Події в Мукачеві можуть зашкодити інвестиційному клімату Закарпаття й України загалом

admin 12.07.2015 13:05 СОЦІО

У той час, коли закарпатський бізнес об"єднався для покращення інвестиційного середовища і запропонував державі провести економічний експеримент у Закарпатській області, при якому відкриються двері для всесвітньо відомих компаній, сталася подія, яка практично закриває регіон для іноземного бізнесу.

Ми повинні чітко і оперативно дати оцінку ситуації як прикрому випадку, а не закономірності. Аналізи, трактовки, коментарі повинні видаватися з усвідомленням того, що економіка не сприймає галасу, категоричності, політичного популізму. Недопустимою є характеристика області, як контрабандного регіону. Закарпатська область - найзахідніший регіон України, який має набагато більше принад, ніж будь-який інший регіон.

На ринку Закарпаття працюють не контрабандисти, а всесвітньо відомі компанії: Джебіл, Ядзакі, Флексторонікс, Форшнер, Гроклін, інші. І це треба враховувати всім у своїх коментарях і розуміти, що кожна непродумана фраза може ще більше погіршити інвестиційний клімат.

Закарпатські роботодавці закликають до виваженості в оцінках, поміркованості і толерантності. Прикрий інцендент в Мукачеві, з яким необхідно розібратися державній машині, це - випадок, а зіпсований імідж не дозволить підняти економіку на новий рівень роками!

Голова Обласного об"єднання Організації роботодавців "Закарпаття" Володимир Панов.

admin

Коментарі :


12.07.2015 13:17 Гість

Бізнесу і так не солодка, а такі події взагалі загальмують економіку та імідж нашого краю,   як найбільш толерантного та мирного. Панова тут повністю підтримую, за нами ж весь світ спостерігає.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат