Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4420, 20

У Мукачеві   на пожежі загинула людина

Внаслідок пожежі, що трапилась в одній з квартир багатоповерхового   житлового будинку в місті над Латорицею, загинула 50-річна власниця даної оселі. Ймовірніше за все жінка поплатилась життям через пагубну звичку палити в ліжку.

Закарпатським бухгалтерам обіцяють спростити роботу

Сьогодні, 16 липня, в Україні відзначають День бухгалтера. Напередодні в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало щорічне відзначення професійного свята. Йшлося про новації для бухгалтерів, роль бухгалтерської служби у наповненні доходів бюджету країни про особливості роботи у сучасних українських реаліях.

Щоб потрапити в Угорщину гвінеєць вистрибнув з поїзду

Інформацію про чоловіка, який вистрибнув з поїзду прикордонники Чопського загону отримали від провідника. Невдовзі правоохоронці за 100 метрів від лінії кордону затримали «пасажира втікача». Ним виявився громадянин Гвінеї.

У перечинських оздоровчих таборах провели "Уроки правових знань"

Донести до дітей науку так, щоб вона запам’яталася їм надовго, спробували на минулому тижні правоохоронці Перечинщини. З цією метою вони відвідали дитячі оздоровчі табори та провели для дітей «Уроки правових знань».

Про що пишуть закарпатські газети

Прес-огляд друкованих інформаційно-аналітичних видань за тиждень.

Власників авто на іноземних номерах чекають нові проблеми

(мовою оригіналу) Теперь уже налоговые службы Польши и Чехии взялись за псевдо работодателей, за которыми числились десятки нерастаможенных машин.

На Берегівщині видали 3 тисячі ідентифікаційних кодів

Майже 80% реєстраційних номерів облікової картки платника податку видали в Центрі обслуговування при Берегівській ОДПІ дітям до 16 років.

На серпень майже розкупили усі   квитки до Закарпаття

Як можна переконатися з сервісу бронювання квитків "Укрзалізниці", найбільша "пожежа" з туристичними напрямками - Кримом і Західною Україною.

Що робити, якщо ви втратили бухгалтерські або податкові документи

Втратили документи бухгалтерського та податкового обліку–повідомте податкову!

Центр матері і дитини відкриють на Берегівщині

Про це розповіла директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Романюк:

Мукачівському Товариству рекомендовано припинити дії з ознаками зловживання монопольним становищем  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ТОВ «Квартира» (м.Мукачево) припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Міжгірську селищну раду зобов’язали припинити антиконкурентні дії

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Міжгірську селищну раду   та її виконавчий комітет припинити порушення конкуренційного законодавства.

Ужгородський   прес-клуб відзначив закарпатських блогерів і завершив найдовший блог

Ужгородський прес-клуб у рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні завершив Найдовший закарпатський блог. Про підсумки цікавої ідеї, яку запустили ще у травні, йшлося на завершальному баркемпі для закарпатських блогерів.    

Через ДТП у Закарпатті загинув чоловік (ФОТО)

12 липня, близько 2.00 вночі, до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина,   що на 786 км. автодороги «Київ-Чоп» трапилося ДТП.

Суд таки не виніс вирок по закарпатському контрабандному тунелю

У справі контрабандного тунелю поклали кому – суддя поновив слідство.

У Закарпатті відзначили кращих блогерів

Ужгородський прес-клуб у рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні завершив Найдовший закарпатський блог. Про підсумки цікавої ідеї, яку запустили ще у травні, йшлося на завершальному баркемпі для закарпатських блогерів.    
 

В Закарпатті бухгалтерами працює понад 8 тис. громадян

Повідомив сьогодні в Ужгородському прес – клубі, під час прес-конференції, заступник начальника головного управління Міндоходів у Закарпатській області Віталій Кричко.

Платники податків Виноградівщини сплатили майже 60 млн. грн.

За шість місяців 2013 року до місцевих бюджетів надійшло понад 40 млн. грн. і до державної скарбниці – 15 млн. грн.

На Іршавщині здійснюють заходи пожежної безпеки, необхідні   під час збирання врожаю

З метою попередження пожеж під час збирання врожаю, працівники Іршавського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області здійснюють перевірки протипожежного захисту зерноскладів, місць зберігання сільськогосподарської техніки та інших приміщень у сільськогосподарських формуваннях.

На Закарпатті розпочалося святкування   1025-річниці хрещення   Русі

У четвер, 11 липня, у фойє облдержадміністрації відбулися урочисті збори, присвяченні 1025 річниці Хрещення Русі. На заході були присутні очільник краю Олександр Ледида, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, перший заступник голови облради Володимир Закурений, представники духовенства краю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат