Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3780, 20

Кандидатура нового голови Закарпатської ОДА – прогнозована, — вважають в облраді

  У Закарпатській обласній раді схвально відгукнулися щодо   призначення на посаду голови облдержадміністрації закарпатця.

Коррумпированный соратник Балоги получил должность с рук новой власти

Коррумпированный соратник Балоги получил должность с рук новой власти В.о. президента Олександр Турчинов призначив начальником Управління державної охорони України закарпатця Валерія Гелетея.

ПриватБанк відкрив доступ до кредититних грошей

У 15:00 2 березня ПриватБанк відкрив платежі за кредитним лімітом, припинені днем раніше. За оцінкою банку, ситуація в Україні стала спокійніше, ажіотаж пішов на спад.

Нацбанк розказав, що зробить для забезпечення рівноваги у валюті

Національний банк України оптимізував і доповнив заходи, спрямовані на забезпечення рівноваги на валютному ринку, які було запроваджено на початку лютого (постанова від 06.02.2014 № 49 "Про заходи щодо діяльності банків та проведення валютних операцій") (далі – Постанова № 49).

В Ужгороді презентують роман про Підкарпатську РУСЬ

У вівторок, 4 березня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація історичного   роману Володимира Фединишинця «Бранці лісу».

Закарпатські рятувальники наїхали на журналістів каналу М-студіо

Управління ДСНС   України у Закарпатській області оприлюднило звернення до представників засобів масової інформації.

Як знецінення гривні позначиться на кожному українцеві

Національна валюта вже не коштуватиме менше 10 грн за $1 , вважає директор консалтингової компанії "МПП-консалтинг" Павло Мельник.

У ПАТ «Закарпаттяобленерго» працює Інформаційно-консультаційний центр,

ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє, що при товаристві створений та працює Інформаційно-консультаційний центр, метою якого є підвищення якості обслуговування споживачів електричної енергії, більш оперативного реагування на звернення громадян та формування прозорого інформаційного середовища з питань постачання електричної енергії. Інформаційно-консультаційні послуги надаються ІКЦ заявнику безкоштовно й отримати їх можна у будь-який зручний час, звернувшись по телефону чи навідавшись до Центру. Також побутові споживачі можуть звернутися до ІКЦ, зареєструвавшись в Мегабіллінгу (Інтернет-магазині комунальних послуг) за адресою www. energo.uz.ua.

Депутати прийняли рішення стосовно двох сіл Тячівщини


Депутати обласної ради прийняли рішення про виключення з облікових даних населених пунктів Закарпатської області сіл Пещера та Солоне Тячівського району.

Депутати облради просять Верховну Раду призначити позачергові вибори Міжгірського селищного голови


На пленарному засіданні 18   сесія облради VI скликання депутати ухвалили звернення до Верховної Ради України щодо призначення дати проведення позачергових виборів Міжгірського селищного голови.

Закарпатці, які хочуть зменшити суму оподатковуваного доходу, можуть скористатися пільгою

Для цього необхідно подати заяву за місцем працевлаштування, адже податкова соціальна пільга не застосовується роботодавцем автоматично. Пільга застосовується тільки за одним місцем роботи і лише до заробітної плати. Право на пільгу в 2014 році мають громадяни, граничний розмір заробітної плати яких становить 1710 грн., для них сума податкової соціальної пільги складатиме 609 гривень.

"Беркута" більше немає

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав наказ про ліквідацію спецпідрозділу «Беркут».

Ректор УжНУ попросив Міністерство провести дострокові вибори (ЗАЯВА)

Медіацентр УжНУ оприлюднива копію заяви ректора УжНУ Федора Ващука, адресовану МОН України.

Закарпатські депутати проситимуть Раду скасувати візовий режим з Європою

Депутати Закарпатської обласної ради планують звернутися до парламенту з проханням прискорити роботу з підписання угоди про асоціацію України з ЄС та запровадження безвізового режиму.

Революція штовхнула голову профкому УжНУ з посади

Голова профкму студентів УжНУ Андріана Завадяк публічно заявила, що звільняє посаду голови профкому.

Прокуратура хоче закрити провадження щодо утворення Закарпатської обласної народної ради

Прокуратура Закарпатської області направила до Закарпатського окружного адміністративного суду клопотання, в якому відмовляється від позовних вимог та просить закрити провадження по утворення Закарпатської обласної народної ради.

З початку року ГУ Міндоходів надли   понад 20 700 послуг

За інформацією Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку року було надано понад 12 600 таких послуг.

Друзі   постраждалих у ДТП на Іршавщині вчили ПДР  



Наприкінці минулого року Закарпаття шокувала новина про ДТП на Іршавщині, в якій травмувалося 9 (!) підлітків відразу. Днями, у школу саме того села де сталася пригода завітали правоохоронці.

З початку 2014 надходження єдиного соцвнеску на Закарпатті перевищили 344 млн. грн.

Як інформує заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Микола Бутенко, в січні було сплачено майже 196 млн. грн., а протягом трьох тижнів лютого – понад 148 млн. грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат