Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4040, 20

В Ужгороді розкажуть, як реалізували новорічні ялинки (АНОНС)

У середу, 11 грудня, об 11.00 відбудеться брифінг начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Ігоря Фізика.

Ужгородська податкова розповіла, як знайти інформацію про себе

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу громадян та суб’єктів господарювання, що між зверненням громадян та запитом на інформацію є суттєва різниця.

З початку року в Ужгородській ОДПІ зареєструвалось 329 новостворених суб’єктів господарювання

Протягом одинадцяти місяців цього року фахівці Ужгородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області фіксують тенденцію до зростання кількості фізичних осіб – підприємців. Цьогоріч зареєструвалися 219 таких платників податків, а це становить 66,5% від загальної кількості новостворених суб’єктів господарської діяльності.

Процес підписання Угоди має бути прозорим, - Янукович

Президент України Віктор Янукович доручив Уряду прискорити роботу щодо мінімізації ризиків у разі підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Майже 900 тисяч «туристичних» гривень поповнили місцеві бюджети Закарпаття

За 11 місяців 2013 року до місцевих бюджетів Закарпатської області надійшло понад 877 тис. грн. туристичного збору. Це на 98,5 тис. грн. перевищує надходження за відповідний період минулого року. В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області зазначають, що Міністерство доходів і зборів України – організаційно-ефективна структура, яка здатна забезпечити баланс між стимулюванням розвитку підприємництва, зокрема туристичного, та стабільним наповненням бюджету.

В Ужгороді на пожежі вогнеборці врятували 4 людей, серед яких 2 дітей, 6 громадян   евакуйовано

Сьогодні, 10 грудня, о 9:35   до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на п’ятому поверсі 8-поверхового житлового будинку на вулиці М. Заньковецької, що в обласному центрі. Стурбовані мешканці даного будинку повідомили рятувальникам про щільний дим, що виривався з квартири та майже заповнив всі сходові клітини на 6-8 поверхах.

Ужгородський водоканал покарано за зловживання монопольним становищем

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м.Ужгорода» на 18 тис.грн за зловживання монопольним становищем.

Роботодавці готові платити розумну зарплатню за розумний диплом Росії, Англії, США та Польщі

Закордонний диплом - гарантія високої зарплати. Про це пише Міжнароднbq кадровbq портал HeadHunter Україна.

Закарпатська ДВС розповіла, як можна примусово вселитися

Примусове вселення     полягає     у   забезпеченні   державним виконавцем   безперешкодного   входження   стягувача   у   приміщення, зазначене у виконавчому документі, та його   проживання (перебування) в ньому.

У Закарпатті після ремонту госпіталізували всю родину

Виноградівський район: батьки разом з двома неповнолітніми доньками з діагнозом «отруєння» госпіталізовані.

Якщо втратили свідоцтво платника єдиного податку - одержите дублікат

Свідоцтво платника єдиного податку видається суб’єкту господарювання, який подав до територіального органу Міндоходів заяву щодо обрання або переходу на спрощену систему оподаткування.

У Сваляві незаконно змінили тарифи на вивезення твердих побутових відходів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Свалявську міську раду вжити заходи по недопущенню дій, що створюють умови для вчинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Обласний комітет з присудження премій в галузі літератури і мистецтва визначив переможців

Розглянувши   та обговоривши подання установ культури і мистецтва, творчих спілок, громадських організацій, а також пропозиції конкурсних відбіркових комісій   щодо кандидатів на здобуття обласних премій у галузі літератури і мистецтва, комітет вирішив   присудити обласні премії в галузі літератури і мистецтва із врученням дипломів лауреата за 2013 рік.

Євромайдан: Сторони конфлікту закінчили підготовку до реалізації радикального сценарію

Сторони конфлікту закінчили підготовку до реалізації радикального сценарію - експерти Інституту Горшеніна. Актуальними залишаються три варіанти розвитку ситуації в Україні

Найбільшим торговельним партнером Закарпаття є Угорщина

За січень–вересень 2013 р. обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами області становив 957,1 млн.дол. США, імпорту – 1525,6 млн.дол. США., що порівняно з відповідним періодом 2012 р.по експорту менше на 7,0%,по імпорту більше на 4,5% відповідно.

Скільки коштує найняти "тітушка" (Інфографіка)

Подейкують, нібито якийсь стосунок до "спортсменів" мають Клюєв, "Молоді регіони", піарники Арбузова і навіть Льовочкін. Однак документальних підтверджень цих підозр, звичайно ж, нема.

Закарпатців нагородили з нагоди Дня місцевого самоврядування  

У п’ятницю, 6 грудня в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Усіх присутніх - депутатів селищних та сільських рад, сільських та міських голів, привітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида та перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений.

Львівський банк ввійшов до ТОП-10 найнадійніших

«Кредобанк» увійшов до числа 10 найнадійніших банків України за підсумками рейтингу надійності банківських депозитів, підготовленого українським рейтинговим агентством «Стандарт-рейтинг» за результатами 9 місяців 2013 року.

487 закарпатських ромів звернулися по юридичну допомогу у 2013 році (ФОТО)                          

В Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стала робота в Ужгороді «Центру правової інформації та консультацій" та проблеми організації надання первинної безоплатної правової допомоги в громаді.

Ужгород: аби перейти зі спрощеної системи оподаткування, треба не менше 10 днів до початку кварталу

Заява про відмову від застосування спрощеної системи оподаткування   подається не пізніше ніж за 10 календарних   днів до початку нового календарного   кварталу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат