Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3700, 20

На Рахівщині через дитячі пустощі горів житловий будинок

24 березня о 14:04 до рахівських вогнеборців поступило тривожне повідомлення про загорання житлового будинку у с. Білин.

На Хустщині у ДТП загинули двоє молодих хлопців

До чергової частини Хустського міськвідділу міліції від лікарів поступило повідомлення про те, що на Рокосівській трасі сталося ДТП, у якому померло двоє молодих людей.

В Закарпатській ОДА визначили плани Дня добросусідства на українсько-словацькому кордоні

.
Сьогодні, 24 березня, в Закарпатській облдержадміністрації відбулася двостороння зустріч керівництва області та представників Словаччини де обговорили організацію традиційного Дня добросусідства. На зустрічі були присутні заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло, Генеральний консул Словаччини в місті Ужгород Янка Буріанова, Почесний консул України в Словаччині Станіслав Обіцький та Почесний консул Словаччини в Україні Олег Адамчук.

На Перечинщині у Зарічеві горіла лазня

23 березня у с. Зарічево на вул. Колгоспній Перечинського району горіла баня. Повідомлення про пожежу надійшло  на пункт зв’язку 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин о 22:54. Загорання помітив охоронець будівлі, який побачив клуби диму, що виривалися з покрівлі лазні. На той час всередині перебувала компанія з 8-ми чоловік. Охоронець негайно повідомив їх про небезпеку та допоміг відпочиваючим вийти назовні.

На Берегівщині у селі Бовтрадь горів будинок пенсіонерки

23 березня о 08:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в коморі житлового будинку  на вулиці Л. Українки, що  в с. Бовтрадь Берегівського району. Загорання виявила 81-річна власниця, котра покликала на допомогу сусідів, а ті у свою чергу й зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

Про координацію роботи з сім’ями, які прибувають з АР Крим   та м. Севастополя на Закарпаття

Для координації роботи щодо розселення сімей, які прибудуть з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя на тимчасове проживання створено обласний штаб, на який покладено функції координаційного центру ( м. Ужгород, пл. Народна 4) та відкрито „ гарячу лінію ” ( 61-22-20) з   надання роз’яснень таким громадянам стосовно можливості отримання соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування на території Закарпатської області.

Новий міліціонер Закарпаття дасть прес-конференцію

У понеділок, 24 березня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція новопризначеного начальника УМВС України в Закарпатській області, полковника міліції Сергія Олексійовича Шаранича.

Новий прокурор Закарпаття відповість на питання журналістів

24 березня, о 12.00, в приміщенні облпрокуратури (вул.Коцюбинського 2А) відбудеться перша прес-конференція нового прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука.

Коли і де на Закарпатті з’явилося залізо?

Знаний краєзнавець, кандидат історичних наук Степан Пеняк давно й успішно вивчає сиву минувшину Закарпаття. Археологія, за словами самого вченого, його улюблена наука, адже вона дає змогу заглянути у глибінь століть і навіть тисячоліть, дослідити на конкретних речах, як і чим займалися тоді люди, котрі населяли ту чи іншу територію. Правда, аби натрапити на древню знахідку, дос­лідникові має не лише пофортунити, йому треба надзвичайно глибоко осягнути тему, докласти великого труда, терпіння і знань. Але якою є радість, коли усвідомлюєш, що ти «здобув»!..

6640 електронних ключів видало Міндоходів закарпатцям

Нагадаємо, що з 1 січня поточного року Акредитований центр сертифікації ключів перейшов на використання двох посилених сертифікатів відкритого ключа.

Закарпатська ОДА хоче зменшити черги на кордонах  


У четвер, 20 березня, у Закарпатській облдержадміністрації відбулася спільна нарада за участі керівників туристичних компаній краю, представників Держприкрдонслужби, фахівців департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА.

Про митну вартість, контрабанду та боротьбу з корупцією

Напередодні виконуючий обов’язки начальника Чопської митниці Міндоходів Анатолій Ципящук провів зустріч з представниками бізнесу та митними брокерами. В заході також взяли участь Наталія Погрібна – начальник відділу митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД і Зигмунд Гадар – начальник відділу організації митного контролю Чопської митниці Міндоходів, а також начальники митних постів «Ужгород-вантажний» - Микола Ботош, «Мукачеве» - Вячеслав Паскар, «Виногорадів» - Ярослав Фущіч та «Тячів» - Михайло Кабаль.

Закарпаття - лідер України по кількості багатодітних матерів

Так, зокрема, частка багатодітних матерів, які народили п'ять і більше дітей в області є вищою у 3,3 раза, ніж у середньому по країні.

Міграційна служба роз’яснила закарпатцям, чому закордонний паспорт коштує 378 гривень

Останнім часом почастішали спекулятивні розмови навколо вартості закордонного паспорта. Певні сили, збурюючи   настрої закарпатців, наполягають, що цей документ має коштувати 170 гривень.

У Закарпатті відкривається виставка до 200-річчя Шевченка

Сьогодні, 20 березня, о 12.00 у Великолазівській ЗОШ Ужгородського району   відкривається виставка банерів М.Беленя, присвячена   200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.

Угорщина дасть Закарпаттю мільйон гривень

На Закарпатті з робочим візитом перебуває Державний секретар Міністерства закордонних справ Угорщини Жолт Неймет.

На високогр’ї Закарпаття   лавинонебезпечно

За повідомленням Закарпатського обласного центру з гідрометеорології 19 - 20 березня, у зв’язку з відлигою та випадінням дощу, на високогір’ї східної частини Закарпатської області збережеться лавинонебезпечно.
У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до відпочиваючих та туристів з проханням на період погіршення погодних умов утриматися від походів у гори, щоб зберегти своє життя і здоров’я.
Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

Сепаратизм Закарпаттю не загрожує

У вівторок, 18 березня, у прес-центрі «Закарпатської правди» відбувся   круглий стіл на тему: «Ситуація в Україні: проекція на Закарпаття». Експертам запропонували дати оцінку подіям, що нині відбуваються в Україні, особливо стосовно фактичного від’єднання Криму від України за сприяння російських військових, та спрогнозувати їх вплив на Закарпаття. Зокрема й дати відповідь на питання щодо можливих сепаратистських чи «автономних» проявів у нашому краї.

Регіони повинні самі обирати голів адміністрацій, - Олександр Вілкул

В Україні на сьогоднішній день місцеві ради фактично позбавлені можливості впливати на прийняття рішень. Фактично відсутні виконкоми і вся влада в адміністраціях та їх голови призначаються з Центру . Для зміни цієї системи Віце -прем'єр в 2012-2014 рр. . Олександр Вілкул вважає за необхідне ввести норму про виборність глав областей. Він також зазначив , що « всі територіальні органи влади , починаючи від ДАБК і закінчуючи міліцією та громадською безпекою повинні підкорятися главі регіону ».

За два місяці підприємці Мукачівської ОДПІ сплатили майже 5,5 млн. грн. єдиного податку

За січень-лютий поточного року платниками єдиного податку - фізичними особами до бюджету сплачено майже 5,5 млн. грн. єдиного податку. Ця сума на 293,9 тис. грн., або на 5,7% перевищує надходження відповідного періоду минулого року. Протягом січня-лютого 2013 року сплачено 5,2 млн. грн. Приріст надходжень відбувся за рахунок збільшення сплати податку фізичними особами - підприємцями, які здійснюють діяльність, застосовуючи III групу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат