Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4520, 20

Прокуратура повернула державі землю за 100 тисяч гривень у Закарпатті

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері повернула державі 1,63 га земель прикордонної смуги вартістю понад 100 тис. грн.   на Закарпатті.

ДАІшники та журналісти сьогодні виявлятимуть порушників в Ужгороді

Журналісти також візьмуть участь у спільному рейді з виявлення порушників Правил дорожнього руху у частині порушення правил зупинки та стоянки.

У Закарпатті юристи обговорять проблемні питання конституційних прав громадян

26 червня Головне управління юстиції у Закарпатській області спільно з Координаційною радою   молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Закарпатській області організовує проведення «круглого столу» з нагоди відзначення 17-ї річниці Конституції України.

Екс-голова ЦВК Михайло Рябець прокоментував ситуацію щодо заборони владикою Марком привезення ікони

Історія із забороною керівництвом Хустської єпархії на чолі з владикою Марком привезення ікони Миколая Втішителя у православний кафедральний собор рівноапостольних Кирила і Мефодія м. Хуст миттю набула резонансу на сторінках інтернет-видань та у соцмережах.

Українські учні підняли свій рівень фінансової грамотності

В Україні 3400 учнів підвищили свій рівень фінансової грамотності на 20%.

Інспекція праці назвала імена ужгородських підприємців, які порушили трудові права своїх підлеглих

Боротьба із тіньовою зайнятістю – стратегічний напрямок     роботи Територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області.

Інспеція праці роз’яснила закарпатцям про їхні права на роботі

Останнім часом до Територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області почастішали звернення громадян, з клопотаннями надати роз’яснення щодо правового статусу   Конституції України у сфері трудових відносин та механізмів застосування її положень в регуюванні взаємовідносин із роботодавцями при оформленні трудових договорів.
   

Як рятували життя закарпатської бабці (ФОТО)

19 червня о 09:27 мешканці вулиці Суворова, що в смт Міжгір’я, повідомили в оперативно-рятувальну службу Закарпаття про пожежу в житловому будинку.

Закарпатська облрада заявляє, що ТОВ "Мармарош" не може здійснювати свою діяльність

Вчора керуючий справами виконавчого апарату Закарпатської обласної ради Михайло Попович звернувся з листом до голови Рахівської районної ради Миколи Беркели, в якому дана оцінка ситуації, що сталася у селі Косівська Поляна.

7 чоловік втопилися у Закарпатті за 4 дні

Закарпатська область: рятувальники закликають відпочивальників бути вкрай обережними під час відпочинку на воді.

МНС нагадує про небезпеки літнього сезону

Літо‚ гори‚ ліс‚ озеро. Що ще потрібно для гарного проведення вільного часу?! Та‚ відпочиваючи‚ ми часто забуваємо про безпеку. Управління ДСНС України у Закарпатській області в черговий раз нагадує основні правила, що треба знати й дотримуватися, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

На Закарпатті швейцарський проект увосьме збирає   любителів лісу

Швейцарсько-український проект Bergwaldprojekt продовжує збирати активістів для участі в таборах екологічного та природоохоронного спрямування. Такі міжнарадні заходи проводяться на території нашого краю з 2006 року. І якщо пілотний проект відбувавася за організації лише іноземних фахівців, то з 2007 і донині табори проводять вітчизняні науковці.

На Хустщині поставили крапку в несанкціонованому заборі піщано-гравійної суміші

У Закарпатській області розповсюджено численні факти порушень водного законодавства. Однією з проблем на території області залишається незаконний видобуток піщано-гравійної суміші в заплавах та руслах гірських річок, що призводить до їх пониження, руйнування берегів та протиповеневих споруд і є однією із причин виникнення повеней.

Студент зі Львова втопився в ужгородському кар’єрі

19 червня о 19:42 поступило повідомлення про утопленика в кар’єрі, м. Ужгород.

Голландці допомагатимуть ужгородцям з психічними розладами

Члени голландської громадської організації зустрілися з мером Ужгорода.

Закарпатцькі підприємства отримали понад 150 мільйонів гривень

Закарпатським платникам відшкодовано понад 150млн.грн. ПДВ.

Чехи виділили 2 мільйони гривень на закарпатські садочки, школи, амбулаторії та заклади культури

Уже   шостий   рік Закарпаття   тісно співпрацює   з краєм   Височина   Чеської Республіки. За попередні   роки   у   цьому партнерстві реалізовано 25   інвестиційних проектів   у соціальній сфері – майже   у   кожному   районі.

Коли закарпатцям планувати дітей — фахівці

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: «Як закарпатцям зберегти можливість мати дітей: сучасні дослідження та тенденції».

День гарних новин проходить у Закарпатті

Сьогодні, 20 червня, на Закарпатті традиційно День гарних новин!

Наступні антитерористичні навчання запланували на завтра

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області завершила перший етап планового антитерористичного навчання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат