Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4560, 20

У Закарпатті пройдуть польові навчання для лісівників

Спільні практичні семінари для лісівників України та Словаччини розпочнуться в Рахові.
У рамках проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА (HUSKROUA/1001/028), що впроваджується в Україні та Словаччині з червня минулого року, розпочинається серія спільних польових практичних навчань для лісівників Закарпаття та Івано-Франківщини, Кошицького та Пряшівського країв Словаччини.

Закарпатські журналісти візьмуть участь у теле-мості з Інтернет-журналістики

У середу, 19   червня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться Теле-міст по обговоренню основних проблем інтернет-журналістики та шляхів їх вирішення і обміну відповідним досвідом за участю журналістів Тернополя, Львова та Ужгорода.

Закарпаття найменш вразливе до поширення ВІЛ/СНІДу

У понеділок, 17 червня, під головування заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулося засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Хто руйнує архітектурний комплекс "Корона" в Ужгороді?

Афера навколо ужгородського комплексу «Корона» набирає нових владно-судових обертів… беззаконності. Про це у своєму прес-релізі заявляють представники Комітету захисту прав людини
Християнсько-народного союзу Закарпаття.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Геївцях виявили міну

16 червня о 16. 45 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна часів ВВВ d-70 мм.) за адресою: Ужгородський район, с.Р.Геївці, поблизу піщаного кар’єру.

Чопські прикордонники розкажуть, чому затримали мотодельтаплан

Сьогодні, 17 червня, на базі відділу прикордонної служби "Ужгород" відбудеться брифінг щодо затримання мотодельтаплана, який здійснив порушення повітряного простору з України в Словацьку Республіку.

Міліціонери здавали кров до Дня донора

До Дня донора, який відзначатимуть 14 червня начальник міліції Закарпаття   Василь Варцаба закликав підлеглих взяти участь у   благодійній акції добровільної здачі крові. Близько 100 міліціонерів підтримали ініціативу свого керівника

За рішенням комісії професійно-технічні заклади Великого Березного   та Перечина об'єднувати не будут

У п’ятницю, 14 червня, під головуванням керівника краю Олександра Ледиди відбулося засідання обласної комісії, що вивчала умови діяльності професійно-технічних закладів Великого Березного   та Перечина.

Дітям з вадами зору подарували аудіокниги

Ініціатива проведення такої благодійної акції належить порталу Гуртом та особисто Олегу Ярмолінському та Оксані Франчук. Все почалося, коли в минулому році було вирішено розпочати роботу в напрямку запису аудіокнигою повісті 1985 року «Сат-ок. Земля солоних скель». Вже тоді проект задумувався з ціллю випуску книги для незрячих та людей з вадами зору. Проект був запущений, кошти зібрали від благодійників через сайт Гуртом та в березні цього року диск був випущений загальним тиражем в одну тисячу примірників. До цього чудового проекту долучилися також   відомий рівненський музикант і художник Юрко Журавель та український диригент та хормейстр Олександр Вацек.

Посвідчення про відрядження вже недійсні і вимога про пред’явлення вважається незаконною

Наказом Міністерства фінансів України від 21 червня 2011 року №738 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 28.07.1997 року №260” було скасовано форму посвідчення про відрядження. Відтак, посвідчення про відрядження оформляти не потрібно, достатньо наказу на відрядження, відповідно до якого визначається кількість днів, проведених у відрядженні.

Супермаркет оштрафували за неправдиві відомості про товар — освітлювач назвали   вершками

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Фудмережа» на 35 тис. грн за поширення інформації, що вводить в оману.

За 10 років кількість юних   відпочивальників у санаторії "Малятко" зросла вдвічі

У четвер, 13 червня, заступник керівника краю Іван Качур проінспектував роботу обласного дитячого спеціалізованого санаторію «Малятко», що на Ужгородщині.

Дипломи випускникам УжНУ вручив головний стоматолог України

Вчора, 12 червня, в Ужгороді у приміщенні обласної філармонії відбулося урочисте вручення дипломів випускникам стоматологічного факультету Ужгородського національного університету, – повідомляє офіційний сайт УжНУ.  

На набережній Ужгорода з’явилися "Листівки з минулого" і опис Ясена Масарика

Більше жоден з екскурсоводів не назве Ясен Масарика «дубом» (а такі випадки справді були, стверджують ужгородці-очевидці, до того ж називали його 500-річним) – рослина, що прикрашає набережну Незалежності, тепер має пам’ятну табличку.

В Ужгороді змагалися лікарі з усієї області (ВІДЕО)

Традиційно напередодні Дня медика в Ужгороді на базі   інститута післядипломної освіти та довузівської підготовки проходив завершальний етап обласного конкурсу на визначення кращої сімейної амбулаторії

Закарпатські вина відзначили на виставці у Сочі

Наприкінці травня у м. Сочі (Російська Федерація) відбулася ХХ ювілейна міжнародна виставка напоїв «Вино-Водка-2013». У рамках виставки проводився традиційний міжнародний дегустаційний конкурс, на якому було представлено продукцію від СП «Айсберг» ЛТД. (ТМ Чизай).
Зокрема, закарпатські винороби у конкурсі представили Совіньон (вино біле сухе), Чизай (вино біле напівсолодке), Кагор Український (вино червоне десертне).

Випускники стоматологічного факультету отримали дипломи


  У середу, 12 червня, в приміщенні філармонії відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів кращим випускникам стоматологічного факультету Ужгородського національного університету.

В Ужгородській районній поліклініці тривають ремонтні роботи

У середу, 12 червня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида оглянув приміщення, де розташована Ужгородська районна поліклініка. У ході перевірки роботи очільник краю поспілкувався із лікарями та пацієнтами лікувально-профілактичної установи.

До ікони «Миколай Утішитель» невдовзі можна буде приклонитися і віруючим Закарпаття

Завдяки депутату Закарпатської обласної ради Степану Деркачу та Графу Миколі Воронцову до ікони «Миколай Утішитель», яка колись належала преподобномучениці Єлизаветі (Романовій), незабаром зможуть приклонитися і віруючі Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат