Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4140, 20

Ужгородські школярі вбралися у пожежний одяг й гасили пожежу (ФОТО)

Ужгород: «Веселка безпеки» розкинулась над однією зі шкіл області.

В Закарпатські області зареєстровано майже 90 тис. платників єдиного соціального внеску

Аби 21287 – юридичних та 68645 фізичних осіб – підприємців не відчули на собі зміну адміністратора єдиного внеску,   Міндоходів зробило все для зручності платників податків. Приведено у відповідність до чинного законодавства нормативні документи, завершено усі технічні роботи.

Закарпатські рятувальники презентували Червоному Хресту освячену ікону Божої Матері (ФОТО)

15 жовтня відбулись урочисті заходи з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України.

Олександр Ледида: Завдяки переходу на автономне опалення область зекономила більше 405 млн. грн.

В області   відсутня заборгованість за газ та теплову енергію

          Про результати впровадження програми оптимізації теплопостачання та підготовку до опалювального сезону 2013-2014 голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида доповів Президенту України та членам Кабміну на засіданні Ради регіонів 16 жовтня.

Податкова нагадує: звіт "ЄСВ" відтепер треба подавати до органів Міндоходів

Вересневий звіт єдиного внеску подається уже не у пенсійний фонд, а   до органу доходів і зборів за місцем реєстрації по 21 жовтня включно!

Кредобанк видаватиме кредити за півгодини

«Кредобанк» запроваджує нові готівкові кредити з можливістю отримати рішення за 30 хвилин.  

За 8 місяців неповнолітні закарпатці скоїли 273 злочини

У вівторок, 15 жовтня, під керівництвом заступника голови ОДА Івана Качура відбулося засідання координаційної ради у справах дітей. На засіданні були присутні керівник обласної Служби у справах дітей   Світлана Якімеліна, керівники профільних управлінь, представники правоохоронних органів.

В Ужгороді провели ромські слухання

У вівторок, 15 жовтня відбулися відкриті слухання на тему: «Роми Закарпаття – становище, досвід, аналіз проблем». У засіданні взяли участь, зокрема, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, голова Товариства ромів Закарпаття Йосип Адам, представники Міжнародного фонду «Відродження.

В області відзначили 95-річчя Товариства Червоного Хреста

У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.

Інтернів УжНУ профінансують з бюджету

11 жовтня в Кабінеті Міністрів України під головуванням віце-прем'єр-міністра К.І. Грищенка відбулося засідання робочої групи, в якому взяв участь і проректор з науково-педагогічної роботи Ужгородського національного університету, доктор медичних наук, професор Юрій Переста.

Учні села Гать отримали   власний спортмайданчик

У вівторок, 15 жовтня, нове міні-поле відкрили за участі керівника області Олександра Ледиди, голови Берегівської РДА Володимира Гулянича та голови райради Юрія Кноблоха.

В Ужгороді розпочинаються семінари, як побудувати гармонійний шлюб

На Закарпатті 17 жовтня вдруге стартує навчальний проект “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців Ужгорода до створення сім'ї . Перший сезон проекту тривав з квітня по липень і за словами організаторів виявився доволі успішним.

Цього року закарпатці заплатили податків на 22 мільйони більше

Закарпатські «спрощенці» сплатили до бюджету майже 86 млн. грн.

Закарпатців вчитимуть відрізняти кохання від закоханості

В Ужгороді розпочинаються семінари про те, як побудувати гармонійний шлюб.

Внески ужгородців до ПФУ перейдуть на рахунки Міндоходів

Переплата по ЄСВ перейде в Міндоходів автоматично.

Двоє людей загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

У дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі Київ-Чоп двоє людей загинуло, ще четверо зазнали травм.

Прокуратура перевіряє, чому закарпатці перекрили дорогу

Прокуратура Закарпатської області організувала проведення перевірок на ДП «Закарпатському облавтодорі» та Іршавській РДА через невжиття заходів щодо ремонту доріг.

Представники міністерств їдуть у Закарпаття оцінювати вино

У четвер,   17 жовтня, на базі СП «Айсберг» проходитиме всеукраїнський захід – засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром».

В Ужгороді оголосять науково-документальні факти про Карпатську Україну

У п’ятницю, 11 жовтня,   об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація науково-документального видання «Карпатська Україна: епоха в добі».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат