Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 4720, 20

Ужгородський коньячний завод визнали сумлінним платником податків

Два закарпатські підприємства - переможці всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків -2012».

Бескидський тунель почнуть будувати у червні

Асоціація «Інтербудмонтаж» в червні почне будувати новий Бескидський тунель на гроші ЄБРР та Європейського інвестиційного банку. Після завершення будівництва в 2016-му Україна зможе пропускати до Угорщини 100 поїздів на добу - удвічі більше, ніж зараз. Далі мовою оригіналу.

На часі модернізація профтехосвіти краю (ФОТО)

У рамках проведення Року дитячої творчості в області у вівторок, 23 квітня, в Ужгороді відбувся обласний фестиваль технічної творчості учнів професійно-технічної освіти Закарпаття.

На Львівщині зупинили закарпатського водія з металобрухтом

На Львівщині працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ викрили факт перевезення металобрухту без відповідних на те документів. Автомобіль «FAW» із «нелегальним» вантажем правоохоронці зупинили близько 17.30 години у селі Дубина Сколівського району. За кермом був 34-річний мешканець Закарпаття.

Понад 30 роботодавців Мукачівщини підвищили зарплати своїм працівникам

Працівники отримували менше 1147 гривень, встановлених Законом на 1 січня 2013 року.

Закарпатців попереджають про пожежну   небезпеку

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом 24-26 квітня на рівнинній частині території та місцями в гірських долинах Закарпатської області очікується висока (4-го класу) пожежна небезпека.

Чопські митники зафіксували 5 порушень із заниження митної вартості на автомобілі

З початку 2013 року інспектори Чопської митниці Міндоходів України зафіксували 5 порушень митного законодавства, пов’язаних із заниженням митної вартості транспортних засобів з метою уникнення більшої сплати зборів і податків при їх розмитненні.

Працівники Держекоінспекції висадили дерева у Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19 квітня працівники Держекоінспекції спільно з колективами Анталовецького лісництва ДП “Ужгородське ЛГ” та ДП “Рахівське ЛДГ” висадили 550 лісових культур породи ялиці, самшиту вічнозеленого, явора, ясена та дуба червоного на території цих лісогосподарських підприємств.  

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Артилерійський снаряд і мінометну міну виявили на Ужгородщині

22 квітня о 12.34 поступило повідомлення про виявлення одного артилерійського снаряду 76 мм часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район, с. Стрипа.

Підприємства з іноземними інвестиціями можуть звернутися за допомогою до нового сервісу

Міністерство доходів і зборів започаткувало новий сервіс, який покликаний упередити податкові ризики. Головне його завдання інформування щодо відповідності інвестиційних проектів чи господарських операцій податковому законодавству України.

На Закарпатті пройде семінар для для жінок, чоловіків та сімених пар, які проти абортів

Вчителі з США на протязі двох днів 26-27 квітня будуть читати лекції на тему молодіжної сексуалньості, кризової вагітності, постабортного синдрому та ін. а також буде надаватися психологічне консультування та підтримка.

Горілку, коньяк та цигарки без жодних документів, які слідували з Івано-Франківщини виявили працівни


17 квітня, близько 12-ї години інспекторами ДАІ, під час проведення відпрацювання у селі Лазіщина, Рахівського району було зупинено автомобіль марки «Peugeot» під керуванням мешканця Івано-Франківської області.

Прикордонники Закарпаття   та Румунії завадили переміщенню через кордон тютюнових виробів

Співробітники Держикордонслужби України в ході спільних з прикордонниками Румунії заходів запобігли переміщенню через кордон партії тютюнових виробів.

Банкіри збиратимуть гроші на лікування ужгородців

24 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена висвітленню соціальної ініціативи АБ «Укргазбанк» «Банк добрих справ» та презентації регіонального фонду-партнера – благодійної організації «Фонд допомоги, становлення та розвитку».

В Ужгороді по вул. 8 Березня впало дерево

21 квітня о 8.12 надійшло повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину за адресою: м. Ужгород вул. 8 Березня, 5.

Жінку з двома доньками затримали у Закарпатті

У ніч проти суботи на ділянці відділу «Великий Березний» прикордонники Чопського загону виявили трьох осіб.   Прикордонний наряд помітив рух невідомих у бік українсько-словацького кордону за допомогою приладу нічного бачення.

Податкова закликає ужгородців зберігати свої електронні квитанції

ДПІ у м істі Ужгороді звертає увагу платників податків, які звітують в електронному вигляді, що термін зберігання електронних квитанцій, отриманих від органів ДПС, про приймання звітності в електронному вигляді 1095днів.

Огляд закарпатської преси

Огляд регіональної преси за період з 13 по 20 квітня.

Чопські митники не дали незаконно   завезти   800 упаковок італійської кави

Переїжджаючи українсько-угорський кордон о другій годині ночі, 42-річний водій автомобіля “PEUGEOT 806” у пункті пропуску «Лужанка» зони діяльності Чопської митниці Міндоходів України обрав спрощену смугу митного контролю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат