Угорські добровольці охоронятимуть Державний кордон України

admin 26.06.2015 10:21 СОЦІО

Йдеться не про добровольців із Угорщини, а про представників угорської національної меншини Закарпаття.


У четвер, 25 червня, РДА та райрада закарпатської Берегівщини провели нараду з питань проведення шостої хвилі мобілізації на території району.
Під час наради розглянуто питання про виконання на території району мобілізаційних завдань шостої хвилі мобілізації та обговорено проблемні питання, які виникають на місцях, під час проведення мобілізаційних заходів.
Як зауважив районний комісар Ігор Наумов, завдання 6-ї хвилі мобілізації є непростими і сільські ради мають активізувати роз’яснювальну роботу серед населення району щодо необхідності безумовного виконання вимог законів України про проведення мобілізації.
«Ми є частиною держави Україна, тому завдання для всіх одні і поширюються на всіх громадян», — наголосив Ігор Володимирович.
У ході наради також обговорили питання бронювання військовозобов’язаних працівників та проведення призову на військову строкову службу, який був продовжений до кінця червня. Треба наголосити, що призовників відправляють у військові частини для навчання та підготовки, а не у зону АТО. Цю інформацію потрібно донести до населення, щоб не виникало непорозумінь.
Районний комісар також розповів про створення загонів територіальної самооборони:
«У нашому районі планується створити 3 такі формування – 2 для захисту важливих об’єктів і 1 – для захисту кордону. Тому органи самоврядування повинні провести інформаційну кампанію і залучати населення до вступу до загонів територіальної самооборони», повідомляє Берегівська РДА.

Uzhgorod.net.u

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат