної особи у 2014 році – 20 тис. 706 грн.

50 чопських   прикордонників чатують кордон на Харківщині

Охорона своєї Батьківщини – почесна і відповідальна справа для кожного громадянина. І сьогодні, як ніколи, ми усвідомлюємо, що наша держава потребує консолідації зусиль всіх державних інституцій та народу задля збереження миру і цілісності в кожному її куточку, а особливо в східних та південних регіонах.

Куди йдуть кошти за оформлення закордонного паспорта

Під час обговорення питання платежів при оформленні закордонного паспорта на засіданні Громадської ради при ДМС України, що відбулося 3 квітня,   нещодавно призначений голова служби Сергій Радутний пояснив представникам громадськості, куди саме надходять кошти і як вони витрачаються. На засіданні також був присутній представник політичної партії «Демократичний альянс» Іван Фурлет.

Закарпатці у своїх зверненнях переважно доносять на платників податків

До органів Міндоходів Закарпаття надійшло 86 звернень від громадян.

У Закарпатті вчитимуться міжконфесійному миру

У четвер голова обласної ради Іван Балога проведе зустріч з представниками релігійних конфесій  – єпископами та настоятелями церков краю.

Міндоходів нагадало, як підприємець може одержати довідку про доходи

Одним із видів адміністративних послуг, які надають органи доходів і зборів, є видача довідки про отримані доходи.

Ринок праці завмер через політику

У березені ринок праці відреагував на суспільно-політичні події завмиранням. Кількість вакансій скоротилась на 7% порівняно з минулим місяцем, а кількість резюме зросла на 7%.

Міграційна служба Закарпаття дала відповідь активістам, які намагалися оформити паспорт за 170 грн

Минулого тижня під час акції біля Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області троє активістів “Демократичного альянсу” подали письмові заяви про намір оформити закордонний паспорт.

У Закарпатті не вирішили конкретно, як вчасно платити зарплатню, пенсії та стипендії

Заступник голови ОДА провів розширену нараду щодо забезпечення економного та раціонального використання бюджетних коштів краю.

70 тысяч венгров Закарпатья будут участвовать в выборах парламента Венгрии?

6 апреля в Венгрии состоятся парламентские выборы, которые имеют непосредственное отношение к Украине — за политические партии соседней страны будут голосовать, в частности, и украинские граждане, получившие венгерские паспорта.

Міндоходів нагадали, як треба декларувати власну сільгосппродукцію

Виростили, вигодували, виловили – подбайте про декларування.

6 мільйонів гривень на ліках одержить бюджет Закарпаття (ФОТО)

У четвер, 3 квітня, у Закарпатській облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулася робоча нарада щодо цінової ситуації у краї, яка склалася нині на ринку лікарських засобів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат