Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-01') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4100, 20

Від Балоги втікають підприємці

З ужгородського супермаркету «Барва» втекли усі орендарі. З десяток підприємців не погодилися з постійно зростаючими апетитами мукачівської родини, якій, очевидно, вже не вистачає на «цигарки з пивом».

На засіданні Рахівської ОДА радилися про туризм та ефективне природокористування

Пріоритетними напрямками діяльності на наступний рік для Рахівщини будуть:

На Ужгородщині - черговий витік нафтопродукту (ФОТО)

31 жовтня о 14:38 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення від місцевих мешканців села Дубрівка Ужгородського району про те, що на ґрунті в сухій меліоративній канаві (15х0,5 м.) на околиці даного населеного пункту видніються масляні плями.

Започаткувати й провадити власну справу – алгоритм дій, і що очікує на новостворених бізнесменів

В Україні спрощується не тільки процедура реєстрації суб’єктів господарської діяльності, а й витрата часу на сплату податків. Підтвердженням цього є опубліковане дослідження Світового банку.

Траса “Київ-Чоп” стане приватною?

Приватні компанії обслуговуватимуть найбільше українську трасу Київ-Чоп. Хоча поки що частині, що пролягає через Львівську область.

Туристичні перлини Закарпаття представили на міжнародній ярмарці

Делегація Закарпатської області   у середу, 30 жовтня взяла участь у відкритті   Міжнародного форуму індустрії туризму і гостинності, який проходить у Львові.

В УжНУ працює нова докторська рада

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, в Ужгородському національному університеті відкрито спеціалізовану вчену раду з правом захисту кандидатських і докторських дисертацій з історичних наук.

У Закарпатті виникли 4 пожежі через суху траву

Попри постійні нагадування рятувальників та екологів про небезпеку спалювання сухого листя та інших рослинних залишків, краяни продовжують масово це робити.

Якщо у сім’ї з’явилася третя дитина, податку на нерухомість може не бути

ДПІ у м.Ужгороді звертають увагу платників податків про те, яким чином буде обчислюватись податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, якщо протягом року в родині з’являється третя дитина.

Закарпатські волонтери обмінювалися досвідом під час семінару

28 жовтня 2013 р. відбувся семінар «Про стан волонтерства в Закарпатській області» для представників громадських організацій у рамках проекту «Волонтерство – шлях до самореалізації» за підтримки Фонду Сприяння Демократії Посольства США в Україні.

За порушеннями, виявленими Закарпатським ТВ АКУ, сплачено штрафів на суму   891,2 тис.грн.

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України підводить підсумки роботи за 9 місяців 2013 року.

Закарпаття має угоду про співпрацю з сербським краєм Воєводина


  Двосторонню угоду про співробітництво підписали голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида та представник Уряду Воєводина Славко Рац у середу, 30 жовтня. У зустрічі взяли участь, зокрема, і ректор Ужгородського національного університету Федір Ващук, академік НАН України та президент Воєводинської академії наук та мистецтва в Новому Саді, а також Директор Інституту культури Воєводських русинів Сергій Тамаш.

Обладнання вартістю понад мільйон втановлюють у профтехзакладах Закарпаття

Днями відбулося урочисте відкриття навчального «учнівського ресторану» та спецлабораторій в Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технологій харчування.

Іршавчани сплатили 650 тисяч єдиного соціального внеску

Понад 648 тис. грн. ЄСВ перерахували платники Іршавщини до бюджету. Протягом трьох тижнів жовтня платники подали 723 звіти про нараховані суми єдиного соціального внеску, причому з них в електронному вигляді – майже 90%.

Закарпатці, які заробляють за кордоном, мають право на сплату ЄСВ

Сплата єдиного соцвнеску з доходу, отриманого за кордоном, - право, а не обов'язок громадян, - повідомляє ДПІ м. Ужгорода.

Екологи встановили, наскільки забруднена річка Тиса

На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Румунії з питань водного господарства на прикордонних водах 23 – 25 жовтня 2013 року у м. Клуж-Напока (Румунія) відбулася зустріч   українсько–румунської робочої групи експертів по охороні якості вод.

В Ужгороді боротимуться з водіями, які паркуються на місцях інвалідів

У середу,   30 жовтня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів незвичайної соціальної акції, яка незабаром відбудеться в Ужгороді.

Антимонопольний комітет перевіряє підприємство «Виноградар»

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно ТОВ «Виноградар» (Іршавський р-н), у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку надання послуг з набуття в оренду земельних часток (паїв).

Ужгородська податкова уточнює, як треба правильно заповнювати звіт

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу платників податків, що нарахований та виплачений дохід потрібно відобразити у формі №1ДФ — з ознакою доходу 157 «Дохід, виплачений самозайнятій особі».

Закарпатські ветерани Великої Вітчизняної війни охоплені цілковитою диспансеризацією

«В Закарпатській області усі ветерани охоплені 100-відсотковою диспансеризацією, тобто знаходяться на обліку у лікарів в залежності від тієї чи іншої патології. Більшість ветеранів   страждають хронічними захворюваннями, перебіг яких ускладнюється перенесеними під час війни пораненнями та контузіями. Тому, з метою профілактики, призначення своєчасного лікування та оздоровлення, щорічно проводяться медичні огляди осіб цієї категорії

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат