Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3720, 20

Підприємці Хустщини збільшили обсяг сплати єдиного податку

За словами начальника Хустської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Михайла Русняка, в січні-лютому 2014 року «спрощенці» міста Хуст та Хустського району сплатили до місцевих бюджетів понад 2 млн. грн. єдиного податку. Це на 224 тис. грн., або на 10,7 відсотків більше, ніж у минулому році.

Українській армії вже переказали 10 мільйонів гривень. Приєднуйтеся!

Станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло майже 9,9 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб.

20 березня — останній день подання звіту та сплати ЄСВ

Подання звітності з єдиного внеску та його сплата як і раніше здійснюється до органів доходів і зборів.

До уваги закарпатців, які планують поїздки до РФ


Державна прикордонна служба України звертає увагу громадян України, які мають намір перетинати українсько-російський кордон, на те що органами прикордонного контролю Прикордонної служби ФСБ Російської Федерації починаючи з ранку 15 березня звертається особлива увага на обов’язковість підтвердження іноземними громадянами та особами без громадянства наявності коштів для проживання на території Російської Федерації та виїзду з Російської Федерації чи пред'явлення гарантії надання таких коштів.

Україна просить допомоги   у НАТО військово-технічним обладнання

Однак, як уточнив в. о. міністра МЗС Андрій Дещиця, Україна не просить військової підтримки НАТО через ситуацію у Криму, а звернулася до Альянсу лише за військово-технічною допомогою, - передає УНІАН.

Червоний Хрест закликає краян підтримати збір коштів та товарів першої необхідності

Червоний Хрест закликає закарпатців підтримати збір коштів та товарів першої необхідності!
Товариство Червоного Хреста України є всеукраїнською добровільною громадською гуманітарною організацією, яка допомагає державі у наданні медичної і гуманітарної допомоги під час збройних конфліктів та в мирний час.

Фоторепортаж вшанування загиблих січовиків

15 березня 2014 року виповнилася 75-та річниця з дня проголошення незалежності Карпатської України.

Законність виділення землі на Боржавських полонинах перевірять правоохоронці

Вчора депутати облради підтримати депутатський запит свого колеги Юрія   Гнепи, депутата від Міжгірського району щодо законності надання головним управлінням Держземагенства в Закарпатській області земельних ділянок у власність, які знаходяться поза межами населених пунктів Міжгірського району на територіях прилеглих до Боржавських полонин за 2013-2014 роки.

Чи поїде поїзд Ужгород – Сімферополь

Напередодні кримським залізничникам представили нового керівника дирекції, призначеного главою Радміну Криму Аксьоновим.

У Міндоходів представили нових керівників відомств

Сьогодні, 13 березня, керівництво Головного управління Міндоходів у Закарпатській області та Чопської митниці Міндоходів взяли участь у відеоконференції, на якій Міністр фінансів України Олександр Шлапак представив колективу Міндоходів нових керівників відомства. Першим заступником Міністра доходів і зборів України – головою ліквідаційної комісії Міндоходів призначено Ігоря Білоуса, заступниками Міністра також стали Віталій Науменко та Володимир Хоменко.

На Закарпатті весна — "гаряча" пора як для пожежних, так і   для піротехніків


Із приходом весни та початком польових та земляних робіт до Управління ДСНС України у Закарпатській області все частіше почали надходити повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. На небезпечні «скарби» можна натрапити всюди, де колись проходили бойові дії: на полях та городах, лісах і парках,  в річках та озерах, навіть в підвалах будинків.

На Міжгірщині вогнеборці врятували від знищення житловий будинок

12 березня о 22:39 на пункт зв'язку 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла  в надвірній споруді (хліву) на вул. Лісорубів  в селі Верхній Бистрий. Сповістив  рятувальників про загорання 40-річний власник даного домоволодіння.

Першим пунктом на сесії розглянули Програму “Турбота” на 2014 рік


Сьогодні, 13 березня, відбулося третє пленарне засідання вісімнадцятої сесії Закарпатської обласної ради VІ скликання. У засіданні взяв участь голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко. Також були запрошені керівники окремих департаментів ОДА, голови районних рад краю.

75 пожеж виникло у Закарпатті через спалювання трави (ФОТО, ВІДЕО)

Закарпатська область: краяни взялися за спалювання сухої трави та сміття, а вогнеборці до приборкання неконтрольованого полум’я.

Закарпатські депутати просять ВРУ скасувати попередню плату за енергоносії

Депутати обласної звернулися до Верховної Ради України щодо ініціювання перед   Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики питання   скасування попередньої оплати за енергоносії.

Міндоходів нагадало про оновлену форму декларації про майно і доходи

Нова форма податкової декларації та Інструкція щодо її заповнення затверджена Наказом Міністерства доходів і зборів України №793.

Клієнти "Кредобанк" зможуть знімати готівку без комісії у будь-якому банкоматі України

Уже в найближчому майбутньому банк реалізує проект з міграції усього масового та стандартного сегменту платіжних карт на лінійку MasterCard Debit, що дасть змогу держателям зарплатних, пенсійних та студентських карт знімати готівку у будь-якому банкоматі України без комісії.

В Ужгороді стратує фотовиставка "Твої права через об'єктив"

Молодіжна громадська організація «Європейська Асоціація Студентів Права Ужгород» ELSA Ужгород ініціювала проведення соціального проекту "Твої права через об'єктив".

До 14 березня потрібно сплатити авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб

Фізичні особи-підприємці, які працюють на загальній системі оподаткування, авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб розраховують самостійно. Розмір таких платежів повинен становити не менш як 100 відсотків річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік. Авансові платежі сплачуються до бюджету по 25 відсотків щокварталу у терміни до 15 березня, до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат