Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3900, 20

Силовики покидають Закарпатську ОДА (ФОТО)

Як сьогодні вирішили депутати на позачерговій сесії Закарпатської обласної ради, - міліціонери мають вийти з будівлі Закарпатської ОДА та обласної ради.
Отже, правоохоронці вже почали виконувати це рішення.

Губернатор Закарпаття: правоохоронців стільки, скільки потрібно для охорони громадського порядку

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида прокоментував сьогоднішнє засідання сесії обласної ради, під час якого депутати розглянули суспільно-політичну ситуацію в Україні та прийняли рішення про створення Народної ради в Закарпатті.

"Віжи - 3000" назвали кращих закарпатців у різних галузях

За кращих закарпатців голосували 38153 чоловік.

Міндоходів інформує про нову Книгу обліку доходів та витрат

Фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, повинні вести книгу обліку доходів і витрат, затверджену наказом Міндоходів України від 16 вересня 2013 року № 481, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 1 жовтня 2013 1686/24218.

На Берегівщині рятувальники здійснили рейд місцями зимової риболовлі

Днями рятувальники Берегівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України  Закарпатській області спільно з представниками Головного управління Закарпаттярибоохорони та громадською природоохоронною організацією «Берегфіш» провели профілактичний рейд місцями зимової риболовлі.

На Закарпатті підрозділи ДСНС допомагають населенню у пунктах обігріву

У зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов та з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей Управління ДСНС України у Закарпатській області розгорнуло в Ужгороді пункт обігріву.

Понад 83% митних декларацій на Закарпатті оформлено в електронному вигляді

У минулому році фахівцями Чопської митниці Міндоходів загалом оформлено майже 100 700 митних декларацій. З них понад 83 500 – в електронному варіанті.

У центрі Будапешту відбулась демонстрація солідарності з українським народом (ФОТО)

26 січня на підтримку українського народу в його боротьбі проти диктатури, за права і гідність людей пройшла масова демонстрація угорських українців в центрі Будапешта на площі Блага Луйза, - повідомляє сайт Державного самоврядування українців Угорщини.

Прокуратура радить протестувальникам припинити свої дії, натякаючи на кримінальні провадження

Ситуація, що склалася у м. Києві, потребує мирного вирішення. Продовження ескалації конфлікту може призвести до нової хвилі протистоянь та поставити під загрозу життя і спокій киян.

ЄС виділить гроші на оновлення пунктів пропуску між Україною та Угорщиною (ФОТО)

Питання розбудови прикордонної інфраструктури обговорили під час робочої зустрічі у Будапешті 23 січня голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида та заступник держсекретаря Секретаріату Прем’єр-міністра Угорщини Левенте Модьор.

Закарпаття: рятувальники витягли автівку, яка через ДТП опинилася в кюветі

22 січня о 18:25 в оперативно-рятувальну службу Міжгірщини поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Н.Ворота-Воловець-Міжгір’я  на перевалі (в районі с. Подобовець Міжгірського району).

Мешканці закарпатського села, де стікає лайно свиней, п’ють забруднену воду (ВІДЕО)

На Закрапатті стали відомі результати досліджень води у селі Чопівці, де із свиноферми нечистоти стікають у річку.

Закарпатці сплатили податковій 6 мільйонів екологічних гривень

Протягом 2013 року суб’єктами господарської діяльності краю сплачено до бюджету майже 5 млн. 800 тис. гривень екологічного податку, що на 710 тис. гривень більше у порівнянні з 2012 роком.

ДАІшники навчали 400 ужгородських школярів правилам безпеки на дорозі

Завдяки ДАІ, відразу близько чотирьох сотень ужгородських школярів пригадали правила безпечної поведінки на дорозі.

Оголошено нові акцизні ставки

– Майже кожного року відбуваються деякі зміни у справлянні акцизного податку: винятком не став і 2014 рік. Більшість змін пов’язані з тим, що держава активно пропагує здоровий спосіб життя, – зазначає Віталій Кричко, заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

ДАІ нагадала   школярам правила безпечної поведінки на дорозі


В гості до учнів Ужгородського економічного ліцею, Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г Шевченка та Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 завітали гості у міліцейській формі. З вихованцями закладів зустрілися працівники Державтоінспекції та сектору кримінальної служби у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції.

Чого обласна   міліція злякалася   питань і сховалася від   людей?

Учасники віче, яке зібралося сьогодні на Театральній площі, зібрання вирушило до адміністративної будівлі УМВС в Закарпатській області.

2523 гривні — середня зарплата закарпатців у 2013 році

Про це повідомили у відділі координації статистичної діяльності, комплексних інформаційно-аналітичних робіт та комунікацій із засобами масової інформації й громадськістю.

До уваги учасників дорожнього руху – на дорогах ожеледиця!

У зв’язку зі зміною температурного режиму з «+» на «-» та попередніх опадів у вигляді дощу на дорогах краю спостерігається ожеледиця. Особливо обережними потрібно бути при подоланні перевалів та у нічну пору доби, адже тонкий шар льоду на дорожньому покритті створюється після дощу або відлиги при зниженні температури повітря.  

В УжНУ діагностуватимуть обдарованість (ФОТО)

В УжНУ презентували систему для діагностування обдарованої особистості

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат