Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4380, 20

В УжНУ новий герб і прапор

Для Ужгородського національного університету розробили нову символіку.

За півроку майже 22 тисячі закарпатців отримали закордонні паспорти

Сьогодні, 26 травня, на колегії ГУДМС України в Закарпатській області підсумовували,   як спрацювала служба у першому півріччі цього року, та окреслили пріоритетні завдання на наступний квартал. Ці питання в.о.начальника ГУДМС України в Закарпатській області Олександр Бердар обговорював із керівниками структурних та територіальних підрозділів   Головного управління.

У ДТП, в якому загинула відома закарпатська лікарка, машина опинилася під трактором (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Rionews повідомляв, що вчора ввечері у трагічному ДТП на Хустщині загинула відома ендокринолог Оксана Передрій. Її чоловік — викладач УжНУ — у реанімації.

За останні 8 років жертвами води   на Закарпатті стали   812 чоловік

Упродовж останніх років у Закарпатській області кількість загиблих через випадкові утоплення була різною. Найбільшу кількість утоплень зафіксовано у 2000 році – 11,3%, найменшу у 2006 та 2010 роках – 7,5% від загальної кількості загиблих внаслідок зовнішніх причин смерті.

Викладач УжНУ - у реанімації, його дружина — ендокринолог — загинула у ДТП (УТОЧНЕНО, ФОТО)

Двоє загинули і троє госпіталізовані у п'ятницю через ДТП у Хустському районі Закарпатської області. Інформацію Rionews підтвердила прес-секретар УДАІ УМВС у Закарпатській області Ганна Трофімчук.

У Закарпатті розбилася відома лікарка (ФОТО)

У жахливому ДТП на Хустщині загинула відома лікарка. Сьогодні, 26 липня, у Хустському районі сталася аварія. Двоє людей загинули.

У Закарпатті трагічно загинула відома ендокринолог

Колектив УжНУ глибоко сумує та висловлює щире співчуття кандидату економічних наук, професору, Заслуженому економісту України Передрію Олександру Самойловичу у   зв'язку із трагічною смерттю дружини - відомого лікаря-ендокринолога Оксани Передрій.

Співробітники АКУ виявили графічне зображення, що вводить в оману

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило дії за ознаками недобросовісної конкуренції.

На Закарпатті 2282 реєстратори розрахункових операцій звітують через Інтернет

Це понад 42 % касових апаратів з усіх, які працюють в області. Найбільш активно усвідомили преваги й запроваджують у своїй діяльності касові апарати нового зразка суб’єкти господарювання Виноградівського району, тут персоналізовано майже 80% реєстраторів розрахункових операцій. Трохи менше у Рахівському – 65% та Берегівському – 52,5% районах від загальної кількості зареєстрованих у цих районах РРО.

Приєднатися до глобального екологічного руху може кожен закарпатець

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої став розвиток альтернативної сонячної енергетики та безпосередня участь у цьому напрямку пересічних громадян.

Міндоходів у Закарпатті пишається своїми платниками

Закарпатські платники податків стали відповідальнішими.

10 причин не заздрити іншим

Мало кому подобається відчувати заздрість, але побороти її, здається, неможливо. Чи є ті, хто якимось чарівним чином позбавлений цього роз’їдаючого почуття? Кожен з нас хоча би час від часу скрипів зубами, ледве стримуючи злість до людини, яка набагато щасливіша та успішніша чи не так?

Ректор УжНУ Ващук зі своєї кишені заплатить за оновлений сквер біля ректорату

УжНУ оголосив конкурс на проект облаштування скверу святої Тетяни – покровительки студентства.

Захист для маленьких “волоцюг”

За   правило, дорослі майже завжди винні у проблемах та бідах дітей. За кожною з таких проблем стоїть або недостатня, або надмірна увага старших.

Отримати дозвіл від архітектури ужгородці   можуть   після ... звернення до уряду

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала ситуація, що склалася в Ужгороді з отриманням дозволів від різних установ.

Україна стоїть на порозі "раптової зупинки", -- Goldman Sachs

Українська економіка більше за інших зі свого регіону CEEMEA ризикує зіткнутися з різким, більш ніж на 5% за рік, скороченням надходжень капіталу. Таке явище називається sudden-stop («раптова зупинка»).

За добу виявили дев’ять випадків перевезення тютюнових виробів через кордон

Протягом минулої доби в 9 випадках співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці в пунктах пропуску витягували з автівок тютюнові вироби. Дехто з водіїв перевозив їх просто в салоні транспортного засобу, а є й такі, які намагалися приховати сигарети. Схованки облаштовували в корпусі акумулятора, запасному колесі, в панелі приладів тощо.

Закарпатська дівчинка загинула під колесами вантажівки

У Іршавському районі під колесами вантажівки загинула дитина. 23 липня, близько 21.45 у селі Суха, Іршавського району під колесами вантажівки загинула 3-річна дівчинка.

Ужгородські студенти пройдуть практику в Австрії

Студенти-історики УжНУ проходитимуть практику у Відні. Починаючи з наступного навчального року, студенти історичного факультету УжНУ пройдуть архівно-музейну практику в одній з історичних столиць західноукраїнських земель – у Відні.

Закарпатці розвиватимуть сонячну енергію

У середу,   24 липня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане розвиток альтернативної сонячної енергетики та безпосередня участь у цьому напрямку пересічних громадян.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат