Бухгалтерів Закарпаття привітали працівники ДФС

admin 16.07.2015 17:24 СОЦІО

Зводити дебет із кредитом найкраще виходить у бухгалтерів. 16 липня вони відзначають своє професійне свято. У Закарпатті працівники ДФС також не забули привітати людей, відданих своїй професії.

Так, напередодні, під час зустрічі з бухгалтерами краю, Юрій Сакалош – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області   привітав присутніх зі святом та вручив подяки за сумлінну працю.
– Професія бухгалтера є однією з найбільш давніх та досить престижна в Україні. У ринкових умовах попит на бухгалтерські послуги збільшується, а вимоги до їх якості зростають. Бухгалтер є неодмінною частиною кожної установи, тож, невичерпної енергії вам, наснаги до подальшої плідної праці та нових звершень! Ваша професія вимагає від кожного чесності, сумлінності, відповідальності, і справжньої відданості своїй справі, яка завжди буде нагороджена та оцінена керівником. Здоров’я, щастя, розсудливості, натхнення та успіху, – зазначив посадовець.
До привітання також приєдналась Марта Волощук – голова ради ТВ АППУ у Закарпатській області, відмітивши, що розпорядниками фінансів підприємств в більшості є бухгалтери-жінки.
– На ніжних плечах прекрасної статі тримається левова частка нашої економіки. Для людей, які присвятили себе такій важливій справі, це особливий та значний день. Адже професія бухгалтера є однією з найбільш значущих для діяльності будь-якого підприємства, установи чи організації. Отже, саме ви є фахівцями, покликання та професійний обов’язок, яких є запорукою зміцнення та розвитку, добробуту, процвітання та руху підприємства, – наголосила Марта Гнатівна.
Ярослав Голубка, голова обласного відділення Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, розповів про історію виникнення професії.
– Бухгалтер – професія престижна та потрібна, а бухгалтерський облік – це не лише податкова звітність, але й основа для прийняття управлінських рішень. Професія бухгалтера доволі стара. Вже в Древній Індії існували бухгалтери по обліку ведення сільськогосподарського виробництва. Перші друкарські книги з’явились в XIV – XV ст., і серед них «Трактат про рахунки і записи» італійського математика Луки Паголи – перша книга з бухгалтерського обліку. В Україні день бухгалтера святкується 16 липня. Дату свята було обрано в зв’язку з тим, що 16 липня 1999 року прийнято Закон України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні», – зауважив Ярослав Голубка, – та додав, – важко уявити собі галузь національної економіки де б не використовувалась праця, досвід та професійні знання людей відданих цифрам. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, впевненості у власних силах, успіху та, звичайно, щоб дебет завжди дорівнював кредиту.
Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат