Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4060, 20

Ужгород: аби перейти на спрощену систему оподаткування, треба не менше 15 днів до початку кварталу

Заява про перехід на спрощену систему подається не пізніше ніж за 15 днів до початку нового кварталу.

На Закарпатті визначили населений пункт найкращого благоустрою

Підсумки другого етапу конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою та зразкового громадського порядку» у четвер, 5 грудня, підбили у приміщенні Закарпатської ОДА.

Збройні сили відзначили 22 річницю

У четвер, 5 грудня, в Ужгороді відбулись урочистості, з нагоди 22-ї річниці Збройних Сил України. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, командир 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади-полковник Олег Христенко, командир військової частини А1778-підполковник Олександр Зима, обласний військовий комісар-полковник Іван Васильцюн, військовослужбовці.

ЗМІНИ: для оформлення закордонного паспорту довідка з військкомату не потрібна

Відтепер довідку з військкомату для оформлення закордонного паспорта надавати не потрібно.

До уваги водіїв: очікується погіршення погодних умов!

За даними гідрометеоцентру, вночі 6 грудня, на території Закарпатської області очікується сильний, місцями дуже сильний сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Три райвідділи міліції відмовилися охороняти громадський порядок

Крім того, частина курсантів столичної академії МВС відмовилися діяти в інтересах влади на Майдані

Ужгородська творча молодь організовує благодійний вечір, аби допомогти Марійці та Софійці (ФОТО)

Господь обрав для Марійки та Софійки особливий шлях. Шлях боротьби. Шлях до того, що більшість із нас отримали з народження ― до перших здорових кроків…

У Закарпатті жінка кинулася під потяг (ФОТО)

3 грудня, до чергової частини Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на залізничній колії поблизу села Велика Бакта Берегівського району виявлено тіло невідомої особи жіночої статі без ознак життя.

Авто, яке замінували, належить родині Ващука?

Про замінування автомобіля, підтвердили Мукачево.net у правоохоронних органах. О 10:45 від жителя Ужгорода поступило повідомлення про знахідку.

В Ужгороді над розмінуванням автомобіля працювали також рятувальники

Сьогодні, 4 грудня, о 10:17 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінювання автомобіля Toyota Highlander, що була припаркована у дворі гуртожитку Ужгородського національного університету на вулиці Українській, що в обласному центрі.

У Закарпатті почали випікати хліб з натуральних заквасок (ФОТО)

У вівторок, 3 грудня, очільник краю Олександр Ледида відвідав   Верхні Ворота, що на Воловеччині, де було урочисто відкрито підприємство із виробництва хлібобулочних виробів.

Кадрові зміни: Губернатор призначив Черевка керівником апарату-заступника голови ОДА (ФОТО)

У середу, 4 грудня, керівник краю Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату-заступника голови ОДА Павла Черевка.

Після Майдану десятки людей зникли безвісти, переважно – неповнолітні (ДОПОВНЕНО)

Громадські активісти повідомили, що 14 людей після акцій на Майдані вважаються зниклими безвісти. Про це повідомила голова центру громадських свобод Олександра Матвійчук, передає “Радіо Свобода”.

Ужгород отримав 34 мільйони гривень від Єдиного податку

Надходження від сплати єдиного податку в бюджет міста Ужгорода зростають – ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Кінь загинув у ДТП у Закарпатті

У результаті зіткнення гужової підводи та вантажівки двоє людей отримали травми та загинула тварина.

На Закарпатті сплатили понад 100 мільйонів гривень єдиного податку

Ці кошти з початку року сплатили суб’єкти господарювання, фізичні особи – підприємці, які працюють на спрощеній системі оподаткування. Сума надходжень в листопаді становить понад 13 млн. 735 тис. гривень.

В Ужгороді розкажуть про подальші плани місцевого Євромайдану

У вівторок, 3 грудня, о 14.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів ужгородського Євромайдану.

Через розтоплену грубку у хаті ледь не згоріла 3-річна дитина

Близько обіду 1-го грудня, у Берегові, через ігри з вогнем травмувалася трирічна дитина. Повідомлення про подію в оперативно-рятувальну службу Берегівського району поступило з місцевого лікувального закладу. За попередніми даними, ймовірною причиною травмування є необережне поводження з вогнем трирічного Андрійка.

Журналістів навчать сприймати ромів без стереотипів

До 4 грудня триває прийом заявок на семінар для журналістів «Роми, інші національні меншини у ЗМІ»

Підписання Асоціації відбудеться з урахуванням національних інтересів України , - Вілкул

Віце -прем'єр Олександр Вілкул впевнений , що європейський шлях України буде продовжений і підписання Асоціації відбудеться з урахуванням національних інтересів України .

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат