Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3840, 20

Понад 1350 суб’єктів господарювання скористались електронним кабінетом

Такий результат зафіксовано працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області під час подання звітності з початку 2014 року.

ДАІ Закарпаття попереджає: постійні опади підвищують ризик виникнення ДТП

За даними Закарпатського гідрометеоцентру 11-12 лютого на території області очікується продовження дощів, з більшою інтенсивністю вночі. У зв'язку з цим Державтоінспекція Закарпаття нагадує водіям правила безпечної їзди в дощ:

Голова ОДА допомагав краянам у вирішені їхніх питань


На прийом громадян до очільника області Олександра Ледиди у вівторок, 11 лютого, прийшли мешканці Воловеччини, Мукачівщини, Ужгородщини, міст Мукачево та Ужгород.

Закарпатці зможуть самі намалювати дизайн своїх банківських карток за 100 гривень

Уперше в Україні ПриватБанк почав випуск авторських карток Visa з індивідуальним дизайном. Як повідомили в банку, тепер можна замовити пластикову картку з власним дизайном прямо на сайті pb.ua/foto та отримати її у відділенні банку.

Правові знання — ужгородським   школярам

6 лютого 2014 року провідний спеціаліст Головного управління юстиції у Закарпатській області Владислав Товтин та головний спеціаліст юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації, член Координаційної ради молодих юристів Сергій Павлюк провели виховний урок для учнів Ужгородської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 ім. Дойко Габора.

Перелік закарпатських водіїв-нелегалів

Видання «Нове Закарпаття» вже неодноразово писало про проблему нелегальних перевізників.

3 мільйони гривень одержали закарпатці, завдяки прокуратурі

За втручання прокуратури закарпатцям з початку року вже виплачено майже 3 млн грн заборгованої зарплати.

У Хустському зоомагазині ліквідували пожежу

10 лютого о 4 годині ранку до Служби порятунку Хустського району надійшло повідомлення про пожежу в зоомагазині «Какаду», що на вул. Волошина. Сповістили рятувальників про загорання працівники Державтоінспекції, що здійснювали патрулювання вулицями міста та побачили вогонь, що вирував у магазині.

Мукачівські прикордонники   затримали озброєного чоловіка

Прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського прикордонного загону після спрацювання датчика руху затримали поблизу кордону невідому особу, яка намагалась подолати загороджувальний паркан

На Іршавщині рятувальники звільнили русло річки від повалених дерев

Сьогодні, 10 лютого, іршавські рятувальники  боронили русло річки Іршавка від можливого затору. О 09:38 в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення, що в районі с. Лоза, неподалік автомобільного мосту, сильний вітер повалив у річку Іршавка велике дерево, що у свою чергу може призвести до утворення затору та можливий вилив води на сільськогосподарські угіддя.

300 бракованих лікарських засобів виявили торік у закарпатських аптеках

В то же время откровенного фальсификата выявлено не было.
И проведенных 924 лабараторным анализов 32, 5% (300) оказались отрицательными.

У Закарпатті вже є експонтати для музею міграції (ФОТО)

Раритетні документи із Закарпаття   – музею Державної міграційної служби України.

У Берегові збудують об’їзну (ФОТО)

20 землекористувачів дали попередні згоди на викуп ділянок у Берегові для будівництва об’їзної дороги.

На 334 мільйони гривень відпочили туристи у Закарпатті

Так, минулого року, згідно з офіційними даними, туристичні послуги отримали понад 355 тисяч гостей Закарпаття (у 2012 році цей показник сягав 342 тисяч).

Закарпатець в’їхав у фуру і загинув на місці (ФОТО)

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонував громадянин, який не назвався та повідомив про дорожньо-транспортну пригоду.

Як ношені речі потрапляють через кордон у Закарпаття

Як "секонд-хенд" потрапляє до Закарпаття? Як відомо, торгівля «ношеним чи вживаним» одягом, або так званим «секонд-хендом» набуває все більшого поширення на ринках України та, зокрема, Закарпаття.

Вирушаючи у гори, подбайте про безпеку!

Разом з підвищенням температури повітря та відлигою, яка спостерігається на території Закарпатської області у гірській місцевості Закарпаття виникає небезпека сходження снігових лавин.
За прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру 7-8 лютого, у зв’язку з снігопадом та хуртовиною, на високогір’ї східної частини Закарпатської області, при незначних додаткових навантаженнях на крутих схилах, можливе спонтанне сходження малих лавин та карнизів.

Мукачівські   вогнеборці врятували від загибелі двох людей

6 лютого о 21:37 на пункт зв’язку 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево поступило повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, що на вулиці Набережній.
 

Визначені найбільш небезпечні регіони України, – дослідження

Державна служба статистики вважає найбільш неблагополучними регіонами України Крим і, зокрема, місто Севастополь.

За матеріалами СБУ засуджено двох переправників нелегалів

Набув чинності вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно двох громадян України, яких визнано винними у сприянні в організації незаконного переправлення осіб через українсько-словацький державний кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат