Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4440, 20

У Закарпатті вилучили монети, які можуть становити історичну та культурну цінність

Прикордонники   Мукачівського загону   виявили старовинні монети.

15 грузинів затримали у Закарпатті

Протягом вихідних на Закарпатті прикордонники затримали одразу кілька груп незаконних мігрантів.  

Невдовзі закарпатців перевірятимуть в електронній формі

З 1 січня 2014 року платники єдиного податку, які обрали спрощену систему оподаткування, а це майже 30 тис. суб’єктів господарювання, що працюють в Закарпатській області,   зможуть скористатися електронною перевіркою – нововведенням, внесеним до Податкового кодексу у 2012 році.

Міліцішти, займіться злочинцями, доста було "шмонати" бабульок на ринках!

З працівників міліції пропонують зняти повноваження складати протоколи про адміністративні правопорушення щодо недотримання правил торгівлі на ринках.

На Ужгородщині знешкодили знешкодили 6 гранат та 100 набоїв

5 липня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Закарпатській області було знешкоджено шість гранат типу РГ-42 та 100 набоїв часів Великої Вітчизняної війни. Дані боєприпаси були виявлені мешканцем с. Ратівці Ужгородського району під час проведення земляних робіт.

Огляд свіжої преси

Про що пишуть закарпатські друковані видання з 30 червня по 6 липня.

Нацбанк впроваджує пам’ятну монету з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі (ФОТО)

3 липня у Музеї грошей Національного банку України відбулася презентація пам’ятних монет номіналами 100, 20 та 5 гривень “1025-річчя хрещення Київської Русі”, які вводяться в обіг 3 липня цього року.

Міндоходів прийме на роботу ревізорів та інспекторів у Закарпатті

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує громадян України з повною вищою освітою технічного, фінансово – економічного, юридичного та гуманітарного спрямування взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад старших, головних інспекторів та ревізорів.

169 людей врятували у Карпатах (ФОТО)

4 липня в Ужгороді на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області пройшла розширена нарада, де були підбиті підсумки роботи оперативно-рятувальної служби Закарпаття за минулі шість місяців, а також визначені пріоритети служби на майбутнє.

Мінсоцполітки боротьбу з корупцією розпочне із Закарпаття

Міністр соціальної політики України Наталія Королевська буде жорстко реагувати на будь-які прояви корупції в Державному центрі зайнятості.

На   Закарпатті працює спецзагін ДПС особливого призначення

З початку минулого тижня на території Закарпатської області працює спеціальний загін дорожньо-патрульної служби особливого призначення при МВС України.

В Україні з'являться платні дороги

Мінінфраструктури веде переговори стосовно продовження модернізації міжнародних транспортних коридорів на території України з Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком та Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

П’яного міліціонера за кермом затримали у Закарпатті

З початку минулого тижня на території Закарпатської області працює спеціальний загін дорожньо-патрульної служби особливого призначення при МВС України.

Угорці разом з закарпатцям боротимуться з паводками (ФОТО)

Закарпатська область: Україна та Угорщина і в подальшому спільно запобігатимуть паводку.

Закарпатці активно користуються адміністративними послугами Міндоходів

Завдяки сервісам Міністерства доходів і зборів платники податків можуть оперативно та безкоштовно отримати довідки, дозволи та   свідоцтва.   Так, зокрема, серед послуг, які пропонуються,   – реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, видача торгового патенту тощо. Загалом перелік таких адмінпослуг містить 55 найменувань та затверджений відповідним наказом Міністерства.

Під час круглого столу обговорили умови для розвитку малого та середнього бізнесу

У середу, 3 липня, під керівництвом голови обласної адміністрації Олександра Ледиди відбувся круглий стіл з питань розвитку середнього та малого бізнесу в області. Участь у заході взяли, зокрема, заступник керівника краю Володимир Приходько, голова Асоціації платників податків у Закарпатській області Марта Волощук, голова правління Закарпатського фонду підтримки підприємництва Андрій Варцаба   підприємці, представники Громадської ради при ОДА.

Олександр Ледида: Для нас важливе кожне нове робоче місце та кожне євро інвестицій на розвиток регіо


У середу, 3 липня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із торговим радником Посольства Австрійської Республіки в Україні Грегорем Постлем.

5 грузинів затримали у Закарпатті

Прикордонники   відділу «Гута» Чопського загону   затримали групу незаконних мігрантів.

Прокуратура захистила керівника "Велмарту" від Ужгородської міськради

Прокуратура міста Ужгорода захистила керівника супермаркету «Велмарт» від незаконного притягнення до адміністративної відповідальності.

Ужгородські наречені привернулии увагу молоді до збереження репродуктивного здоров’я (ФОТО)

Близько сотні наречених, які брали участь у цьогорічному закарпатському Параді наречених приєдналося до проекту «Заплануй сім’ю на здоров’я!», яка проходить по цілому Закарпаттю з квітня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат