Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4080, 20

Міндоходів попереджає, що працює у штатному режимі

Колектив Міністерства доходів і зборів України працює у штатному режимі, про це повідомляє прес-служба Міндоходів. На апаратній відеонараді зі структурними підрозділами, керівниками та співробітниками у регіонах Міністр Олександр Клименко підкреслив важливість стабільної роботи колективу Міністерства із забезпечення надходжень податків та зборів до державного та місцевого бюджетів.

Через Керченську протоку хочуть збудувати міст

Уряд утворив делегацію Уряду України для участі у переговорах щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про спільні дії з організації будівництва транспортного переходу через Керченську протоку. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів ххвалив 18 листопада 2013 року.

В Україні презентували книгу, присвячену 70-річчю битви за Дніпро

Віце-прем’єр-міністр України, голова Державної комісії у справах увічнення пам’яті жертв війни Олександр Вілкул презентував унікальну книгу-фотолітопис, присвячену 70-річчю битви за Дніпро.

Оксана Світлик може стати суддею Ужгородського міськрайонного суду

Вища рада юстиції отримала заяви кандидатів, які претендують на призначення суддями в 15 регіонів України.

Україну після революції чекають збитки - Forbs (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Как революция отразится на финансовой системе. О последствиях акций протеста для экономики, банков и валютного курса.

Викладачів й студентів до 6 грудня відпустили страйкувати (ДОКУМЕНТ)

Відповідне розпорядження підписав ректор УжНУ Федір Ващук.

Податкова розповіла, хто з ужгородців має право на знижку

Для отримання знижки необхідно до 31 грудня 2013 року включно, подати річну податкову декларацію за минулий рік до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації.  

Антитітушки крокували Ужгородом (ФОТО)

Близько півсотні спортсменів колоною прийшли о 13 годині на площу Театральну, де саме відбувається мітинг, аби підтримати закарпатців.

З закарпатця стягнули 120 тисяч гривень на користь сільради

За принципової позиції прокуратури міста Ужгорода Чинадіївській селищній раді Мукачівського району повернуто понад 120 тисяч гривень.

До Системи збору і захисту інформації Міндоходів підключено понад 4 тисячі одиниць касової техніки

В Закарпатті інформацію про готівкові операції на сервери Міндоходів передають автоматично майже усі суб’єкти господарювання. В області до Системи збору і захисту інформації Міністерства доходів і зборів підключено майже 4,3 тис. одиниць касової техніки.

В Україні впроваджують технологію роздільного збирання побутових відходів

За дорученням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник провів робочу нараду щодо поширення на всі регіони досвіду рівненського промислового кластеру з виробництва альтернативного палива з побутових відходів та використання його на вітчизняних підприємствах.

В Ужгороді виявили 120 незаконних працівників

В Ужгороді провели 328 перевірок, де виявлено понад 120 працівників які працювали незаконно,   лише за останні місяці офіційно зареєстровані в міському центрі зайнятості трудові угоди з 62 працівниками.

Питання життєдіяльності районів   обговорили під час колегії ОДА


У середу, 27 листопада, відбулося розширене засідання колегії ОДА під головуванням керівника краю Олександра Ледиди. У засіданні взяли участь голови районних адміністрацій, керівники правоохоронних та контролюючих органів краю, структурних підрозділів обласної адміністрації.

Мукачівця судитимуть за 30 тисяч гривень несплачених аліментів

Дільничні інспектори Мукачівського міськвідділу міліції притягнули до відповідальності мукачівця, який категорично відмовляється сплачувати аліменти на утримання своєї дитини.

Рахів мітингує за ЄС

У понеділок, 25 листопада, у Рахові розпочався мітинг на підтримку євроінтеграції України.

Міндоходів змусило 430 тячівських працівників працювати офіційно

У Тячівському районі майже 430 працівників легалізували свої трудові відносини з роботодавцями.

Іванчо розповів про економічний ефект від транспортного ціноутворення

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення» від 4 липня №408 набув чинності з 1 вересня 2013 року.

У Мукачеві представили велоінфраструктуру (ФОТО)

26 листопада, у прес-центрі «Панорама» відбулася прес-конференція, де був запрезентований Всеукраїнський проект «Міста, дружні до сімей».

Ужгородці з грудня платитимуть більший ЄСВ

Протягом січня-листопада 2013 року розмір мінімальної заробітної  плати становив 1147 гривень, відповідно мінімальний страховий внесок складав 398 гривень і 1 копійку.

Для учасників та вболівальників Чемпіонату світу з хокею з шайбою-2014 спростять митні процедури

Про це домовилися під час двосторонньої зустрічі Перший заступник Міністра доходів і зборів України Степан Дериволков та Голова Державного митного комітету Республіки Білорусь Олександр Шпилевський, повідомляє прес-служба Міндоходів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат