Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4240, 20

Українські й угорські фахівці провели плановий огляд річки Тиси

Протягом 4-5 вересня 2013 року у межах виконання Угоди між Урядом України і Урядом Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах на плавзасобах відбувся плановий спільний огляд берегової лінії та руслорегулюючих споруд р. Тиса, зокрема на українсько-угорських прикордонних ділянках Вилок – Бадалово та Саловка – Соломоново.

Підготовка до міжнародної виставки «Тур’євроцентр-Закарпаття-2013»   — на завершальному етапі

Про це у вівторок, 10 вересня, повідомили на селекторній нараді під керівництвом першого заступника голови ОДА Ігоря Свища. Участь у нараді взяли представники всіх районів та міст обласного значення.

кп жкг порушило законодавство про захист економічної конкуренції

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно комунального підприємства житлово-комунального господарства «Тиса» (м.Чоп) у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

На Закарпатті та Буковині через сховки з куривом вилучили два авто

Виїхати з України іномарками «Фольксваген» та «Мерседес» намагалися нещодавно двоє   наших співвітчизників. Та потрапити по той бік кордону українцям не вдалося.

Голова Закарпатської ОДА провів особистий прийом громадян

У вівторок, 10 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з жителями області, звернення яких стосувалися земельних питань, сприяння у працевлаштуванні, лікуванні, виділення матеріальної допомоги.

Що буде з закарпатцями, у яких машини на іноземних номерах?

У вівторок, 10 вересня,   о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, темою якого стане «Що чекає на закарпатців-власників авто з іноземними номерами у зв’язку з новим розпорядженням прикордонної служби з упорядкування руху через державний кордон?"

Чи знаходять закарпатські журналісти хороші новини - прес-конференція

У вівторок, 10 вересня,   о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане   започаткування у березні цього року на Закарпатті інформаційного проекту «День гарних новин». Йтиметься про проміжні (піврічні) підсумки проекту.

Молодь запрошують на чемпіонат зі стратегічного   менеджменту GMC Junior 2013

З 1 вересня відкрита реєстрація учасників шостого сезону Всеукраїнського студентського чемпіонату зі стратегічного менеджменту GMC Junior. Кожен студент 3-5 курсів ВНЗ України може безкоштовно зареєструватися та взяти участь у Чемпіонаті. Створи свою команду, яка в рамках GMC Junior стане радою директорів великої компанії!  

Знаменита «Рахівська бриндзя» відзначила 14-ту річницю

8 вересня на один з найпопулярніших фестивалів Закарпаття, - «Рахівську бриндзю», - завітали керівник краю Олександр Ледида, перший заступник голови облради Володимир Закурений, керівники правоохоронних структур, представники дипломатичних установ.

Кращі учні безкоштовної Бізнес школи для дітей одержать планшети

В Україні відкриває новий навчальний рік безкоштовна Бізнес-школа для дітей.

Кредобанк матиме європейський підхід до умов та стандартів обслуговування клієнтів

5 вересня «Кредобанк» представив оновлений логотип банку та зміни в маркетинговому позиціонуванні установи. Представлені оновлення започатковують процес комплексних змін в банку, спрямованих на підвищення стандартів обслуговування клієнтів.  

УжНУ не зможе передати майно міста у заставу

Прокуратура довела в суді, що майно Ужгородського національного університету не може бути передане у заставу.

Закарпатців вже заплатили податковій за свій дім 38 тисяч гривень

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: зміни у сплаті податку на нерухоме майно. Нові правила сплати та пільги з цього податку встановив Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо об’єктів житлової нерухомості» від 4 серпня 2013 року.

Василь Іванчо: «Податкова реформа та дерегуляція підприємництва, як засіб протидії кризи»

– За останні три роки, з початку дії Податкового кодексу в Україні, кількість зборів і податків скоротилася з 44 до 23. Зменшення   кількості обов'язкових платежів, що справляються на території України, а саме загальнодержавних та місцевих податків і зборів та спрощення всіх процедур пов’язаних із звітуванням, сплатою та адмініструванням, забезпечили рівні конкурентні умови для бізнесу та сприяли поліпшенню ділового клімату, – зазначає начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

ПАТ «Закарпатгаз» привів техумови у відповідність до законодавства   на вимогу АКУ

На виконання виконало рекомендацій Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України               ПАТ «Закарпатгаз» припинило дії, що містили ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Мукачівські прикордонники вилучили фальшивий “Опель”

Прикордонники Мукачівського загону, в пункті пропуску “Вилок” виявили   автомобіль з перевареним номером кузова.

Оголошення про конкурс з відбору адвокатів

На виконання наказу Міністерства юстиції України від 25.07.2013 № 752/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», Головне управління юстиції у Закарпатській області повідомляє про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, у Закарпатській області.

Мукачівці самі ремонтують вулиці (ФОТО)

У закарпатському місті Мукачево активісти ініціювали проведення доволі оригінальної акції «Не чекай на міську владу – засип ями на дорогах сам!» і 3 вересня, разом із жителями вулиці Росвигівської, власноруч провели ямковий ремонт дорожнього покриття.

Закарпатський антимонопольний комітет звинуватив Укргазбанк в оманливій рекламі

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ АБ «Укргазбанк» припинити дії з ознаками недобросовісної конкуренції.

Міндоходів обіцяє закарпатцям менше перевірок і більше сервісу

Нові та якісні перетворення на користь державі та бізнесу. З одного боку спрощення, з іншого - більша якість і ефективність роботи. Такими пріоритетами у своїй роботі керується сьогодні Головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат