Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4660, 20

АКУ розпочав справу стосовно виконкому   Міжгірської селищної ради

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, при дослідженні ринку надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, виявило порушення в діях виконавчого комітету Міжгірської селищної ради.

Україна-Словаччина. Науковці УУБА-КаУ взяли участь в міжнародній науковій конференції в Пряшеві

20 – 21 травня, в рамках міжнародного освітньо-наукового співробітництва, ректор Ужгородської української богословської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, президент Міжнародної академії богословських наук, професор, архімандрит Віктор (Бедь), проректор УУБА-КаУ з міжнародних богословсько-церковних відносин, професор, архімандрит Василій (Садварій) та   заступник завідувача кафедрою практичного богослов’я, церковного мистецтва та співу УУБА-КаУ, доцент Товтин Надія Іванівна прийняли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Християнство як носій культури», що була організована та проведена на базі православного богословського факультету Пряшевського університету (Словаччина) і була приурочена 1150-річчю моравської місії рівноапостольних Кирила і Мефодія.

У квітні 39 тис. грн. штрафу накладено за антиконкурентні дії

У квітні 2013 року Закарпатським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України припинено 11 порушень конкуренційного законодавства.

Читанню у традиційному   форматі   сприятиме «Книга-фест 2013»

23 травня  з 10.00 до 18.00 у галереї "Ужгород", що на проспекті Свободи, відбудеться виставка-ярмарок «Книга-фест – 2013».

Переповненій маршрутці заборонили проїзд

17 травня інспекторами ДПС ДАІ на стаціонарному посту «Нижні Ворота» було зупинено два мікроавтобуси маки «Mercedes», які використовувалися для перевезення людей на роботи до Російської Федерації. Дані транспортні засоби були переобладнані шляхом встановлення додаткових місць для сидіння з суттєвими порушеннями відповідних норм та стандартів. Так, 27-річний мешканець Тячівського району встановив до 9-ти передбачених технічними характеристиками місць ще 6, його ж 21-річний колега обладнав свій мікроавтобус ще трьома додатковими сидіннями.

Румун перевозив   заповнені тютюном пакети з-під соку

У суботу вночі прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці черговий раз виявили тютюнові вироби, які незаконно переміщували до країн ЄС. Цього разу причетним до переміщення виявився громадянин Румунії. Проте іноземець вирішив здійснити задумане дещо не звичним способом, якими зазвичай користуються охочі до «тютюнової наживи».

На Закарпатті затримали незаконних мігрантів, які йшли до Словаччини

Протягом минулих вихідних прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону двічі затримували мігрантів з пострадянського простору.

Свободівці Іршавщини впорядкували пам'ятний знак "Борцям, полеглим за волю України!"

17 травня 2013 року на Закарпатті члени Іршавської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" здійснили щорічну акцію з облаштування пам'ятки "Борцям, полеглим за волю України!". Тут, на виїзді з Іршави, біля хреста, встановленого у 90-і роки, націоналісти висадили квіти і облаштували навколишню територію.

Закарпатські учні їдуть на бізнес-табір до Яремче

З 17 по 19 травня в Яремче відбудеться унікальна подія - бізнес-табір Delta Camp, який організований в рамках соціальної акції «Подяка за талант». В ньому візьмуть учать близько 30 випускників 11-х класів Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей, що перемогли в районних олімпіадах з математики.

На Рахівщині у рятувальників пройшов "Збір-аварія"

16 травня, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей перевірив готовність пожежно-рятувальних підрозділів до дій за призначенням у Рахівському районі.

Закарпаття хоче побити блогерський рекорд

Закарпаття має можливість отримати новий рекорд для книги рекордів області. Сьогодні Ужгородський прес-клуб запустив Найдовший закарпатський блог. Про цікаву ідею та її втілення йшлося на засіданні прес-клубу.

За рахунок збільшення кількості таборів планують оздоровити більше закарпатських дітей

  У четвер, 16 травня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. Йшлося про стан підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей. Участь у нарада взяв і заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур.

В Центральній міській бібліотеці провели День сім'ї

  В Україні з 13 по 19 травня 2013 року проводиться Всеукраїнський тиждень планування сім"ї та збереження репродуктивного здоров"я, приурочений до найбільш зворушливих для кожної людини свят - Дня матері та Дня сім"ї.

Захист прав   неповнолітніх прокуратура Ужгорода вважає пріоритетним напрямком своєї діяльності

Упродовж 2012-2013 рр. прокуратура Ужгорода подала до суду 15 позовних заяв з метою захисту соціальних, житлових, майнових та трудових прав неповнолітніх.

Виконком Ужгородської міської ради значив місця для відпочинку на Ужі

На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення Про облаштування місць відпочинку та заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста.

За оригінальні журналістські твори можна претендувати на   премію Чорновола

Державний комітет телебачення і радіомовлення оголошує черговий прийом з 1 червня по 10 серпня 2013 року творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики.

У Мукачеві закликатимуть планувати сім’ю

У четвер, 16 травня, о 12.00 у Мукачеві, у центрі на площі Миру,   розпочнеться вулична акція «Заплануй сім’ю на здоров’я!».

Блискавка вдарила по будинку закарпатки

15 травня до тячівських вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 8 поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку, яка сталася   вночі 13 травня в с. Угля (присілок Груники), що на Тячівщині.

В Ужгороді виявили міну (ФОТО)

15 травня о 9:15 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в мікрорайоні Східний по вулиці Середнянській виявлено предмет, зовнішньо схожий на вибухонебезпечний.

За круглим столом обговорять проблему працевлаштування молоді

У четвер, 16 травня о 13.00 год. відбудеться круглий стіл на тему «Молодь за право на працю». До участі в заході запрошуються представники молодіжних громадських організацій та студенти вищих навчальних закладів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат