Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4340, 20

У Мукачеві вибухнуло авто — водій вислизнув з машини під час руху

Як вже повідомляло Мукачево.net. сьогодні, 7 серпня, близько 08.20 год. надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на перехресті вулиць Сороча-Закарпатська в м.Мукачеві зайнялась машина.

У Закарпатті буде +40, пожежники б'ють тривогу

За інформацією Закарпатського гідрометеорологічного центру 07-09–го   серпня на рівнинній частині території Закарпатської області очікується сильна спека 35-40˚ та в більшій частині території області надзвичайна пожежна небезпека   (5 клас).

В. о. голови ОДА   Ігор Свищо побував “гарячому” зв’язку   з краянами  


У вівторок, 6 серпня, в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо в рамках президентського проекту «Діалог з країною» провів «гарячу» телефонну лінію «Запитай у влади». Поставити своє запитання керівникові краю вирішили майже два десятки закарпатців.

До Урядового контактного центру у 2014-му можна буде звертатися цілодобово

«Сучасною європейською практикою забезпечення зворотного зв’язку між владою та суспільством є гарячі лінії. До кожного громадянина має бути адресний і професійний підхід. З 2012 року оформити звернення на Урядовий контактний центр (УКЦ) можна не тільки за телефоном, але й через Інтернет. У 2014 році УКЦ стане працювати цілодобово та запровадить ряд нових сервісів. Перш за все, це стосується консультацій щодо отримання адміністративних послуг(оформлення субсидій, матеріальної допомоги при народженні дитини, реєстрації підприємницької діяльності та інші) через Центри надання адмінпослуг або через відділення Укрпошти», - сказав Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул під час наради в Урядовому контактному центрі.

До мобільної групи «Митного контролю» долучилися журналісти

На території Закарпатської області, як і по Україні в цілому проходить комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Митний контроль». Сьогодні до проведення заходів долучилися журналісти.

Інтернів-бюджетників   змушують підписувати заяви на «контракт». Вони звернуться до прокуратури

Інтернів-бюджетників керівництво УжНУ змушує підписувати заяви на «контракт». Про те, що квоти на навчання по державному замовленню Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ не отримав, директор Інституту Іван Рогач повідомив інтернам лише 1 серпня. Тоді ж їм одразу і було запропоновано підписати заяви про перехід на навчання за контрактом

В УжНУ міркують, чи грітися їм від сонцем

Для УжНУ розробили проект системи сонячних вакуумних колекторів для обігріву спорткомплексу.

У новому районі Ужгорода горіло поле (Фотофакт)

Лист із таким фотофактом надійшов на пошту газети "РІО" від читача Йожефа Яничко.

У новому будинку в Ужгороді залишилося здати 2 квартири (ФОТО)

У ці дні в Ужгороді саме завершується будівництво 15-квартирного багатоповерхового будинку, що на вулиці Мальовничій.

Мукачівці спілкуються з податковою через електронну пошту

Від початку року через Інтернет прозвітували 98% платників податку на додану вартість. Серед усіх суб’єктів господарювання – це найвищий показник. Разом з тим ця категорія платників не тільки в Мукачівському районі, а й загалом на Закарпатті при поданні звітів найчастіше користується засобами   телекомунікаційного зв'язку.

Понад 11 тисяч ужгородців звернулися до Центру обслуговування платників податків

Вже більше року в ДПІ у м.Ужгороді працює Центр обслуговування платників податків, який створений з метою покращення умов обслуговування бізнесу, економії часу   та оперативного вирішення питань, що виникають у суб’єктів господарювання та пересічних громадян. Злагоджена робота колективу інспекції, ввічливість та доброзичливість до кожного клієнта   створюють атмосферу довіри та партнерства між державою та бізнесом.

Закарпаття третє за кількістю одружень

У першому півріччі нинішнього року в Західній Україні (Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Волинська, Чернівецька, Івано-Франківська області) зареєстровано 24 651 шлюб.

Завтра на площі Театральній проведуть мітинг-реквієм

2 серпня 2013 року о 18.00 в Ужгороді на площі Театральній відбудеться мітинг-реквієм «Скорботна свічка пам'яті святої», присвячений міжнародному дню пам'яті жертв ромського голокосту.

Новим начальником Аварійно-рятувального загону спецпризначення став Олег Паламарчук

Відповідно до наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24 липня 2013 року № 474 та пунктів 32, 36 Положення про порядок проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, підполковника служби цивільного захисту Олега Паламарчука   призначено начальником Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області. До цього Олег Паламарчук очолював відділ організації заходів цивільного захисту У ДСНС України у Закарпатській області.

На Закарпатті не забувають про ромів-жертв Голокосту

Щороку, 2 серпня у всьому світі відзначається скорбна подія/дата – Всесвітній день пам'яті ромів – жертв Голокосту під час Другої світової війни. Цього дня 1944 року нацистами були знищені циганські в*язні табору смерті Аушвіц у м. Освєнцим, Польща. Серед загиблих також були роми, яких вивезли до цього табору із населених пунктів, розташованих на території теперішнього Закарпаття.

Спростилося перетинання кордону організованими туристичними групами в автомобільних пунктах пропуску

У пунктах пропуску для автомобільного сполучення прикордонний контроль організованих (туристичних) груп пасажирів здійснюється в пріоритетному порядку на окремих смугах руху. Для прискореного перетинання кордону організованою групою туристичні оператори (туристичні агенти), інші суб’єкти господарської діяльності та фізичні особи повинні:

Оновлений водозабір у   Великому Березному економитиме понад   30 тис. грн. щомісячно

Реконструкцію його планують завершити вже восени цього року. На місці робіт у середу, 31 липня, побував і в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо.

Прокуратура покарала чиновника Ужгородської міськради, який заощаджував на дитині-сироті

Прокуратура міста Ужгорода добилася, щоб дитині-сироті було виплачено державну соціальну допомогу.
 

В Україні набувають чинності нові правила оцінки нерухомості (ДОПОВНЕНО)

З сьогоднішнього дня фізичні особи, що продають рухоме і нерухоме майно, повинні отримувати оцінку майна для сплати податків виключно у спеціалізованих оцінювачів.
Про це пише "Комерсант-Україна".

У дитячому таборі на Хустщині рятувальники провели виїзний лікнеп з основ безпеки життєдіяльності

Як свідчать статистичні дані, під час літніх канікул різко зростає кількість випадків дитячого травматизму. Вода, необережне поводження з вогнем, пустощі з вибухонебезпечними предметами, токсичними речовинами – ось тільки незначний перелік тих надзвичайних подій, на які рятувальникам доводиться виїжджати щоліта. І як не прикро, але діти в них не статисти, - а активні учасники, і подібна «участь»” рідко обходиться без трагічних наслідків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат