Парламент ухвалив рішення про виділення коштів на ремонт доріг Карпатського Єврорегіону

admin 03.03.2015 15:14 СОЦІО

Рішення про виділення коштів на ремонт доріг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях сьогодні, 2 березня, прийняла Верховна Рада України. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» (https://www.facebook.com/V.Packan) повідомив народний депутат Валерій Пацкан.


«Спочатку відповідна поправка була підтримана на засіданні Комітету ВР з питань бюджету, а сьогодні парламент проголосував за зміни до держбюджету щодо виділення 700 мільйонів гривень на ремонт доріг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях», - пише нардеп на своїй сторінці.
Він нагадав, що мова йде, зокрема, про ремонт траси Н-09 (яка проходить через Мукачево, Рахів, Іршаву, Хуст, Тячів) і що це рішення є дуже важливим та   сприятиме розвитку зимового та літнього туризму на Закарпатті. 
«А ось прізвища народних депутатів-представників Закарпаття у ВР, які голосували за зазначені зміни до держбюджету: Горват Р.І., Пацкан В.В., Лунченко В.В., Крулько І.І., Климпуш-Цинцадзе І.О., Мацола Р.М., Сочка О.О. Інші утрималися, або ж були відсутніми», - підсумував Валерій Пацкан.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат