Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 3960, 20

Викладачі й студенти УжНУ стажуватимуться в Уралському федеральному університеті

Початок року для Ужгородського національного університету ознаменувався підписанням нового міжнародного договору про співпрацю з одним із найбільших вищих навчальних закладів Росії – Уральським федеральним університетом імені першого Президента Російської Федерації Б.М. Єльцина.

Закарпатцям виплатили понад 2 мільйони заборгованої зарплатні завдяки прокуратурі

Сума, на яку реально виконано рішень суддів з питань оплати праці, за заявами прокурорів становить понад 2 млн. 37 тис. грн.

Закарпатським “вевешникам” – 10 років

10 січня Ужгородському батальйону внутрішніх військ виповнюється 10 років.

В Україні створюють Єдину державну систему цивільного захисту

У зв'язку з набранням чинності нового Кодексу Цивільного захисту Урядом прийнято нове Положення про Єдину державну систему цивільного захисту, спрямовану на підвищення безпеки людей і територій. Про це на брифінгу сказав Олександр Вілкул - Віце-прем'єр-міністр і Голова Державної комісії з надзвичайних ситуацій і техногенно-екологічної безпеки.

На Тячівщині у Руському Полі стався вибух газової суміші

О 04:48 в оперативно-рятувальну службу Тячівського району поступило повідомлення про вибух газової суміші без подальшого горіння в прибудові до житлового будинку 53-річного мешканця с. Руське Поле.

На Закарпатті стартувала кампанія декларування доходів громадян

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що з 1 січня 2014 року розпочалася КАМПАНІЯ ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ГРОМАДЯН.

Багатодітним закарпаткам присвоєно почесні звання 


Відповідно до Указу Президента України від 30 листопада 2013 року №656/2013 „Про присвоєння почесного звання „Мати-героїня” за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання „Мати героїня” присвоєно закарпатським багатодітним матерям:

Закарпатські пенсіонери   стали багатшими... на 16 гривень

За 9 місяців минулого року середній розмір пенсій в області збільшився на 16 гривень 21 копійку і становив 1226 гривень, - про це йдеться у звіті обласного управління пенсійного фонду.

В Україні є вакантними 610 посад голів та заступників голів судів

Станом на 1 січня 2014 року в судах України були вакантними 187 посад голів судів та 423 посади заступників голів судів. Про це повідомив Голова Вищої ради юстиції Олександр Лавринович.

Хор хлопчиків та юнаків з Мукачева заспіває у п'яти церквах

З 9-го по 17 січня на Закарпатті відбудуться різдвяні концерти хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи.

Закарпатці дедалі частіше святкують Новий рік «за бугром»

Це підтверджують і в ужгородській фірмі «SKS Holidays/ TUI Турагенція» та додають, що з кожним роком кількість закарпатців, які прагнуть відсвяткувати новорічні свята за кордоном, зростає. Хоча і невисокими темпами, але досить помітними.

У ромів Ужгорода новий лідер

Сьогодні в Ужгороді відбулась зустріч ромів, котрі компактно проживають в кількох мікрорайонах міста. Зустріч у такому форматі було скликано вперше за останні 20-ть років: як зазначалось модераторами, востаннє схожий захід відбувався в 1993 року.

Основною метою нинішньої зустрічі стало створення формального циганського об’єднання і обрання лідера, який в майбутньому буде забезпечувати представництво ромів з метою вирішення тих чи інших питань.

Рятувальники застерігають від небезпеки в зимових Карпатах

На Закарпатті у розпалі гірськолижний сезон. Рятувальникам у цей період доводиться частенько виїжджати на виклики туристів‚ що заблукали в горах чи просто невдало спустилися. Особливо це стосується любителів гірського екстриму, які мають намір відсвяткувати Новий рік десь у гірській місцевості, а дехто й на вершині гори Говерла.

В Україні реалізується майже 9 тисяч проектів регіонального розвитку

«Кожен регіон України має свої сильні сторони, свої унікальні особливості. В одному регіоні - це найпотужніша виробнича база. В іншому - можливості розвитку сільського господарства або транспортної інфраструктури. У третьому регіоні - великий туристичний потенціал. Стратегічне завдання Уряду - розкрити приховані можливості регіонів і дати новий імпульс до їх розвитку», - сказав Віце-прем’єр Олександр Вілкул під час підсумкової колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Закарпатцю повернули BMW за допомогою небайдужих громадян

Інспектори ДАІ Закарпаття, за допомогою небайдужих громадян, оперативно розшукали та повернули власнику викрадений автомобіль.

Прокуратура перевіряє, чи законно будуть високоповерхівку біля ЗОШ №5 в Ужгороді

Правомірність забудови земельної ділянки, що біля ЗОШ №5 перевіряє прокуратура міста Ужгорода.

11 тисяч українців оформили адміністративні послуги через відділення Укрпошти

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул зазначив, що одним з найважливіших напрямків роботи влади щодо впровадження європейських стандартів, є реалізація соціально орієнтованих проектів. «Цього року на основі британської моделі ми впровадили проект щодо спрощення процедури отримання громадянами адміністративних послуг. Завдяки цьому українці можуть оформити субсидію, пенсію, соціальну допомогу та інші види адміністративних послуг уже через всі 13 тисяч 263 відділень Укрпошти у всіх 27 регіонах», - сказав він.

ДАІ закликає закарпатців подбати про своїх дітей (ЗВЕРНЕННЯ)

Незабаром у всіх школярів Закарпаття розпочнуться довгоочікувані зимові канікули. Працівники ДАІ Закарпаття протягом усього року проводять з юними пішоходами тематичні уроки й лекції, нагадуючи малюкам про основні правила дорожньої абетки.

Закарпатські прикордонники нагадали, що треба, аби перевезти дитину через кордон (ФОТО)

На період Різдвяних та новорічних свят значна кількість дітей разом з родинами або у складі організованих туристичних груп мандрують за кордон.

Міндоходів у Виноградові на свій день народження проводять акцію для бізнесменів

У грудні Міністерство доходів та зборів відзначає свою першу річницю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат