Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4000, 20

Заступник губернатора Ледиди Свищо привітав дітей з Миколаєм (ФОТО)

У четвер, 19 грудня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо разом із представниками обласних правоохоронних структур привітав вихованців притулку, що у селищі Батьово, із днем Святого Миколая.

Два сиротинці Свалявщини отримали подарунки від Олександра Ледиди

У четвер, 19 грудня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида привітав зі святом Святого Миколая вихованців двох закладів на Свалявщині.

Студенти коледжу культури і мистецтв дарували іграшки дітям на Миколая

Студентська рада Ужгородського коледжу культури і мистецтв підтримала благодійну акцію до дня Миколая «Подаруй дитині іграшку».

Рятувальники посилять заходи безпеки людей в горах в горах на святкові дні

«У зв’язку зі змінами періодів потепління та похолодання Гідрометцентр оголосив лавинонебезпечну ситуацію в гірських районах Карпат в разі додаткового навантаження, зокрема, в разі масового виходу в гори туристів. Наступають святкові - різдвяні та новорічні дні. Велика кількість туристів поїде в гірські райони Карпат та Криму. Наше завдання – забезпечити максимальну безпеку людей в горах», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час всеукраїнської селекторної наради.

Закарпатець втопився у власній криниці (ФОТО)

Мукачівський район : 66 річний ракошинець загинув у власній криниці.

У Закарпатті назвали кращі медові, пивні, винні, солодкі бренди (РЕЙТИНГ)

Карпатське інформаційне агентство разом з Карпатським центром полінгових досліджень підвели підсумки цілорічного сезону брендингової діяльності в індустрії краю та узагальнили експертну та масову інформацію щодо кращих брендів Закарпаття-2013.

Найвпливовіший закарпатець - губернатор Ледида, найвпливовіша закарпатка - викладачка УжНУ Лендєл

Карпатське інформаційне агентство протягом грудня 2013 року провело експертне опитування з метою визначення громадських лідерів Закарпаття.

У Мукачеві вантажівка застрягла у   ґрунті (ФОТО)

Мукачево: рятувальники витягли вантажівку, яка застрягла через просідання ґрунту.

На Закарпатті визначилися, хто з державних виконавців найкраще працював цього року  

18 грудня в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди «Дня працівника державної виконавчої служби». Управління Державної виконавчої служби України в Закарпатській області входить у п’ятірку кращих служб України. Перші підсумки року свідчать, що закарпатські держвиконавці і цьогоріч спрацювали найкраще у країні за рядом показників.  

Щоб не стати жертвою осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду…

З настанням опалювального сезону на Закарпатті почастішали випадки загорань через порушення правил експлуатації опалення, електрообігрівальних приладів та паління в ліжку.

За правовою допомогою з міграційних питань – до Громадської приймальні

Для того, аби закарпатці мали змогу отримати якісну первинну правову допомогу з питань, які належать до компетенції міграційної служби, при ГУДМС України в Закарпатській області працює Громадська приймальня. Прийом громадян здійснюється   у понеділок та четвер.

У закарпатця ледь не цілком згоріла оселя (ФОТО)

17 грудня в селі Терново загорівся житловий будинок. Про це в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили о 13:26.

Щербей вислухав проблеми жителів Великоберезнянщини, однак чітокого їх вирішення не запролпонував

Проблеми Великоберезнянщини вивчав очільник закарпатських рятувальників, депутат обласної ради Мирослав Щербей.

На католицьке Різдво закарпатців зможут ь телефоном поскаржитися владі

У середу, 25 грудня, заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Павло Черевко візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Куди влаштувалися працювати ужгородці у 2013 році (ПІДСУМКИ)

У середу, 18 грудня, об 11.00 в Ужгородському центрі зайнятості (вул..Новака, 45) відбудеться круглий стіл, головною темою якого стане «Актуальні питання працевлаштування на Закарпатті».

Громадськості розкажуть, хто найкраще у Закарпатті виконував рішення суду

У середу, 18 грудня, о 12.00 у приміщенні ресторану «Грант» (вул. Собранецька, 44) відбудуться урочистості з нагоди «Дня працівника державної виконавчої служби».

Що обговорювало духовенство з губернатором Ледидою? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Обговорили учасники зустрічі питання суспільно-політичної ситуації в країні.

Студентам-юристам роз’яснювали міграційне законодавство

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права у Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області відбувся ряд заходів. Зокрема, начальник ГУДМС України в області Ігор Михайлишин прочитав лекцію студентам юридичного факультету Ужгородського Національного університету на тему “ Права людини ” з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Тячівщина одержала 6,5 мільйонів гривень податку за розкіш мешканців району

Тячівщина: до бюджету надійшло 6,5 мільйонів гривень податку на прибуток.

В ожеледицю оминайте металеві кришки люків і ходіть повільно

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертає увагу громадян на дотримання правил поведінки під час ожеледиці, щоб не потрапити до травмпункту:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат