Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4300, 20

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси за тиждень.

Свалявський район: внаслідок ДТП постраждали дві людини

15 серпня на автошляху Перечин-Липча неподалік села Солочин Свалявського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як виселяють закарпатців з їхніх осель

Виселення із займаного жилого приміщення допускається з підстав, установлених законом. Виселення проводиться добровільно або в судовому порядку.

Юристи навчили закарпатців, як поводитися з ДАІ (ВІДЕО)

Для зупинки транспортних засобів працівниками ДАІ законом передбачено 12 підстав.

Що передбачають нові закони Міндоходів?

Опубліковані закони, які врегулювали правову базу для Міндоходів.

УСБУ ліквідувало канал переправлення нелегалів

Співробітники СБУ в Закарпатській області ліквідували канал незаконного переправлення осіб через українсько-словацький кордон.

Роботи з підготовки до нового опалювального сезону вже виконані на 75%

Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул під час робочої наради в ПАТ «Київенерго» з питань підготовки до опалювального сезон. В Україні станом на 13 серпня роботи з підготовки об’єктів ЖКГ та соціальної сфери до опалювального сезону вже виконані на 75%. До 1 вересня мають бути закінчені підготовчі роботи до зими у всіх навчальних закладах країни. До 1 жовтня – на всіх об’єктах.

9 млн. гривень збору за першу реєстрацію транспортного засобу перерахували закарпатці до бюджету

Таку суму коштів перерахували до бюджетів міст, селищ та сіл Закарпатської області юридичні та фізичні особи.

Україна має докласти більше зусиль для захисту осіб, які постраждали через торгівлю людьми

15 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого став підсумок аналізу ситуації в Україні стосовно механізмів захисту прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми.

Енергетики перекладали свої обов’язки на плечі споживачів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ «Закарпаттяобленерго» припинити дії за ознаками зловживання монопольним становищем.

Берегівське КХП порушило законодавство

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПАТ «Берегівський КХП» на 9 тис.грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Голова обласної організації "Реформи і порядок" злякався гадюки на терасі кафе в Ужгороді

Влітку у Закарпатті та у центр Ужгорода зокрема активізовуються гадюки.

Студенти УжНУ платитимуть університету частинами

Студенти Ужгородського національного університету тепер можуть оплачувати своє навчання в розстрочку, причому без сплати кредитних відсотків і комісій.

В Україні стало на третину більше фітнес-центрів

З початку нинішнього року (станом на 12 серпня) в Україні зареєстровано 1 273 суб’єктів господарювання, які основний вид своєї діяльності пов’язують зі спортом – 181 юридичних та 968 фізичних осіб-підприємців.

Рекорд по-закарпатськи: з незаконного обігу вилучено цигарок на 2,5 млн. гривень

Фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області присікли перевезення вантажним автомобілем 300 тисяч пачок сигарет по підставним документам.

У під’їзді ужгородської багатоповерхівки виявили гранату

Сьогодні, 14 серпня, о 03.16 до оперативно-рятувальної служби від чергового МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Благоєва в Ужгороді, виявили поліетиленовий пакет, ймовірно в якому, знаходиться схожий предмет на ручну гранату часів Великої Вітчизняної війни.

Банкіри навчать закарпатських дітей рахувати гроші

Люди по-різному ставляться до особистих коштів: одні вдало керують своїм бюджетом, а іншим грошей постійно не вистачає. Особливо актуальним фінансове питання є для дітей.

Експерти доводять, що врадіївські міліціонери не ґвалтували Ірину Крашкову

Експерти у двох із трьох біологічних досліджень не виявили змиви чоловічої ДНК. Результати третьої експертизи показали присутність біологічних слідів на тілі Крашкової, проте, кому вони належать, поки не встановлено.

Священики допомагатимуть ректору УжНУ Ващуку облаштовувати сквер (ФОТО)

Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський в ректораті УжНУ провів робочу зустріч з ректором університету, доктором технічних наук, професором Федором Ващуком.

2400 закарпатців втсупили цього року на безплатне навчання

Ректор УжНУ проф. Федір Ващук продемонстрував найсучасніший в Україні університетський телекомунікаційний комплекс, а також розповів про цьогорічну вступну кампанію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат