Інколи краще жувати, або "Контрабандні потоки з’ясовуються законним шляхом" – губернатор Закарпаття

admin 13.07.2015 12:05 СОЦІО

На запитання кореспондентки 112 каналу у прямому ефірі, як він відноситься до перерозподілу контрабанди, великий мислитель сучасності, губернатор Закарпаття Василь Губаль чисто по-Фрейду сморозив таке

На запитання кореспондентки 112 каналу у прямому ефірі, як він відноситься до перерозподілу контрабанди губернатор Закарпаття Василь Губаль заявив, що контрабандні потоки не так з’ясовуються це з’ясовується ЗАКОННИМ шляхом (!!!).

Який саме "законний шлях" перерозподілу контрабанди насправді мав на увазі нинішній очільник закарпатської ОДА, якого відомо хто свого часу пропихнув на цю посаду, достовірно не відомо.
Хоча, більшість закарпатців, напевно, таки'ся здогадує...

http://transkarpatia.net/
+++++++++++++++++++++++++
Голова ОДА Закарпаття каже, що обмовився про "контрабанду в законі" із двох на те причин

Вчора, 12 липня, голова ОДА Закарпаття Василь Губаль телефоном "112" каналу прокоментував ситуацію у Мукачеві словами "перерозподіл контрабанди на Закарпатті завжди був, але це з’ясовується законним шляхом".
Сьогодні на брифінгу Губаль пояснив, що досі ніколи не давав інтерв'ю телефоном, тому так зле проговорився, а ще - добу не спав ані хвилини.
7 днів

admin

Коментарі :


13.07.2015 16:29 слава

біда сьогоднішніх днів це те, що залишилась у керівників одна цінність - ГРОШІ, а ще те, що освітній рівень у них приблизно однаковий - на рівні 9ти класів ЗОШ. Дожилися.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат