Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3740, 20

15-16 березня V Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні „Красне поле”.


V   відкритий     фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле” пройде у м. Хуст 15 -16 березня   2014 р. в рамках святкування 75 річниці Карпатської України.

У одній зі шкіл Виноградова лунали постріли  

До міліції надійшло повідомлення від директора однієї з шкіл Виноградова про те, що невідомі особи пошкодили вікна на школі.

Вітання керівників   краю до 75 річниці Карпатської України

Шановна закарпатська громадо! Щиросердечно вітаємо Вас з 75 – річчям проголошення   Карпатської України. Ювілей Карпатської України ще раз нагадує нам про   глибокі   почуття відповідальності за долю   отчої   землі,   тернисту й   криваву   дорогу нашого народу   до створення   своєї   незалежної держави.   Гостро   осмислюються слова, які зринали з уст   юних витязів Красного Поля, що стали на захист за право   жити   вільними, незалежними, віддавши   свої сили, здібності, досвід та навіть життя   для досягнення   цієї святої   і справедливої мети:Душу й тіло ми положим за нашу свободу…

Нацбанк ввів пам’ятні монети до 200-річчя Шевченка (ФОТО)

Національний банк України ввів пам’ятні монети до 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка.

Як молодь проведе люстрацію у Закарпатті

13 березня в Ужгороді пройде круглий стіл «Люстрація очима молоді» (за сприяння Комісії з питань молодіжних ініціатив Громадської ради при Закарпатській ОДА).

ДАІ і громадськість разом контролюють закарпатських водіїв

Державтоінспекція Закарпаття проводить ряд профілактичних заходів на пасажирському транспорті.

Закарпатські санаторії селитимуть у себе постарждалих на Євромайдані та у Криму

Йтиметься про те, що на Закарпатті стартувала ініціатива: пропозиція розміщувати в санаторіях та на турбазах постраждалих у сутичках на Майдані та їх родини.

Декларація про громадську люстрацію на Закарпатті

Ми, представники формальних і неформальних громадських об’єднань і рухів в Закарпатській області, які виступили проти диктаторського режиму Януковича та координували свої зусилля і дії впродовж листопада 2013р. – лютого 2014р.,

У Закарпатській ОДА — прийом громадян керівниками області

У вівторок, 11 березня, у Закарпатській ОДА відбувся прийом громадян. Зі своїми проблемними питаннями краяни звернулися до в.о.заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича.

«Зустріч весни та великі березневі свята»

        Під такою назвою пройшов місцевий огляд художньої самодіяльності будинку культури с.Тийглаш.

Творчі звіти закладів культури Ужгородщини

      8-9 березня в закладах культури району пройшли ряд звітних концертів художньої самодіяльності і виставка робіт народних умільців і, звичайно ж, вони були присвячені цим двом датам – Міжнародному жіночому дню і 200-річчю від дня народження   Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка.  

З чим може зіткнутися   Крим? (ІНФОГРАФІКА)

Многие жители Крыма, обеспокоенные ситуацией на полуострове, сегодня задаются вопросом, смогут ли они выжить без Украины. Большинство экспертов уверены: в случае отделения АРК будет крайне тяжело. Экономисты назвали   шесть основных проблем, с которыми может столкнуться полуостров

200-річницю Тараса Шевченка відзначили аматори Худльова, Ляхівців, Чертежа

9 березня 2014 у сільському Будинку культури було багатолюдно, адже звітували аматори художньої самодіяльності сіл: Худльова, Ляхівців, Чертежа.

Міндоходів розповіло закарпатцям, чому доходи не варто декларувати

"Нагадуємо про підстави коли доходи необхідно декларувати", — йдеться у повідомленні відомства.

В Ужгороді стартував проект зі збору кришок, що допоможе людям з обмеженими можливостями (ФОТО)

"Бережи природу – допоможи іншому": благодійність та екологія в одному проекті.

Закарпатські мери вчитимуться енергоефективності

Основна мета Проекту - сприяння підвищенню енергоефективності освітніх установ малих міст України.

11-12 березня на пункті пропуску Чоп-Захонь буде ремонт

До уваги громадян, які планують перетин українсько-угорського кордону в пункті пропуску «Чоп (Тиса) – Захонь».

Закарпатські депутати — за збільшення терміну тимчасового ввезення автомобілів з іноземними номерами


Та просять парламентарів і урядовців внести зміни до чинного законодавства у відповідність до Стамбульської конвенції від 26 червня 1990 року.

В УжНУ пропонують відкрити нові спеціальності


За твердженням знаних учених   та природознавці краю, в УжНУ лісову кафедру потрібно було відкрити ще в 1946 – му. І вони мають рацію. На Закарпатті вдалося це започаткувати тільки у квітні 2006 – му, коли   було здано в Міністерство освіти і науки України ліцензійну справу на відкриття на географічному факультеті УжНУ нової спеціальності – бакалавра лісового господарства за Болонською системою навчання. На протязі майже двох років ішла запекла боротьба та все ж було отримано   довгожданий документ і ліміт на навчання частини обдарованих студентів – майбутніх лісівників за рахунок державного кошту.

Понад мільйон гривень перерахували до бюджету землекористувачі Виноградівщини

ДПІ у Виноградівському районі за січень-лютий 2014 року до місцевого бюджету забезпечено надходження плати за землю в сумі 1174,94 тис. грн., що складає 110% від доведеного завдання. З них 840,02 тис. грн. сплачено юридичними особами та 334,92 тис. грн. – фізичними.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат